Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vojto, tempo ano, spokojenost tez, ale to nadseni na zacatku uz neni.

Prave vyzvednuto ze servisu kousek 10/100, na to cislo jsem cekal

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Vojto, tempo ano, spokojenost tez, ale to nadseni na zacatku uz neni.

Prave vyzvednuto ze servisu kousek 10/100, na to cislo jsem cekal

Aha - tak tady jsou.Já myslel že zmizely v propadlišti dějin.Nějak jsem je tenkrát sledoval nedůsledně.No holt ČSA.

Odesláno (upraveno)

Aha - tak tady jsou.Já myslel že zmizely v propadlišti dějin.Nějak jsem je tenkrát sledoval nedůsledně.No holt ČSA.

Mam druhe, predtim to bylo myslim "hnusne" cislo 18/100, ale bylo to komplet baleni.

Ted mam jen hodinky.

Jo a uz mi je sbalil tata :-(.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno (upraveno)

Hele Maxel - v oddělení 

Ostatní diskuse a zábava 

je vlákno     -      Co nám dnes kvete    -     něco za tou ručkou tvoje pani má.

Upraveno uživatelem leebauer
Odesláno

Tak co, projdou mi jako oblekovky nebo ne? V obleku jsem tak 2-3x do roka, ale když už k tomu dojde, nemám adekvátní hodinky. Asi budu muset zase koupit bambina nebo něco podobného levného oblekového...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Po velice úspěšném dni, kdy jsme dělali mikroskopem makro fotky hodinek AP, Zenith, Panerai a Blancpain (těšte se na report), tak jsem se šel uklidnit na pivaka...

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Hele Maxel - v oddělení 

Ostatní diskuse a zábava 

je vlákno     -      Co nám dnes kvete    -     něco za tou ručkou tvoje pani má.

Čoveče kytky, to jde úplně mimo mě. Takhle - vim, že doma nějaký máme. Ale toť vše :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...