Vit Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 drztkovka a turek u Trampa musi bejt ;-)z eteru Buchlovské hory?------------------------------------------------------ IWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Vojto, tempo ano, spokojenost tez, ale to nadseni na zacatku uz neni. Prave vyzvednuto ze servisu kousek 10/100, na to cislo jsem cekal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Vojto, tempo ano, spokojenost tez, ale to nadseni na zacatku uz neni.Prave vyzvednuto ze servisu kousek 10/100, na to cislo jsem cekalAha - tak tady jsou.Já myslel že zmizely v propadlišti dějin.Nějak jsem je tenkrát sledoval nedůsledně.No holt ČSA.
kuncák7 Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 (upraveno) Aha - tak tady jsou.Já myslel že zmizely v propadlišti dějin.Nějak jsem je tenkrát sledoval nedůsledně.No holt ČSA.Mam druhe, predtim to bylo myslim "hnusne" cislo 18/100, ale bylo to komplet baleni.Ted mam jen hodinky.Jo a uz mi je sbalil tata :-(. Upraveno 12. května 2018 uživatelem kuncák7
beeman Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 dejavu u Trampa, ale v pedalech o 400km vic z eteru
leebauer Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 (upraveno) Hele Maxel - v oddělení Ostatní diskuse a zábava je vlákno - Co nám dnes kvete - něco za tou ručkou tvoje pani má. Upraveno 12. května 2018 uživatelem leebauer
Povidláček Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Tak co, projdou mi jako oblekovky nebo ne? V obleku jsem tak 2-3x do roka, ale když už k tomu dojde, nemám adekvátní hodinky. Asi budu muset zase koupit bambina nebo něco podobného levného oblekového... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 (upraveno) Po velice úspěšném dni, kdy jsme dělali mikroskopem makro fotky hodinek AP, Zenith, Panerai a Blancpain (těšte se na report), tak jsem se šel uklidnit na pivaka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. května 2018 uživatelem mAra_
Maxel Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Hele Maxel - v oddělení Ostatní diskuse a zábava je vlákno - Co nám dnes kvete - něco za tou ručkou tvoje pani má.Čoveče kytky, to jde úplně mimo mě. Takhle - vim, že doma nějaký máme. Ale toť vše
MíraMíra Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Pecka! Na ten report se teda těším!
T1000 Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Konečně aspoň trošku prší ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Dáky kvet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KAL Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 Conquest u Orlíku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Odesláno 12. května 2018 No dobře, na chvíli jsem je z ruky sundal... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky