Radek K Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Fakt parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Si nedáš pokoj :-)živě tě vidím, jak to fotíš na wc a máš pootevřený dveře do chodby :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Při odpolední svačince... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 (upraveno) kua za istych okolnosti sa lesknu jak psie gule... Pěkné, sleduju to již delší dobu a líbí se mi na tom tahu. Tak jsem neodolal .. Gratuluju Oto. Pěkná fotka. ------------------------- Já mám mobil na reklamaci (7 dní před koncem záruky mi přestal fungovat dotykový display), takže si aspoň odpočinete od mých častých příspěvků. Upraveno 15. listopadu 2012 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Vdaka Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Dneska snad slusnak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Tak jsem neodolal .. tak to je uplna vychytavka. vyzeraju perfektne. dokonca ku nim ide aj ten tah, co je na chrona pre mna nezvyk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Při odpolední svačince... Tvoje hodinky jsou nesmrtelný a stále mě pohled na ně nahlodává ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Dnes khaki den....382 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 mne sa tie tvoje plesnochy snad este aj zacnu pacit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Už nevím co bych si na tu ruku dal:whistle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 no no....to umím taky.:-DP.S. Misoo díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 no no....to umím taky.:-D Ale já byl první! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 dnes svém milované Monaca na tahu. PO zatím odpočívají Monaca mají fakt šmrnc. Žádná tuctovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Slniecko vykuklo na vychode trosku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 no no....to umím taky.:-D Promiň, ale zatím neumíš. Musíš zaostřit dozadu na rolex kroužek a ne na začátek lunety. Holt to chce fotit v manuálu a ne na autofokus. Nebo bodový autofokus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky