DadB Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Přátelé, stala se mi taková nemilá věc. Pokud už se to tu někde řešilo, prosím o odkaz... Pořídil jsem si chytrý náramek, asi před měsícem. Takový ten co měří tep, spánek, GPS, počítá kroky... Jasně stál pár stokorun, ale jaksi od té doby chodím každé ráno kolem hodinkovnice a smutně tam na mě koukají kousky, co jsem dřív pravidelně střídal. A teď si tam jen tak hoví, odložených pěkných pár desítek tisíc... Tak nevím, co mám dělat. Sbírku rozhodně rušit nehodlám, ale ten náramek mě zatím baví. Vrátit na levou ruku Swiss made a na pravou přesunout Made in China? To mi přijde takové hloupé... Jak to máte s těmihle smart věcmi na Vašich zápěstích? Děkuji!
Sphinxx Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Hele, já mu dávám taky šanci, ale je na pravé ruce, na levé jsou mechaniky, ty prostě žádná takováhle digitální serepetička nikdy nevyžene, takže hodit na pravou ruku a na levou zpátky mechoše.
mimes Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 mas pekny vianocny darcek pre niekoho, pouzivany... a nabuduce, kupis POLAR idealne s hrudnym pasom/snimacom a komunikacia cez mobil, pripadne s hodinkami iba pri sporte alebo schovanymi v kapse vzy mi pride smiesne ked niekto vyberie mobil aby sa pozrel na hodiny alebo opacny pripad, ked pozera na hodinky aby vedel kto mu vola, pise za chvilu budes pozerat na mobil aby si vedel kedy pride MHD lebo grafikon spojov uz nebude, alebo bude elektronicky s mapou kde na krizovatke stoji tvoj BUS nasadis si na tyzden virtualnu helmu a stravis virtualnu dovolenku na havaji, akurat bez opalenie, jedla, skutocnych zazitkou, staci ze si videl nieco na virtualnom videu. hodinky kupujem aby som nepozeral na mobil, sportujem pre zdravie a nie pre pipnutie na ruke koli 10.000 krokom. bav sa tym kym ta to bavi, ja do toho nikdy nepojdem, ak to nebude povinne vladnym nariadenim aby monitorovali ci nemam covidy
libor2002 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Tak je tu varianta co má třeba Sinn - řemínek, na kterém můžeš mít klasiky, tak i chytré hodinky. Ale to se asi moc neosvědčilo. Pak je místo ještě na nohách Tak když to měří ty kroky...
nickolas Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Koupil jsem si Apole Watche a sly z domu presne z tohohle duvodu. A nutno priznat, ze jsem tusil uz pri nakupu. Je to fajn vec. Je to chytry jak radio, umi to mraky veci, ale aby to melo smysl, musi se to nosit. Takovy ten tenky naramek budiz, ale mit na jedne ruce AW a na druhe hodinky? To clovek fakt vypada jak debil. A klasickych hodinek se vzdat nehodlam, takze jsem to spocital AW.
Roland Sands Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Asi jsem staromódní ale nepotřebuji vědět jaký mám pravě tep, kolik jsem toho naspal, kde se pohybuji a kolik udělám kroků. Chápu sběr/využití těchto dat u profi sportovců k zlepšení výkonnosti jako při automobilových závodech u aut ale u běžné populace mi smysl nějak uniká... Pokud nedokážu využít nashromážděná data ke svému prospěchu, je jejich sběr zbytečný.
tombas Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Jestli to neumí počítat, kolik jsem toho sežral a vychlastal, tak to nepotřebuju, těch pár kroků si spočítám sám a tep mi změří doktorka, až mě jebne. Ne, dělám si srandu, ale přesně z tohohle důvodu, jak píšou kluci výše, jsem si, kromě mobilu, nekoupil nic chytřejšího, než jsem já.
mlsoun1 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 Měl jsem takový chytrý náramek dva dny a šel.Mechaniku nenahradíš,popř. nějaké luxusnější baterkáčeJe možná dobrý vědět,jaký máš tep,kolik toho ujdeš a spálíš.Ale Já to spíše vidím na sport a volný čas.Ale je fakt,že mám kamaráda,který nosí na zápěstí sportovní Orienty a na druhé ruce ten sporttestr,nebo jak se to jmenuje.Jediný plus je,že si zakoupil několik těch gumových náramků na výměnu a střídá barvičky. Jenže 100 lidí,100 chutí.Vyzkoušej to a uvidíš,jak Ti to bude sedět.Logicky vzato,si toho mimo chronomagora možná nikdo nevšimne.Když už lidi nosí kdejaké provázky,kuličky,apod. na zápěstí.
ismit Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) To jsme takhle koupili AW babičce, protože v 85 hodně padala... Když jsme si pak rozebírali nějaké věci na památku, k těm AW se nikdo nějak nehlásil. Nešlo o to, že bychom se nějak štítili, spíš nikdo nevěděl co s nimi. Většina rodiny hodinky nenosí a nosit evidentně nebude. Jak píše nickolas, ty AW na pravé ruce vypadají trochu divně, ale zase je to věc zvyku, viděl jsem nějakého cizince 60tníka, který to tak měl. Já mám na pravé ruce často Gshocky, nebo SKX, při manuální práci, nebo při běhu (můj běžecký Garmin má velký problém zobrazit čas, když si dá člověk pauzu ) @mlsoun1 - přiběhl jsem na poštu, Garminy na levé a myslím, že Amphibie na druhé ruce a pošťačka mi to dala docela sežrat... Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem ismit
Horhe Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2020 Taky, snaha byla, pravá, levá, dohromady, nakonec šel náramek z domu. Dokázal jsem bez něj žít před tím, dokážu bez něj žít i teď.
kuncák7 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2020 Náramek na pravé- až mě tu někdo řekl, že jsem jak pacient z nemocnice a hodinky na levé. Nemám s tím vůbec problém.
Cess Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2020 V nouzi bych přežil nějaké hybridní hodinky, co mají alespoň ručičky a k tomu malá displej. Kolega nosil kombinaci hodinek a náramku a všichni na něho koukali jak na exota. Na druhou stranu je pravdou, že jsou lidé co mají klasické hodinky na obou.
paro Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2020 Kdyz nejdu do spolecnosti, tak nosim na levy hodinky a na pravy Garmin naramek. Jen abych vedel kolik jsem usel za den kroku a taky kvuli tepu, neb si to moje pumpa bohuzel zada Sent from my iPad using Tapatalk
paro Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2020 Kdyz nejdu do spolecnosti, tak nosim na levy hodinky a na pravy Garmin naramek. Jen abych vedel kolik jsem usel za den kroku a taky kvuli tepu, neb si to moje pumpa bohuzel zada Sent from my iPad using Tapatalk
paro Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2020 Kdyz nejdu do spolecnosti, tak nosim na levy hodinky a na pravy Garmin naramek. Jen abych vedel kolik jsem usel za den kroku a taky kvuli tepu, neb si to moje pumpa bohuzel zada A hlavne ten naramek muzu rachat v dezinfekci, kdezto hodinky se bojim. Sent from my iPad using Tapatalk
paro Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2020 Kdyz nejdu do spolecnosti, tak nosim na levy hodinky a na pravy Garmin naramek. Jen abych vedel kolik jsem usel za den kroku a taky kvuli tepu, neb si to moje pumpa bohuzel zada A hlavne ten naramek muzu rachat v dezinfekci, kdezto hodinky se bojim. Sent from my iPad using Tapatalk
ismit Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2020 koukám, že jsi trochu netrpělivý, tak hlavně pozor na ty hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se