KFL Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Andre Braugher z Brooklyn 99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 před 1 hodinou, KFL napsal: Andre Braugher z Brooklyn 99 jsem četl ráno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 13. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Moje dětství Zemřel Horst Fuchs, hvězda teleshoppingu. Jeho smrt byla záhadou pět měsíců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 (upraveno) před 30 minutami, johny357 napsal: Vyborny, zejmena na patek do prace. Hned jsem dle toho udelal anketu na WhatsApp. Sice to je k nicemu, ale clovek se musi nejak zabavit. Upraveno 15. prosince 2023 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kultura-zemrel-frontman-kapely-the-pogues-shane-macgowan-240728 https://m.youtube.com/watch?v=yAEFKjqPtlU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Dne 27.12.2023 nás opustila legenda - Gaston Glock. Čest jeho památce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Jsem zrovna v Rakousku. V hospodě už proběhla první runda. Majitel hospody je střelec. Takže R.I.P. Gaston. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 A safra... At je mu zeme lehka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Střílím z toho skoro 20 let a nikdy mě nenapadlo podívat se kdo a jak to vlastně vymyslel. Hanba mi. Čest jeho památce! R.I.P. Gaston GLOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Dnes byla má dcera registrovat svou první pistoli - Glock 19, už jsme na Gastona taky dali doma rundu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 před 13 minutami, nickolas napsal: Střílím z toho skoro 20 let a nikdy mě nenapadlo podívat se kdo a jak to vlastně vymyslel. Hanba mi. Čest jeho památce! R.I.P. Gaston GLOCK Mám to nápodobně R.I.P. G.GLOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 před 11 minutami, gunman napsal: Dnes byla má dcera registrovat svou první pistoli - Glock 19, už jsme na Gastona taky dali doma rundu. Mohu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 R.I.P. GG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Když jela odpoledne do Prahy tak byla blond, ale u těch mladejch holek nikdy nevíš. Můžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 před 9 hodinami, nickolas napsal: Střílím z toho skoro 20 let a nikdy mě nenapadlo podívat se kdo a jak to vlastně vymyslel. Hanba mi. Čest jeho památce! R.I.P. Gaston GLOCK Toto video o Glocku a Gastonovi od T.REX ARMS si daj na R.I.P.: https://www.youtube.com/watch?v=DIg6tay24YA F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Wolfgang Schäuble RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Niklaus Wirth - na Pascalu jsem vyrostl. Poslední jazyk, co dával smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 René Metge, rest in peace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se