warann Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Tak to byl dobrej borec, akorat jsem si teda myslel, ze uz je davno mrtvej. Nicmene jo, stara skola
bobi Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Jj,George byl ve své době skvělej bombarďák ... R.I.P.
Chronofobik Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března R.I.P. - Richard Chamberlain - 90 rokov 1
tikzot Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna A teď Alois Švehlík, chjooodpočívejte v pokoji 1
vzduch Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna R.I.P. oba. Važme si každého dne. Někdo dříve, někdo později.
H-B Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna (upraveno) Nepatri sice mezi svetove ikony, ale v ramci ceske moto sceny dobre znamy novinar, instruktor a proste skvelej chlap, Petr "Drn" Drnovsky. A ironii osudu neslo o motorku, ale srdicko. Ani ne padesat let... R.I.P. Upraveno 3. dubna uživatelem H-B
kuncák7 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Jiří Kochta- mistr světa v hokeji z roku 1972 ( znal jsem ho osobně, prijemnej člověk, hokeji rozumnel ).
tikzot Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Kurva to je tak hrozně nefér nefér, to je mi sakra líto, tak hodnej a pozitivni člověk.. doprdele 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se