Ajaj Odesláno 1. června Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června @Prochy68 - pojď taky teď jsem vyhecoval kámoše a přihlásil se na 50pochod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. června Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června před 13 minutami, Ajaj napsal: @Prochy68 - pojď taky teď jsem vyhecoval kámoše a přihlásil se na 50pochod Neee, nemám natrénováno a za 3 týdny mám Dolomity a nehodlám tam jen koukat z okna. Mě by to zabilo, když mě někde vezme koleno (neposledy ve středu ve středohoří) tak mám problém dojít 5km k autu. Ale díky za pozvání . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 1. června Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června no tak to se tam uvidíme až za rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. června Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června Stát se může všechno, ale úplně bych na to nespolehal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června @Ajaj Tak jaky to bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června (upraveno) @Prochy68 - Od stredy zdravotne v pr..li a resim doktory Upraveno 17. června uživatelem Ajaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června před 26 minutami, Ajaj napsal: @Prochy68 - Od stredy zdravotne v pr..li a resim doktory To je pech Tak at se z toho brzy dostanes 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července (upraveno) Nepoužíva tu niekto na behanie bágel Black Diamond Beta Light 45? Všimol som si, že to je obľúbený batoh medzi multi-day trail runnermi (ešte pred dvoma týždňami som netušil, že taká kategória vôbec existuje ), a dosť sa mi zapáčil. Mal by som nejaké otázky, ktoré mi v horách pri stretnutí v rýchlosti nenapadli... Upraveno 22. července uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Pokud chces opravdu bezecky batoh (tzn resis za behu/pochodu jidlo, piti, prislusenstvi, bez toho ze ten batoh musis sundat), tak dle me jedine Salomon nebo Ultimate-Direction. Mozna snad jeste Hoka. Vsechny ostatni znacky mi prijdou, ze v nabidce neco maji, jen aby to vypadalo, ze nabizi cele portfolio pro beh v horach Ale pokud ti na casu nesejde a batoh si na ceste ze zad sundas, tak bych jen resil, jak ti sedne. A ty pičuriny co mi běžci potřebujeme, můžeš hodit za hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července na souši mi to nejde, tak jsem to dnes dal na Ježíše po vodě, aj časy jsem vylepšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července kluci kdyby jste nahodou chtěli nebo věděli o někom kdo chce jít B7 tak mám volnou registraci pro dvojce. Parťák se zničil v Rakousku a já půjdu singl a registraci mám…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Boys, prosím, nějaká app na intervaly? Ideál na klasický běžecký atletický trenink. Rozklus/ABC/rovinky/intervaly/vyklus… Před 20 lety jsem běhal s Timex Ironman, ale doba pokročila a už se mi nechce přepočítávat tempo každých 200/400 metru:)) Díky. Jo a jsem u Apple, Garmin nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna (upraveno) Ahoj, mám dotaz na uživatele Garminů + Stravy (mám několikátý Forerunner, nyní 945). Zajímala by mě kombinace aktivit, což Garmin umožňuje, ale Strava to pak rozstřelí na 2-3 aktivity. Vlastně by mě nejvíc zajímala Bike commute aktivita, která by se pauzla a v tom by byla vnořená aktivita: běh, nebo plavání. Takže ideální výstup pro mě: 1 aktivita kolo a další aktivita - ten druhý sport. Upraveno 23. srpna uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Obávám se, ač byla Strava primárně triatlonová aplikace, že tohle zrovna neumí Mě by naopak zajímalo, jak na apple watch nastavit ve Strava aplikaci, aby mi to ukazovalo SPM po ukončení aktivity, apple watch by to měly umět, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Jede někdo do Bavorska, Halbmarathon Altotting, září? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září A co sem, chystá se někdo? https://www.o-see-ultratrail.de/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Zdar běžci. Dnes jsem řešil něco z Guzmicem a napadlo mě, že bychom mohli zase uspořádat chronovýběh na Lysou. Koukal jsem kdy byl ten poslední a ono je to už 5 let. @guzmic navrhuje počkat až napadne sníh, což já nejsem samozřejmě proti. Kdo by se přidal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Když bude pasovat termín, tak bych se přidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Jsem za, když to jen trochu půjde rád dorazím taky. Ale má forma stojí za kočku, takže budu držet zadní pozice. @Anelase určitě taky přidá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Synci, bude záležet na termínu - zúčastním se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se