Maxel Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Steak, opečené brambory s rozmarýnem, žampiony na slanině s tymiánem, pepřová omáčka. Simply bašta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Do vecera rozlezet a k tomu toceny do dzbanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Dneska nevařím, budu nakrmen a napojen ve venkovské knajpě na oslavě, tak dobrou chuť a na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Nemáte někdo osvědčený recept na pomazánku z Nivy? Minulý týden jsem ochutnal a neskutečná. Bohužel recept jsem nezískal a na netu je toho tolik,že se nemohu rozhodnout co do toho vrazit Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Dej tam Nivu! Když nemáš Nivu, dej Gorgonzolu, když nemáš Gorgonzolu, dej Roquefort. Ale vážně. Já dělám Nivu, máslo, smetanu nebo mléko na zjemnění, česnek, bílý pepř.S poměry jednotlivých součástí je potřeba experimentovat, důležité je pořádně rozmíchat nebo vyšlehat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Niva s černým pivem. Piva tolik, aby se to hezky matlalo, a šly z nahrubo nastrouhané nivy udělat koule. Koule poválet ve směsi sladké a pálivé papriky. Paprika jedna ku jedné. Zapíjet zbylým pivem. Pokud sis jich koupil aspoň šest, je úspěch zaručen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Dnes taková "domácí večeře" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Tak uzenářství U Bejrů v Kněžmostě zavřeli Ten poslední kus špeku si budu hýčkat a asi jenom olizovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 (upraveno) Tak uzenářství U Bejrů v Kněžmostě zavřeli Ten poslední kus špeku si budu hýčkat a asi jenom olizovat.Jak to? Ještě v létě když sem jel kolem tak měli narváno Edit Píšou to jen na Googlu, na FB nic nemaj Upraveno 31. října 2018 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Jak to? Ještě v létě když sem jel kolem tak měli narváno EditPíšou to jen na Googlu, na FB nic nemajMaj, ze zdravotních důvodů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Tak uzenářství U Bejrů v Kněžmostě zavřeli Ten poslední kus špeku si budu hýčkat a asi jenom olizovat. ntvl, po brusnickým špeku se mně bude taky stejskat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 svět skončil............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Maj, ze zdravotních důvodů...Smutná to zpráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Dnes varim ja. Bcka, podavane s dynovo mrkvovym kremom s kokosovym mliekom. Taketo ja mozem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Béčka na kořenovce s dýní je známá delikatesa. Way to go Já měl v plánu fish?n?chips. Nakonec fish?n?pečenýbrambory, aby toho smaženýho nebylo tolik. K tomu domácí aioli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 K Fish´n´chips si dovolím pár odkoukaných tipů, třeba někdo vyzkouší. 1) citron nechat zkaramelizovat, šťáva je pak zajímavě sladkokyselá, 2) další dobrá "příloha" je jablečnej ocet, 3) místo aioli zkuste kari-majonézu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Díky! Nedělam to nijak často, tak se rád necham inspirovat prověřenými tipy Vlastně jablečný ocet (s medem) na bramborách je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) neni to uplne muj vytvor, ale posledni rok dva musim doslova sezrat aspon jednu sklenici kimchi tejdne, nedelate nekdo domaci ? Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem Sarka Farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Dnes taková rychlovka, játra z vepře, do výpeku nalít červené, trochu másla, s?l, pepř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se