nizkotucnytvaroh Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Dva dny tažená líčka, dýňové ravioli, vinná redukce, a batát./mrkvové "chipsy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Well done, sir Ale tpč, dva dny ?? Já je dělam ~8h a řikam si, že je to dost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Díky! Nadneseně dva dny dělám to jako svíčkovou, nechám to přes noc marinovat, peču pomalu 125°C/2,5hod, odstavím a přes noc nechám naložené v omáčce, a poslední den dopéci zase 125°C/1,5-2,5hod podle množství, a je to akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Dnes vepřový fógl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 (upraveno) Taky vepř. Sezónu “poctivé” kuchyně budem letos (pomalu) uzavírat klasikou v podobě výpečků na pivě, s špenátem a br.knedlíkem. Upraveno 12. března 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Ty jsem měl předevčírem Tady finálovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 právě jsem na španělský ptáčky dostal chuť. dilky za inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Lepší jsou z hovězího,ale i tak to jde . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Operation finale. Pivo pod maso, stejně i do volátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 No paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Operation finale. Pivo pod maso, stejně i do volátka. Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2022 Díky hoši! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 Ta se neomrzí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 nová hračka - blender, aneb jak málo stačí k radosti .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 Dneska nejoblibenejsi Listerovo jidlo, kureci vindalooSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 To vypadá tak skvěle, že bych nad tím vyšvih dvojitýho Rimmera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polak Tomas Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 dikySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 Dělám takhle na přání domácích mlsounů amolety a říkám si jestli jde vyfotit otočka jako jde no, ale chce to víc vína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Tak co to bude dnes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 (upraveno) Jestli jsou na foto všechny suroviny, a zároveň jsou použity všechny, tak nemam tucha. Myslel sem bacon-cheeseburger s rukolou, jalapeňo, ale asi ne. Vidim tam gran moravii, pomodoro, mletý… tak snad nějaká itálie, variace na sugo bolognese… ? U nás dnes krmě ryze jednoduchá a skromná, aka francouzské brambory. Upraveno 15. března 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se