Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Fajnový kombo!

Já dnes nevařil, když teda nepočítam řízky pro fachmany, a asi dam teď celkově chvíli voraz; min. než se přestěhujeme. 
Na závěr dne tak jen belgické hrany a dvě řezaný na zámku Ctěnice. 

0CC098DD-213E-4A67-92DC-5D984E8CEACA.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Po vikendovem vobžerství jsem dnes obědval restovane fazolky jen cibulka, sul, pepr a balsamiko a rane brambory na loupačku s maslem. Z pole, ne z Maroka. 🙂. Skvost. Skvělá jemná chuť potravin, co je nemučili v supermarketu.

BEFCC790-1985-4ECD-88DA-0432A631C56D.jpeg

 

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Borci, dotaz. Před dokončením Maxelovic výpečků (kilo masa, kilo cibule) bych rád přidal na dodělání brambory. V mé troubě peču 3 hod na 150 zakryté, 2 hod na 170 odkryté. Bude těm bramborám poslední hodina (brambory na relativně malé kousky) stačit?

Odesláno (upraveno)

Hodina jim bude určitě stačit. Dělam to taky tak. Jen bych je dal nejdřív na cca 45min. zakryté, nechal udělat do měka, vyndal bokem a pak je tam vrátil na posledních ~20min. na maso už odkryté — na barvu a kůrku. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

5 hodin? 

Kremace? 

😂 ;)

 

Půl napůl s cibulí to musí být sladké jaxviňa? Jinak brambory při 170 jsou záležitost lehce přes půl hodiny.

Odesláno

Hele, taky jsem si říkal, proč se to dělá tak dlouho oproti origo receptuře, ale zkrátka to takhle vychází. Třeba blbej teploměr 🙂

Odesláno

Určitě, máte nakoupeny balíky akcií ČEZu a takhle podprahově píšete na ty internety aby lidi pálili ty elektrony a zvyšujete si hodnotu portfólia. Vás mám voba prokouknutý holomci 😃

:cheers:

Odesláno (upraveno)

Já to jedu 2h na stopade zakryté, a cca hodinu fojr na dvě kila odkryté s občasným promícháním. Bavím se o cca 3/4–1kg masa, cibule tak 1/3 z toho. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno
V 11. 6. 2022 v 15:10, Maxel napsal:

Špízy (nebo jak se u nás na jihu řiká ražniči), grenaille ve slupce s pažitem a domácí tatar. 

CBFDD196-205E-4D31-9FA7-7E87F0725894.jpeg

Už se to chystá to ražniči, mlask 

IMG_20220625_100843.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...