Maxel Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Odesláno 11. června 2022 Špízy (nebo jak se u nás na jihu řiká ražniči), grenaille ve slupce s pažitem a domácí tatar.
Maxel Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Odesláno 12. června 2022 Po nějaké době zas pomučim flákotu v pláštěnce.
Bob Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Odesláno 15. června 2022 Dneska teleci, brambory na grilu a salat. Super to bylo
Spongebob Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Odesláno 18. června 2022 Dneska jsme zkusili Ratatui k pstroužkům a hrozně dobrý.. budrm dělat častěji! A krásně to vonělo K tomu pistáciovej cheese..
Maxel Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Odesláno 18. června 2022 (upraveno) Fajnový kombo! Já dnes nevařil, když teda nepočítam řízky pro fachmany, a asi dam teď celkově chvíli voraz; min. než se přestěhujeme. Na závěr dne tak jen belgické hrany a dvě řezaný na zámku Ctěnice. Upraveno 18. června 2022 uživatelem Maxel
Návštěvník Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Odesláno 19. června 2022 (upraveno) Po vikendovem vobžerství jsem dnes obědval restovane fazolky jen cibulka, sul, pepr a balsamiko a rane brambory na loupačku s maslem. Z pole, ne z Maroka. . Skvost. Skvělá jemná chuť potravin, co je nemučili v supermarketu. Upraveno 19. června 2022 uživatelem Roman I.
Bert Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Odesláno 19. června 2022 Borci, dotaz. Před dokončením Maxelovic výpečků (kilo masa, kilo cibule) bych rád přidal na dodělání brambory. V mé troubě peču 3 hod na 150 zakryté, 2 hod na 170 odkryté. Bude těm bramborám poslední hodina (brambory na relativně malé kousky) stačit?
Maxel Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Odesláno 19. června 2022 (upraveno) Hodina jim bude určitě stačit. Dělam to taky tak. Jen bych je dal nejdřív na cca 45min. zakryté, nechal udělat do měka, vyndal bokem a pak je tam vrátil na posledních ~20min. na maso už odkryté — na barvu a kůrku. Upraveno 19. června 2022 uživatelem Maxel
Tom4 Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Odesláno 19. června 2022 5 hodin? Kremace? Půl napůl s cibulí to musí být sladké jaxviňa? Jinak brambory při 170 jsou záležitost lehce přes půl hodiny.
Bert Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Odesláno 19. června 2022 Hele, taky jsem si říkal, proč se to dělá tak dlouho oproti origo receptuře, ale zkrátka to takhle vychází. Třeba blbej teploměr
Tom4 Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Odesláno 19. června 2022 Určitě, máte nakoupeny balíky akcií ČEZu a takhle podprahově píšete na ty internety aby lidi pálili ty elektrony a zvyšujete si hodnotu portfólia. Vás mám voba prokouknutý holomci
Maxel Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Odesláno 19. června 2022 (upraveno) Já to jedu 2h na stopade zakryté, a cca hodinu fojr na dvě kila odkryté s občasným promícháním. Bavím se o cca 3/4–1kg masa, cibule tak 1/3 z toho. Upraveno 19. června 2022 uživatelem Maxel
Bob Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Odesláno 19. června 2022 Zbyla kachna od obeda, tak jsem udelal wok Musela prijit odmena
bohus76 Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Odesláno 25. června 2022 V 11. 6. 2022 v 15:10, Maxel napsal: Špízy (nebo jak se u nás na jihu řiká ražniči), grenaille ve slupce s pažitem a domácí tatar. Už se to chystá to ražniči, mlask
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se