Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum

kejklik

Recommended Posts

před 12 minutami, Maxel napsal:

Todle je prostě z kategorie not for everybody. Pro někoho, jako já, kdo od mala miluje sladko-slané kombinace 😂🤷‍♂️

To je uplne v pohode. A byt to neni uplne dtto, tak takovej toast s burakovym maslem a pomernacovou marmeladou je aspon u nas taky dost zvlastni kombinace a ja se tim laduju furt. 

před 53 minutami, warann napsal:

To je uplne v pohode. A byt to neni uplne dtto, tak takovej toast s burakovym maslem a pomernacovou marmeladou je aspon u nas taky dost zvlastni kombinace a ja se tim laduju furt. 

A vánočka s pomazánkovým a s Vysočinou 🤤

Dlouho jsem to tu zanedbával, tak alespoň teaser v podobě odrazu panenky plněné sušenými rajčaty 😁 zbytek napravím... Hezkou neděli všem! 🙂

IMG_20220626_140610.jpg

je mi lito, chlapi, ale v tom kalupu pro 12 hladovych krku jsem to ani nestihl cvaknout a kosti vam sem davat nebudu. :-) 4,5 kg masa se zahadne vyparilo behem chvilky…
ale abych se jen nechvalil, musim uznat, ze jsem to pretahnul, melo to spis konzistenci trhaneho masa. priste to zkratim min o 1 hod peceni, ted jsem to delal 2-2-0,5, ale stacilo by 1,5-1,5-0,5 (peceni/uzeni-duseni v alobalu-glazura) a trochu stahnout teplotu na rostu na 150 max.

Rychlo teplej pes, pepřová omáčka, koriandr, rukola, cibulka 👌

IMG_20220630_180226_compress68.jpg