nizkotucnytvaroh Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Pečený rumpsteak, cizrnové lůžko (bílé víno, šalotka, fenykl, celer, cizrna), pečené batáty, kořenová zelenina a marinovaný fenykl & fenyklové rohlíčky, mřížkový tvarohový (nizkotucny samozřejmě) koláč s jahodovým sorbetem. Hezký víkend všem ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 (upraveno) @nizkotucnytvaroh Fine dining U nás dnes taky hovězí, ale jako english roast. See you in 3hrs. Upraveno 11. února 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 před 5 minutami, Maxel napsal: @nizkotucnytvaroh Fine dining U nás dnes taky hovězí, ale jako english roast. See you in 3hrs. Díky! Už teď to vypadá libově, tak se těším na výsledek ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 (upraveno) Jdem do finále. Sem na to zvědav, je tam demi glace s čokoládou a chilli, zbytek co jsem měl v mrazáku Upraveno 11. února 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 (upraveno) Nakonec nebylo maso tak kvalitní, jak jsem myslel. Proto jsem bryskně změnil kurz, a z Anglie to vzal směr Francie. Každopádně ten demi glace s čokoládou a chilli tomu dal skvělou plnou chuť, ale ne vyloženě sladkou ani ostrou. Akorát. Se musim pochválit, za dlouho nejlepší majda, co sem spíchnul. Upraveno 11. února 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Pekne to mate hosi! Ja taky hovezi, ale tatarak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Otázka na místní špecialisty.. Když dělám třeba hovězí steak pomocí sous vide, tak mi pak zbyde v tom sáčku spoustu štávy z masa. Ideální na použití "deglazování" pánve, řekl by si člověk. Jenže vždy, když tam tuhle tekutinu naliju, tak to strašně zpění a udělají z toho takový cucky nechutný...pravděpodobně to bude mít, co dočinění s bílkovinama. Dá se to nějak obejít, abych to šťávu nemusel vylejvat do dřezu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Ta sraženina vyplave a dá se jednoduše odstranit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 (upraveno) Já to dycky vylejvam. Sice by se s tim dalo pracovat, ale nikdy jsem tomu dál nevěnoval pozornost. Jelikož steak poslední minutu přelejvam na pánvi máslem s česnekem a tymiánem, deglazování prakticky netřeba. Upraveno 12. února 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Gulasek s knedlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Dneska taky česká klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Kluci neděláte někdo frgále? Zkrátka velký koláč okolo 30 cm, nejlépe makový,povidlový či meruňkový. Hoďte nějaké tipy,časem bych je rád zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Akurat dnes piekol J.Marsalek https://www.ceskatelevize.cz/porady/15179987928-buchty-po-ranu/222544160500003/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Právě na to sem ráno čuměl,teda chytil jen konec . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Jsem po delsi dobe delal neco jineho nez rizecky v testicku s brkasi nebo bramboraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Tak jsem vyzkoušel generálovo oblíbenou zelňačku... výborná (jen jsem oproti receptu přidal česnek a majoránku) https://www.toprecepty.cz/clanky/4384-zelnacka-na-hrad-eva-pavlova-prozradila-recept-na-oblibenou-polevku-generala-pavla-nechybi-v-ni-slanina-houby-ani-svestky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Krůtí steaky na rozmarýnu, pečené grenaille a baby karotka, pepřovka s koňakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Grilované krůtí prso. Pečená červená řepa. Salát little gem. Feta. Piniové ořechy. Hořčičný dresink. Pažitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Ze zbytků ke kávě, šátečky plněné tvarohem s citrónovou trávou, nějaké tropické nesmysly, skořice a perníkové koření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se