Dantechno Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Sakra , ja mam hlad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Lykopenová bomba aka tomatová polévka s rokfórem a černými olivami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Dneska jsem chtěl péct husu, ale pak jsem si to nějak rozmyslel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Já pecu kachnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Já pecu kachnu :-) No konečně kus pořádnýho masa po všech těch nudlích . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Já pecu kachnu :-) husu nechám na potom... přijde mi blbý jí péct na výročí upálení mistra Jena Husa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 pstruhy na grile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 pánové, vy si že...e .. dostal jsem z toho takovej hlad, že běžim do burger kingu pro něco dietního... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 To je kurva hic,že ani vepřový koleno se šesti mi neláká......mladá se rozhodla,že budem šetřit na mase....salát s domácím,jemně zauzeným kachním prsem a zastřeným vejcem.Tagliatelle se sušenýma rajčatama,bazalkou a česnekem. respect z Polska do Calamarivary... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Vážení přátelé objevil jsem a taky vypěstoval, docela chuťově zajímavý salát - pak choi. Pochází z Číny, je pěkně křupavý a chuťově je tak trochu jako by kořeněný. Nasekal jsem ho a pokapal jsem si ho dýňovým olejem a bylo to bezva /jinak klasická zálivka/. Ten salát má poměrně krátkou vegetační dobu, cca 20 dní a rychle klíčí. Doporučují ho vysévat již brzy z jara. Velikost rostlin je kolem 25 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 vypadá chutně. a trochu jako mangold.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Mangold pěstuju taky. Ale to je proti tomuhle obr. Balím do něho závitky, nebo dušený, nasekaný nahrubo jako příloha. Výborná zelenina.Když jsem u té zeleniny - loni jsem vyzkoušel čínskou kapustu - gai choi /oni maj všechno "choi" - zelí/. Je to obr, ale na mně byla hodně ostrá. Něco mezi naším křenem a japonským wasabi. Snad když se to tepelně upraví, tak by to šlo. Do jídla jsem se to neodvážil dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 kde sháníš všechna ta semínka, na cestách po světě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 4 xxxFazerxxx - výborný !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Oranžová kalamita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 kde sháníš všechna ta semínka, na cestách po světě? jj. Rád zkouším nové věci. Je to napínavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Oranžová kalamita. ty jo, docela čumim, kolik těch meruněk máš . U nás dostaly letos pěkně na zadek a je jich jen pár ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2012 Kuřecí roládky s nivou, obaleny ve slanine se cherry rajcaty a paprikou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Trochu modifikovanej recept: kup si flašku Džeka, vraž jí do sebe a na maso zeleninu...co najdeš naházej do parního hrnce rozfajruj gril za 20 min by všechno mělo bejt hotový nakydej to na talíř dojeď Džeka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Vzpomněl jsem si na salát, který se u nás dělával zamlada.Cibule, rajčata, vejce natvrdo, šunka/šunkový salám, sladkokyselá zálivka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se