Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Tentokrát sem nedával rychlosůl, taxem zvědav na výsledek.
Čekam max. jen horší barvu. Snad.

Jinak zbytek uzenýho žebra od řezníkojc sem upek na Asii, se sojovkou, hoisin, medem, chilli a limetovou šťávou.
Ve výpeku se zároveň upekly brambory. Ty byly snad lepší, jak maso.
Ehm, kecam.

712fb844b97a1e34924bfc6fdbb032de.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 4. 2. 2021 v 18:28, Lynx12 napsal:

Tak jste mne ukecali 😄 kuřátko je naložené a těším se na sobotu ... akorát pravěká trouba má jen horní ohřev, tak budu muset častěji otáčet ...

IMG-20210204-181955.jpg

IMG-20210206-142415.jpg

Tak od teď už kuře nedělám jinak ... naprostý luxus ... díky za recept ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda kuře peču většinou na plechovce od piva, ale sůl taky zkusím... Btw. nezkoušel ho někdo roubourat před lázní na jednotlivé porce? 

Jinak utěrky z Snového světa supr... Sajou fest, leští, nepouští chlupy... Teď budu všude po rodině za debila, že jakože fakt si nedělám prdel když je obdaruju utěrákem :))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...