nickolas Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2021 Jasny, napis. My zatim uplne plan nemame, tak muzem neco vymyslet. Ta Kuchyn na Hrade zni dobre.
Sabbath Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2021 před 49 minutami, nickolas napsal: Jasny, napis. My zatim uplne plan nemame, tak muzem neco vymyslet. Ta Kuchyn na Hrade zni dobre. Kuchyň potvrzuju, navíc skvělé pivo.
Moty Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2021 před 13 hodinami, Bert napsal: Kuchtíci, z moci mi svěřené vlastnictvím domény si myslím, že o šábesu vaříte šoulet @Bertmáš nějakej odzkoušenej recept? Už na to mám dlouho chuť
Lamiczka Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2021 Předsedo a Hummus by ti nestačil? Šoulet do děcek asi nedostanu a měl jsem v plánu bůček, ale tím tě asi nepotěším bo to není košer...
Moty Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2021 Hummus je spíš z druhý strany barikády, no ni?
Lamiczka Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2021 No vidíš, jaký mám mezery. Teď čtu wiki a fakt i ten název pochází z arabštiny. A já to měl za židovský jídlo. Logicky se to bude jíst v celý oblasti, ale původ není košer. Tak snad nedostanu BAN
Moty Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2021 jednou sem to doma vařil a je s tím docela sraní a výsledná chuť v podstatě stejná jako u koupenýho, s tahini pastou sem se fakt jebal dost
mAra_ Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 Tak od dvanácti sem se s tím škrábal... Jsou tři ale dobré to bude...
Bert Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 Borci, vidíte, tohle mne zaujalo. @mAra_sem dal škrabanej. Smekám, protože je to neskutečnej vo-er. Nadruhou stranu hned bez mučení přiznávám, že já raději mletý. A to proto, že jsem si vychytal hrubost, a už si nepřipadám, že jím jemnou paštiku (jako u škrabaného), ale vnímám více tu chuť a strukturu masa. Jak jste na tom Vy? Jo, a abych si rejpnul. Maro, nemůžeš krájet cibuli tím samým nožem, kterám hafánkovi porcuješ kočičky Jemněji nakrájená by byla IMHO vhodnější.
Frantik Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 Ja dneska klasika a vod vobeda lezim
marosh Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 Takže si ji ztrestal celou, viď?
Maxel Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 U nás dneska tom kha gai by @tikzot Jedna z mála polévkových stálic na našem family menu.
Lamiczka Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 Ja preferuju taky mletej tatarak ze stejnyho duvodu jako psal nacelnik. Muze to byt i tim ze na tom jsem zacinal a na jiny jsem si nenavykl.
JoyStick Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 Ja to mam jako hybrid. Namelu nahrubo (nebo koupim namlety u reznika) a sekackem to projedu sem a tam. Neni to ani jedno, ale me to texturou a stukturou vyhovuje nejvic.
Robero79 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 co se tyce tataraku, tak mam 3 zpusoby, spis podle mnozstvi a druhu masa- ve vetsim mnozstvi, pokud nemam svici, melu na hrubo 2x mlynkem- svici vzdy sekam na jemno rucne nozem- pokud mam odrezky blan, tak je stahuju a skrabu - vzdycky je to tak max na 1 topinku jako chutovkacibuli davam jen salotku, worcestrovku vzdy jen Lea Perrins - vidim, ze Mara ji ma taky, chvalim… :-)
Frantik Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 před 2 hodinami, marosh napsal: Takže si ji ztrestal celou, viď? Tak žena a dcera taky dostaly kousek, ale znáš to
Radek124 Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2021 Aneb jak kdysi Sovák líčil svůj zážitek z čekárny (čas 9:50): …Ale pane doktore, dyť je to dutý!
Bert Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2021 No, rabínovi se s tím asi chlubit nebudu, ale ty vepřové výpečky ala @Maxel jsou SUPER! Maxeli, díky.
nizkotucnytvaroh Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2021 (upraveno) Včera co dům dal, oku to sice moc nelahodí, ale chuťově se fakt musím pochválit. "Boloňská", Hovězí ChuckRoll, Základ z kořenové zeleniny, na omáčku rajčata pečená v troubě a oloupaná, česnek. "Štrůdl" Celozrnné listové těsto, jablka, skořicový cukr, blumy, citronová kůra. Upraveno 7. listopadu 2021 uživatelem nizkotucnytvaroh
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se