Pepino777 Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Tak to hodne stesti, ja jel vcera kolem a vsude lidi jak sr*cek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Náhodou, vběhne do Makra, s vajcama v rukách se smutně zatváří u kasy a nějaká dobrá duše ho pustí rovnou na kasu. Jsou přece Vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 He, kéžby to tak fungovalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Pěkné sváteční poledne, kulináři. U nás tradiční krémová lososová s krutony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Už se to chystá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Dneska vařím pro spoustu hladových krků, takže chilli con carne. Paní domu má zpod stromečku nový zlatý digi, tak se mi hned se.e do vaření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Svickova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 U nás je pětadvacátého ve znamení family sešlosti, tak sem taky něco dovezl. Tiramisu s borůvkami, čokoládové chipsy a karamelový crumble. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Tyhle pidikelímky mě strašně serou, nejde to z toho jíst a protože je to hranatý, dycky tam banda zůstane. Ale recept bych poprosil určitě, herr Obersturmbannführer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 (upraveno) My je zas máme dost v oblibě. Jednoporcovka, na takový to drobný mlsání ideál. Recept je vlastně klasický tiramisu, který prokládam borůvkami, navrch přijde nasekaná (libovolná) čokoláda a crumble z piškotů savoiardi utřených s máslem a trochou karamelu. Nakonec zasypené kakaem, aby toho nebylo málo Upraveno 25. prosince 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Mě nevadí ten objem, ale ten tvar. Nebo sem možná taky totální lempl, co se neumí najíst, to je taky klidně možný Ok dík, myslel jsem si, tak v týdnu uplácám ke kafi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Nj, ten tvar nejni úplně user friendly. Ačkoliv i na to je takový secret řešení… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Zajeď si ke kolegovi do kavárny v Jihlavě, tam dostaneš tiramisu (excelentní mimochodem) v oválném. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 @Maxel Jako že to tou vařečkou rozmlátíš a pak to olizuješ? @Tom4 Hele u Dana jsem byl naposledy když jsme řešili nějakej byznys a od tý doby jsem se tam nedostal. Obecně tím směrem, ale dobroty tam má, to zas jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Ale hownajs, hranatá lžička ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 před 5 hodinami, Tom4 napsal: Zajeď si ke kolegovi do kavárny v Jihlavě, tam dostaneš tiramisu (excelentní mimochodem) v oválném. Kde najdu kavárnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 před 14 minutami, filltos napsal: Kde najdu kavárnu? https://www.cafeignac.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Díky a kdo je majitel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 @Denjl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 před 31 minutami, filltos napsal: Kde najdu kavárnu? před 17 minutami, JoyStick napsal: https://www.cafeignac.cz před 12 minutami, filltos napsal: Díky a kdo je majitel? Fascinuje mne lidská tupost a lenost. Otázka kdo je majitel ..... Návod na odpověď: Nebojím se, a rozkliknu odkaz, který sem dával JoyStick. Jejda, na první stránce vlevo dole je napsáno www.iceinvest.cz Neváhám, otevřu odkaz. Zase na první stránce vlevo dole čtu: ICE invest spol. s r.o. Ha, to vypadá jako stopa. Použiji www.justice.cz Mezi společníky nacházím někoho s křestním jménem Daniel. Sakra, kde jsem to jenom viděl? Aha, už vím, v JoyStickově příspěvku před pár hodinami ... Práce na TŘI minuty. Tedy na dobu mnohem kratší, než filltosovi někdo odpoví, a než si to filltos přečte .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se