bohus76 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Krásný chleba,kváskový ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Díky - vyřídím Jo, některý z žitnýho, některý z pšeničnýho (případně kombinace). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Plněné kuřecí kozy, štouchaný brambor a zeleninový salát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Líčka na červeném finále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Nevite jestli se da nekde v Praze koupit Guanciale spek v mensim mnozstvi vcelku? co jsem tak videl tak eshopy maji 1 Kg baleni. Delal jsem dnes Carbonara, ale mel jsem jen obyc slaninu, tak bych to chtel zkusit s tou originalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Bobe, zkus obchody Gran Moravia, v Praze jsou tři, v Olomouci ji občas kupuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Dik za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 foto nemám, ale dělal sem o víkendu tu cibulačku, je s tím teda sraní, dělal sem si i zeleninový vývar a je to teda pecka, na zapečení sem použil běžný misky z IKEA a šlo to dobře recept od Cuketky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Rychly burgr s gorgonzolou a slaninou. Sezral jsem dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Obalovaná panenka, Bavorský salát, a polníček s limetou. Smaženo samozřejmě na 5W-30 v pozadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 V 19. 1. 2022 v 20:26, nizkotucnytvaroh napsal: Obalovaná panenka, Bavorský salát, a polníček s limetou. Smaženo samozřejmě na 5W-30 v pozadí Rozšířit byl jsi nedávno v Německu předpokládám vypadá to ale moc dobře. Né uplně fit ale dobrý to určitě bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 BLT — jednou s klasickym rajčetem, podruhé s fialovým Murice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 V 21. 1. 2022 v 18:38, Maxel napsal: BLT — jednou s klasickym rajčetem, podruhé s fialovým Murice. Rozšířit Klasika nejvetsi . Dressing jsi daval jakej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Medovej dijon s trochou mayo a nasekanou šalotkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Dikes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 V 16. 1. 2022 v 17:09, Bob napsal: Nevite jestli se da nekde v Praze koupit Guanciale spek v mensim mnozstvi vcelku? co jsem tak videl tak eshopy maji 1 Kg baleni. Delal jsem dnes Carbonara, ale mel jsem jen obyc slaninu, tak bych to chtel zkusit s tou originalni Rozšířit Nevim jestli v Praze bude to same, ale v Ostrave v Makru jsem kupoval, byly i balicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Koupil jsem dnes v tom Gran Moravia, maji jen nakrajenou v baliccich. Nejak se mi to dnes uplne nepovedlo, vejce bylo malo a ta slanina moc musim to jeste vychytat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Slaninu ti neporadím, tu si vychytáš sám, ale ja když dělám carbonara, tak si před scezením těstovin naberu do hrníčku tu vodu, v které se vařily a tou vodou a ještě rozehřátou sklokeramikou pak dolaďuju konzistenci výsledného produktu. Pak je to pěkně smetanové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Ja to vypnul nez jsem tam dal spagety, dal tam trosku vody, ale vychladlo mi to moc a ta infukce nema skoro setrvacnost, takze ty vejce porad tekly, tak jsem s tim chvili laboroval a nebylo to ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 inspirace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se