Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Oplt
Odesláno

Plněné kuřecí kozy, štouchaný brambor a zeleninový salát.

20220116_134050.jpg

Odesláno

Nevite jestli se da nekde v Praze koupit Guanciale spek v mensim mnozstvi vcelku? 
co jsem tak videl tak eshopy maji 1 Kg baleni. 
Delal jsem dnes Carbonara, ale mel jsem jen obyc slaninu, tak bych to chtel zkusit s tou originalni 

Odesláno

Bobe, zkus obchody Gran Moravia, v Praze jsou tři, v Olomouci ji občas kupuju.

Odesláno

foto nemám, ale dělal sem o víkendu tu cibulačku, je s tím teda sraní, dělal sem si i zeleninový vývar a je to teda pecka, na zapečení sem použil běžný misky z IKEA a šlo to dobře

recept od Cuketky

Odesláno

Obalovaná panenka, Bavorský salát, a polníček s limetou. Smaženo samozřejmě na 5W-30 v pozadí 😁

1642623817516_compress73.jpg

Odesláno
  V 16. 1. 2022 v 17:09, Bob napsal:

Nevite jestli se da nekde v Praze koupit Guanciale spek v mensim mnozstvi vcelku? 
co jsem tak videl tak eshopy maji 1 Kg baleni. 
Delal jsem dnes Carbonara, ale mel jsem jen obyc slaninu, tak bych to chtel zkusit s tou originalni 

Rozšířit  

Nevim jestli v Praze bude to same, ale v Ostrave v Makru jsem kupoval, byly i balicky.

Odesláno

Koupil jsem dnes v tom Gran Moravia, maji jen nakrajenou v baliccich. Nejak se mi to dnes uplne nepovedlo, vejce bylo malo a ta slanina moc 🙂 musim to jeste vychytat

Odesláno

Slaninu ti neporadím, tu si vychytáš sám, ale ja když dělám carbonara, tak si před scezením těstovin naberu do hrníčku tu vodu, v které se vařily a tou vodou a ještě rozehřátou sklokeramikou pak dolaďuju konzistenci výsledného produktu. Pak je to pěkně smetanové. 

Odesláno

Ja to vypnul nez jsem tam dal spagety, dal tam trosku vody, ale vychladlo mi to moc a ta infukce nema skoro setrvacnost, takze ty vejce porad tekly, tak jsem s tim chvili laboroval a nebylo to ono 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...