Robero79 Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 kdyz mame dnes ten zeleny ctvrtek, tak k snidani jidase… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 se mi to dnes nejak seslo, nakonec jsem upekl i par mazancu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Krásné. Moje oblíbené pečivo, když je čerstvý a vazký.Odesláno z mého SM-G996B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 (upraveno) Koupil jsem nějakou moc pálivou rukolu, než budu mít vlastní. Takže nakonec skončila s rajčaty, vejcem a čedarem jako krátce podušená snidanová minutka a není to vůbec špatný, chutí i vůní Upraveno 15. dubna 2022 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Dnes Tortilla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Žena se dnes překonává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Vlastní výtvor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Dnes prý budou další dva mazance:-) A co bude k obědu? Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a pečená žebírka ( samo s česnekem), mlask. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 U nás taky mesko. Pečeně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Dneska nevařím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 (upraveno) S takovou scenérií se ani nedivim ——— Operation finale. Upraveno 17. dubna 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Ale jo, přece jen si stoupnu k plotně, na zítra jsme dostali chuť na východní jídlo, takže čočkový dhal, ještě udělám butter chicken a uvidím jestli zkusím domácí naan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 (upraveno) Letos ne velikonoční, ale klasická sekačka. Upraveno 18. dubna 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 Nakonec docela úspěch, i děcka si přidaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 přidala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 RychloFka před prací, zbytek marinován Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Zdravim, mozna to tu nekdy probehlo, nemate nekdo recept na nakladana vejce? V metru dnes o tom mluvili 2 chlapici a uplne se rozplyvali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 @slabak My jsem dělali podle tohoto (americkou verzi) a je to dobrý. https://svetkreativity.cz/nakladana-vejce-na-cinsky-a-americky-zpusob-vas-nadchnou/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Mě se líbí tento, ale zatím nevyzkoušené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se