Maxel Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Dvouručák, domácí hrany z trouby a fajnovej ALE. Jak málo stačí ke štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Po delší době, marinovaná srnčí plec co se odmítala dopéct (cíl: uvnitř 80°C á 10min), houbové rizoto, pošírované ovoce, a ostružinová omáčka & Toxický štrůdl (Moc barviva do pistáciového tvaroh.krému) pošírované ovoce, a ostružinový karamel ze zreduk. omáčky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 @nizkotucnytvaroh Paráda U nás dnes halibut s chřestem, holandskou a grenaille s maldonem a pažitkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 U nás byly chřestové orgie dnes - akorát místo rybky dopékaná pražská šunka Ála Maxel, na závěr zapečená rovnou s erteplema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Jednoduchá rychlá večeře. Hummus, zelenina a tortily zapečené se sýrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 My dneska bio krepelky od bratranka s nadivkou. Dobry to bylo, ale strasna obiracka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Pokud to je prejt , ta s pečnýma bramborama jsem to ještě neměl, zajimavá kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Jo jo, bouřka a jitrnice - akorát to drahá místo ve střívkách dovezla napytlíkované, tak jsem se snažil vymyslet jak ten estetický nedostatek v troubě napravit. Erteple k tomu pečené nasucho 45 minut/160 přepůlené+naříznuté+osolené ve slupce, zelí klasické zakysané. Zbytek už dokonal ten “nejlepší kuchař” = hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Chtěl jsem udělat manželce k snídani sušenky a našel jsem takovej jednoduchej videorecept, tak kdyby se chtěl někdo taky blejsknout... 275778992_1109895389797967_6467034934144466425_n.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Nechci být za Babicu, ale když ke grilovanému hermelínu nemáte brusinky, tak zkuste: pomerančový džem (méně sladký, hořký) smíchaný s chilli pastou. Fakt dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Quesadilla. Tři ingredience, 10 minut času, a jakou to nadělá parádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Vepř. roláda s pancettou, ementálem a jarní cibulkou. K tomu šťouchačky a pepřovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Ahoj mlsouni, nejaky tip prosim, jak udelat dobrej bucek na grilu ? Dekuji predem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 (upraveno) Čistě na grilu sem bůček nikdy nedělal. Ale asi bych na to šel nějakou formou předpřípravy — uvařit, předpéct, sous vide — a na gril pak na dopečení. V rámci toho potírat libovolnou marinádou. Mě se na žebra/bůček/křídla osvědčila tadle: Upraveno 5. června 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Abych jen nekecal… drahá si přála sladkou tečku (ne mezi voči, na talíř), so be it. Lívance s malinovým coulis a vanilkovou zmrzkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Ahoj mlsouni, nejaky tip prosim, jak udelat dobrej bucek na grilu ? Dekuji predem me se osvedcila metoda 3-2-1 na 130 stupnu, i kdyz 6 hodin je teda vopruz… Vzhledem k tomu , jak nizky a libovy bucky se ted prodavaji, tak jsem to zkratil na 1-1,5-0,5 na 150 (kvalitni brikety ty 3h vydrzi) a neni to zasadni rozdil.nalozit den predem do koreni nasucho, pect 1 hodinu neprimo, pak 1,5 hod v alobalu, nakonec 0,5 hodinky s jakoukoliv bbq omackou. Jo a funguje to bezvadne i v troube (kdyz se nechces prdet s grilem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Losos s mangovým salátem a avokádem a hořčično medovou zálivkou s limetkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Dekuji za tipy panove Az to spachame, podam report. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 7. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2022 V 5. 6. 2022 v 13:00, honza71 napsal: Ahoj mlsouni, nejaky tip prosim, jak udelat dobrej bucek na grilu ? Dekuji predem Úplně easy. Koupíš v Kantýně Karpíškův bůček z přeštíka, plátky maj' na gril ideální tloušťku. 24 hodin předem spácháš marinádu: Kapka oleje, trochu medu, trocha citronový šťávy, malilinko francouzský hořčice a malilinko kvalitní sójovky, sůl, pepř, sušenej česnek. Volizovat se budeš až za ušima. Garantováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se