Návštěvník Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 (upraveno) Ale nakonec kdyz pominu cenu, tak kdybych mohl jit zdarma nekam v Praze. Tak vyberu minimalne 20 restauraci a ostatne i ve skupine ambiente neco. A to bych u restaurace co je nejdrazsi a rika nejlepsi v Praze. Jakoze jestli tohle je na hvezdu, tak ji ma mit Divinis, Zatisi, Season atd no a Alcron, Entree, Bellevue atd 2 Edit: jo a Maxel taky samozrejme Upraveno 30. října 2022 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 včera jsem udil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Zdravím místní kulinace. Žena by si přála domácí pekárnu (já toho nejsem fanda, páč si myslím, že je to dalších kraj do baráku) a chtěl bych poprosit o radu, jakou vybrat. Vůbec se v tom neorientuju. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Ve zkratce bych napsal: máš pravdu, je to další krám do baráku, vykašli se na to. Čas strávený výběrem pekárny investuj do úsilí to manželce rozmluvit. Já mám 2 pekárny. Na lodích Při dlouhých plavbách to má smysl. Doma ne. Pokud by se Ti ale nepodařilo drahou polovičku přemluvit, bylo by dobré se mrknout na část tohoto článku: https://www.testmagazin.cz/domaci-pekarny?gclid=EAIaIQobChMIqeOz_6aQ-wIVjAiLCh0aCQDjEAAYAiAAEgKZ8vD_BwE Na tu část, která radí jaké otázky si před výběrem položit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 @GustafMy sme jí zdědili a používáme jí primárně na kynutí, ať už těsta na buchty, vánočku nebo pak i na chleba, ale pečeme klasicky v troubě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 (upraveno) před 11 hodinami, Bert napsal: Ve zkratce bych napsal: máš pravdu, je to další krám do baráku, vykašli se na to. Čas strávený výběrem pekárny investuj do úsilí to manželce rozmluvit. Já mám 2 pekárny. Na lodích Při dlouhých plavbách to má smysl. Doma ne. Pokud by se Ti ale nepodařilo drahou polovičku přemluvit, bylo by dobré se mrknout na část tohoto článku: https://www.testmagazin.cz/domaci-pekarny?gclid=EAIaIQobChMIqeOz_6aQ-wIVjAiLCh0aCQDjEAAYAiAAEgKZ8vD_BwE Na tu část, která radí jaké otázky si před výběrem položit. Jelikož "ženský v práci říkali, že"...... tak to manželce asi nerozmluvim článek proctu a něco snad vyberu. Tak přinejhorším to bude dalších lapač prachu. Za ty dva litry to zkusím a uvidíme. Díky Upraveno 3. listopadu 2022 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 (upraveno) Pekárnu nemam, ale naši to kupovali někdy jak byl ten boom cca 10-12 let zpět. Možná rok-dva fakt občas upekli chleba, kterej byl obyčejně dost hnusnej. Od tý doby se na to práší někde v koutu :)) Sorry Gusto, tos asi slyšet nechtěl. Večeře simply clever. Grilovaná panenka, pepřovka s koňakem, pečené grenaille. Upraveno 3. listopadu 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Pizza sunday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 před 14 hodinami, Maxel napsal: Pizza sunday vypadá super! Taky bych dal Jen mi tam chybí nějaký olivky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Dnes opět po čase Tagliatelle con ragù alla bolognese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Přihazuji menší report ze včerejších 7. narozenin Entrée, kdy bylo spešl menu na téma 7mi smrtelných hříchů, servis prohozen s kuchyní, a vjemy byly i jiné, než jen vizuální, chuťové a čichové Obžerství jakožto předposlední chod bylo fakt brutální, a po dlouhé době, jsem z degustace odcházel fakt přecpaný. Lenost v podobě tataráku který si sami musíte udělat včetně namletí, a závist formou dezertu servírovaného jen jednomu z hostů, byly jen třešničkami na dortu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Zajímavě koncipovaná degustace Já dnes dvouručák s gorgonzolou, karamelizovanou cibulkou, rukolou a japonskou mayo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Maxeli parada. Uzs to tady mozna psal, ale jakej mas takhle rad kecup? Domaci nevypada:) U nas doma frci Spak Master. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Otma Gurmán? btw, největší podíl rajčat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 (upraveno) Domácí pravda neni U nás frčí Heinz a Hellmann’s. Ale já sem obecně spíš na majonézu, kečup byl jen na foto. Upraveno 8. listopadu 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Pěkný to tu máte, ale já dostal chuť na něco plebejskýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 neví někdo jednoduchej recept na houskový nebo karlovarský knedlíky? zkoušel jsem je asi 5x a pokaždý to dopadlo na h…o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Ale to jsou dvoje dost rozdílné knedlíky. Co se ti nedaří? Těsto, nebo až vaření? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 @montemar Jako u houskovyho si umim predstavit blby vykynuti, ale pokud se drzis nejakyho normalniho receptu u karlovarskyho, co se muze posrat..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se