Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Ale nakonec kdyz pominu cenu, tak kdybych mohl jit zdarma nekam v Praze. Tak vyberu minimalne 20 restauraci a ostatne i ve skupine ambiente neco. A to bych u restaurace co je nejdrazsi a rika nejlepsi v Praze. Jakoze jestli tohle je na hvezdu, tak ji ma mit Divinis, Zatisi, Season atd no a Alcron, Entree, Bellevue atd 2 😀

Edit: jo a Maxel taky samozrejme 😄

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve zkratce bych napsal: máš pravdu, je to další krám do baráku, vykašli se na to. Čas strávený výběrem pekárny investuj do úsilí to manželce rozmluvit. Já mám 2 pekárny. Na lodích 🙂 Při dlouhých plavbách to má smysl. Doma ne. Pokud by se Ti ale nepodařilo drahou polovičku přemluvit, bylo by dobré se mrknout na část tohoto článku:

https://www.testmagazin.cz/domaci-pekarny?gclid=EAIaIQobChMIqeOz_6aQ-wIVjAiLCh0aCQDjEAAYAiAAEgKZ8vD_BwE

Na tu část, která radí jaké otázky si před výběrem položit.

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Bert napsal:

Ve zkratce bych napsal: máš pravdu, je to další krám do baráku, vykašli se na to. Čas strávený výběrem pekárny investuj do úsilí to manželce rozmluvit. Já mám 2 pekárny. Na lodích 🙂 Při dlouhých plavbách to má smysl. Doma ne. Pokud by se Ti ale nepodařilo drahou polovičku přemluvit, bylo by dobré se mrknout na část tohoto článku:

https://www.testmagazin.cz/domaci-pekarny?gclid=EAIaIQobChMIqeOz_6aQ-wIVjAiLCh0aCQDjEAAYAiAAEgKZ8vD_BwE

Na tu část, která radí jaké otázky si před výběrem položit.

Jelikož "ženský v práci říkali, že"...... tak to manželce asi nerozmluvim :D článek proctu a něco snad vyberu. Tak přinejhorším to bude dalších lapač prachu. Za ty dva litry to zkusím a uvidíme. Díky 

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Pekárnu nemam, ale naši to kupovali někdy jak byl ten boom cca 10-12 let zpět. Možná rok-dva fakt občas upekli chleba, kterej byl obyčejně dost hnusnej. Od tý doby se na to práší někde v koutu :)) Sorry Gusto, tos asi slyšet nechtěl.

Večeře simply clever. Grilovaná panenka, pepřovka s koňakem, pečené grenaille. 

C6C31476-F85A-495F-BD53-755B945D95B7.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Přihazuji menší report ze včerejších 7. narozenin Entrée, kdy bylo spešl menu na téma 7mi smrtelných hříchů, servis prohozen s kuchyní, a vjemy byly i jiné, než jen vizuální, chuťové a čichové 😁 Obžerství jakožto předposlední chod bylo fakt brutální, a po dlouhé době, jsem z degustace odcházel fakt přecpaný. Lenost v podobě tataráku který si sami musíte udělat včetně namletí, a závist formou dezertu servírovaného jen jednomu z hostů, byly jen třešničkami na dortu 👌

IMG_20221107_191259.jpg

IMG_20221107_185232.jpg

IMG_20221107_184050.jpg

IMG_20221107_182114.jpg

IMG_20221107_174202.jpg

IMG_20221107_172738.jpg

IMG_20221107_171553.jpg

IMG_20221107_171349.jpg

IMG_20221107_170805.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...