Jump to content

KULINÁRIUM Chronomagicum


kejklik

Recommended Posts

V 29. 9. 2022 v 14:31, montemar napsal:

jde mi o nádobu. vydrží ta hlína (ze které se většinou vyrábí, někdy je i z litiny, ale to už není autentické maroko), přímý kontakt s rozžhavenými uhliky? 

Žhavý uhlíky nevím,ale dávám to na svůj wok plynový hořák a vše v pořádku. Mám tajine od Emile Henry.

Link to comment
Share on other sites

Kluci, doporucte mi nejakej ruční mlýnek na pepř/sůl, aby to něco vydrželo, měl sem elektricky Catler a tak po 8 letech me opouští. Díky

Link to comment
Share on other sites

7 let máme nerezový (tělo) mechanický Zassenhaus s keramickými mlecími kameny. Jeden mlýnek na pepř, jeden na sůl. Ale teď když jsem letmo kouknul na google, vidím od téhle značky jen elektriku 😞 Tyhle co máme mohu ale v klidu doporučit.

Link to comment
Share on other sites

Já dostal nějakej z Pepca, a doteď jsem nezjistil, jak se do toho leze 😁

Link to comment
Share on other sites

před 16 minutami, Maxel napsal:

Wagyu. Nebe v hubě!

FFEE58F7-4FD4-4CC5-B927-6AE4DBBC4223.jpeg

9B398287-B4CB-439C-BA6C-72B1E8840626.jpeg

Vidím nůž od Milana Tůmy? A taky epesní pokrm 🙃👌!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...