cuborg Odesláno 19. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2023 Za mne jednoznačně Bystročické zelí, oprávněně pravidelně získávají ceny za nejlepší zelí. Co jsem jej před x lety objevil, přestal jsem sám nakládat. Díval jsem se, že by měli mít v prodeji i někde v Praze.Taky můžu jen doporučit, v Olomouci k sehnání v každé zelenině, chuťově sladší, na jemno nakrouhané a ne tak ostré. Vozil jsem to pravidelně rodičům když jsem tam chodil na UPOL, lahůdka.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Vejpečky z krkovice na cibuli a cerným pivu. K tomu zelí a noky. Dětem jsem z toho udělal trhaný maso plus domácí hrany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 5 hodinami, M.K. napsal: Vejpečky z krkovice na cibuli a cerným pivu. K tomu zelí a noky. Dětem jsem z toho udělal trhaný maso plus domácí hrany. když vidím ten pekáč výpečků, hned jsem si vybavil dnešní telefonát s doktorkou ohledně výsledků krve a vysokého cholesterolu mám prej jíst zdravě a za půl roku přijít na kontrolní odběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 (upraveno) Dnešní oběd pita s mletým masem a zeleninou. Na véču kachní prsa se sweet sour omáčkou s mangem a limetkou. Edit: ty prsa fakt top křupavá kůžička, šťavnatý měkoučký masíčko...asi budem kupovat častěji Upraveno 21. ledna 2023 uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 (upraveno) Na večer jen zobačka, zapečené nachos s trhaným bbq-vepřovým. Půlka s jalapeňo a zakyskou, půlka bez. Bašta! A dovolím si krátkou tryznu za padlé na oltář (dle mého nesmyslně vyhrocené) story se skupinou na FB. Hlavně @Tom4 a jeho kulinářské majstrštyky budou chybět! Upraveno 22. ledna 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Dělal jsem čistku v mrazáku - jehněčí kýta, kousek jelena, bůček, slanina, jehněčí žebra a kousek krůty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 V 19. 1. 2023 v 21:18, cuborg napsal: Taky můžu jen doporučit, v Olomouci k sehnání v každé zelenině, chuťově sladší, na jemno nakrouhané a ne tak ostré. Vozil jsem to pravidelně rodičům když jsem tam chodil na UPOL, lahůdka. Sent from my iPhone using Tapatalk Diky za tip, nasel jsem v Praze v Holesovicke trznici. Sice prodavaji jen v pytlicich z IKEA, ale je vyborny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Diky za tip, nasel jsem v Praze v Holesovicke trznici. Sice prodavaji jen v pytlicich z IKEA, ale je vyborny. Umaštěnej proteklej sáček a smrádek k tomu patří Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Dnes jídlo prostého lidu: hovězí/vepřové pelmeně vařené v zeleninovém vývaru s petrželovou natí, kvalitní slanina, šalotka, žampiony, grilovaná cherry rajčátka, mrkvový salát s ibiškovou zálivkou, a mrkvový chips ze zbytků. Překvapivě to ladí & zasytí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Safra, jeden sem jen nakoukne a je po večeři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Improvizované vaření/pečení na cestách. Losos s pevným bramborem, koprový dip & Hruškový štrůdl s citrónovou smetanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Foto sem už dával, ale jen sem chtěl říct, že kroupový rizoto s lískáčema, citronem a květákem na másle děláme fakt hodně často, je to luxusní záležitost, akorát dneska ty kroupy ne a ne uvařit, tak byly víc al dente;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Priatelia uz to to asi bolo rozoberane, ale akosi ma neposlucha vyhladavac. Pustam sa do sous vide, vakuovacku uz mam. No mam na Vas otazku: co je lepsie kupit - ponorny ohrievac alebo nejaku formu stolneho varica, multihrniec, a pod. Alebo len zbytocne spekulujem ?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 (upraveno) Je to asi otázka toho, co obecně plánuješ kuchtit. Mě osobně vyhovuje spíš ponorná varianta, protože dává flexibilitu ve velikosti a použití vhodné nádoby. A tu mam už pár let obyč z Ikea, a naprosto spoko. Upraveno 1. února 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 miluju francouzský brambory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Ja taky, i kdyz ty nase vypadaj uplne jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 jak jinak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Teď jsme si sedli, byl to těžký den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 (upraveno) Ještě finále Upraveno 10. února 2023 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 A sakris, mnam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se