Bob Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Ja bych takhle hustou svici nemohl. Chce to propasirovat, naredit a zahustit aby se neoddelovala :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 14. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2023 Co dům dal... kotlety na másle s bylinkami, pečené batáty, česnekový dip. Estetika, pro tentokrát, stranou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 (upraveno) Vepřový, najs. Dal bych si hned Tady (Hurghada) to považujou za ne košér, takže smůla. Ačkoliv zase že bysme tu strádali, taky se říct nedá. Upraveno 15. srpna 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 (upraveno) dabl Upraveno 15. srpna 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 Po návratu dom dneska jen easy tortilla cheeseburgery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 před 55 minutami, Maxel napsal: Po návratu dom dneska jen easy tortilla cheeseburgery. To vypadá na super easy véču.. jen si řikám jak docílíš toho tvaru? Přehnu kulatou tortilu a přepůlíš? Mletý maso uděláš nejdřív na pánvi? A pak naskládáš chedar a zapečeš? Vypadá to sviňsky chutně..jen mi tam chybí Jalapenos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 (upraveno) @Spongebob No do řiti, a já si řikal, že sem na něco zapomněl. Jalapeňo Ale je tam teda aspoň dip z čedarové omáčky s hot sauce. Na maso se dá jít (min.) dvěma způsoby. Buď mleté za syrova “namazat” na tortillu. Tu pak prdnout na pánev, po dodělání masa a otočení doplnit zbývajícími ingrediencemi, přiklopit druhou tortillou a dopéct. Anebo ten druhej pak je na fotce, kdy jsem si udělal normální kulatý maso-placky bokem, a pak je jako půlměsíce vyskládal na čedarovou majdou pomazanou tortillu. To vše bokem pánve, na maso jde ještě sýr a na to druhá tortilla. To vše pak jde na pánev, už jen spojit a opéct placky; bo maso je hotový. Toť i odpověď na druhou otázku, dělam většinou jako spojení dvou tortil. Ačkoliv dá se i single tortila a pak přehnout do půlměsíce. Jenom je z toho prostě poloviční porce Každopádně buď jak buď, je to super easy véča Upraveno 17. srpna 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 Asi sem blbej sorry ale uplně to nechápu.. namatleš syrový maso na syrovou tortilu...masovou stranou to pleskneš na gril a nahoře je tortila..po chvili to otočíš a už je dole tortila a nahoře maso...na to dáš chedar a třeba ty jalapeno a dáš druhou tortilu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 Jsme udělali Langoš párty, než začal ten brutal slejvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 (upraveno) před 18 minutami, Spongebob napsal: Asi sem blbej sorry ale uplně to nechápu.. namatleš syrový maso na syrovou tortilu...masovou stranou to pleskneš na gril a nahoře je tortila..po chvili to otočíš a už je dole tortila a nahoře maso...na to dáš chedar a třeba ty jalapeno a dáš druhou tortilu? Přesně tak Anebo máš už maso hotový, pak je postup prakticky stejnej, jen dáváš na gril už všecko složený = tortila, majda, maso, sýr, jakapeňo, druhá tortila. Mírná nevýhoda “za syrova” že se maso při zapejkání lehce zcvrkne a neni tak přes celou plochu, což nehrozí když tam dáváš už hotové grilované placky. Upraveno 17. srpna 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Vedro nevedro, když je chuť na vepřový… segedín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Zapečený nachos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Simpl grilovačka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 (upraveno) Dneska véča studená, easy italian sendvič. Cibulová bageta. Jamón Serrano. Coppa. Aged mozzarella. Parmazán. San marzano. Pesto. Chorvatský extra virgin. Upraveno 31. srpna 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Už se to vaří... Já se zas vidím, že výsledek nevyfotim, neb to všichni hned sežereme ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 před 2 hodinami, mAra_ napsal: Už se to vaří... Já se zas vidím, že výsledek nevyfotim, neb to všichni hned sežereme ... Jedeme dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Stihl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 (upraveno) 3 hodiny klohnění kvůli pár škvarkům? Tahle mořská havěť je zoufale nutričně neefektivní... Ale jako lehký předkrm v rámci jedenáctichodového menu to samozřejmě vypadá moc hezky Upraveno 2. září 2023 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 ???? Kde jsi na to přišel? Nebo jsem něco u @mAra_ přehlédl? U mne je to takto: Papiňák 45 min, pánev max 10. A fertig. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 před 6 minutami, Bert napsal: ???? Kde jsi na to přišel? Nebo jsem něco u @mAra_ přehlédl? U mne je to takto: Papiňák 45 min, pánev max 10. A fertig. V klasickém hrnci 90 minut povařit(vývar si dá pes), pak deset minut na pánvi. Dýl mi trvalo udělat salát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se