Xenomorfus Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu I sofer hovnocucu par drobnych prispel. Je to smutny pribeh, drzte se. ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Tady pomáhat umíme!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyART Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Také jsem přispěl. Snad nevadí, že jsem nenapsal žádný vzkaz. Je mi z toho fakt smutno. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salámek Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Adámka je mi líto. Něco jsem mu poslal. Držím vám palce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Justy Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Máte to tam,přeji hodně sil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donut Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Mě jako tátovi dvou dětí se to čte hrozně těžko. Posláno, přeju hodně sil a držte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Odesláno, držte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Držím palce! Veľa zdravia a šťastia! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Myslím na vás. Držte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Posláno, držte se! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4B4 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Mnoho stěstí, držte se a vydržte. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Poslane, deti su zmysel zivota. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Odesláno, přeji hodně sil vám všem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu posláno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Přispěno na malého bojovníka. Držte se! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Posláno a držte se! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Taky jsem něco přihodil, držte se 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Přispěno a držím velký palce ať to dáte Jste borci že takhle tvrdě bojujete 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazda99 Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Posláno a sdíleno, přeji hodně sil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Posláno, držte se ! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se