Harwey Odesláno pátek v 20:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:31 Priatelia, určite ste zaznamenali, že Chronomag oslávil 20. výročie svojho založenia. Na počesť tohto významného jubilea sme sa rozhodli vyrobiť a ponúknuť na predaj členom klasický merch, tj. produkty spojené s Chronomagom. Také, ktoré podporia radosť, cieľ a priebeh vašej chronocesty, rovnako ako aj sympatie ku všetkému tikajúcemu. Je isté, že heslo "koza dojí krev" s odpoveďou "mám toho plnou kabelku" je nemenné poznávacie znamenie každého z nás, ale z čisto praktického hľadiska by nemuselo byť od veci, aby ste sa spoznali z diaľky aj na základe napr. jasne rozlíšiteľných vizuálnych prvkov. 1. Malý odznak s papierovou vložkou a digitálnou potlačou Farba: Matná Strieborná Rozmery: Ø4,4 cm Materiál: Kov Množstvo je obmedzené na 100 kusov. Cena za 1 ks aj so zásielkovňou je 160 CZK. V prípade objednania viacerých kusov doriešime detaily v SZ. 2. Šiltovka s výšivkou Chronomag šesťpanelový strih, vystužené 2 predné panely, prešívaná, zľahka prehnutý šilt s kontrastným pásikom, obšité vetracie otvory, potiaca páska, veľkosť nastaviteľná mosadzným cvokom, 100 % bavlna. Farba: Kráľovská modrá Gramáž: 340 g/m² Množstvo je obmedzené na max. 50 kusov. Cena za 1 ks aj so zásielkovňou je 400 CZK. V prípade objednania viacerých kusov doriešime detaily v SZ. Napíšte sem prosím kto má o odznak a šiltovku záväzný záujem a koľko kusov. Záujemcovia, prosím Vás o zápis vo formáte: Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks Každý ďalší prosím kopírovať celý zoznam ako pri kalendári. Platbu, číslo účtu, adresu doručenia potom dohodnem s každým po SZ. P.S.1: díky Bertovi za nápad a priestor a všetkým moderátorom za podporu. P.S.2: Celá vec s merchom je nadšenecká akcia pre fanúšikov fóra. Vaše osobné údaje, ktoré mi zašlete, budú využité výlučne k zaslaniu merchu na vami zadanú adresu. Odoslaním údajov s týmto súhlasíte. Díky, Peter 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno pátek v 20:55 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:55 (upraveno) Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Upraveno pátek v 21:02 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno pátek v 21:17 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:17 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno sobota v 01:22 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 01:22 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno sobota v 05:02 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 05:02 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno sobota v 05:48 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 05:48 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno sobota v 06:45 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:45 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno sobota v 06:57 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:57 (upraveno) Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks Upraveno sobota v 06:58 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno sobota v 07:02 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:02 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno sobota v 07:42 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:42 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno sobota v 08:03 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:03 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cezan Odesláno sobota v 08:31 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:31 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal400 Odesláno sobota v 09:34 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:34 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno sobota v 12:19 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:19 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno sobota v 12:38 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 12:38 (upraveno) Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks Upraveno sobota v 12:39 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 13:48 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 13:48 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno včera v 05:24 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 05:24 (upraveno) Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks Kšiltovka - EpsteinBarr - 1ks Upraveno včera v 05:26 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno včera v 06:24 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 06:24 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks Kšiltovka - EpsteinBarr - 1ks Odznak - petr4612 - 1ks Kšiltovka - petr4612 - 1ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno včera v 07:07 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:07 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks Kšiltovka - EpsteinBarr - 1ks Odznak - petr4612 - 1ks Kšiltovka - petr4612 - 1ks Odznak - Dave123 - 1ks Kšiltovka - Dave123 - 1ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tanner Odesláno včera v 07:59 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:59 Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks Kšiltovka - EpsteinBarr - 1ks Odznak - petr4612 - 1ks Kšiltovka - petr4612 - 1ks Odznak - Dave123 - 1ks Kšiltovka - Dave123 - 1ks Odznak - Tanner - 2ks 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se