Harwey Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Priatelia, určite ste zaznamenali, že Chronomag oslávil 20. výročie svojho založenia. Na počesť tohto významného jubilea sme sa rozhodli vyrobiť a ponúknuť na predaj členom klasický merch, tj. produkty spojené s Chronomagom. Také, ktoré podporia radosť, cieľ a priebeh vašej chronocesty, rovnako ako aj sympatie ku všetkému tikajúcemu. Je isté, že heslo "koza dojí krev" s odpoveďou "mám toho plnou kabelku" je nemenné poznávacie znamenie každého z nás, ale z čisto praktického hľadiska by nemuselo byť od veci, aby ste sa spoznali z diaľky aj na základe napr. jasne rozlíšiteľných vizuálnych prvkov. 1. Malý odznak s papierovou vložkou a digitálnou potlačou Farba: Matná Strieborná Rozmery: Ø4,4 cm Materiál: Kov Množstvo je obmedzené na 100 kusov. Cena za 1 ks aj so zásielkovňou je 160 CZK. V prípade objednania viacerých kusov doriešime detaily v SZ. 2. Šiltovka s výšivkou Chronomag šesťpanelový strih, vystužené 2 predné panely, prešívaná, zľahka prehnutý šilt s kontrastným pásikom, obšité vetracie otvory, potiaca páska, veľkosť nastaviteľná mosadzným cvokom, 100 % bavlna. Farba: Kráľovská modrá Gramáž: 340 g/m² Množstvo je obmedzené na max. 50 kusov. Cena za 1 ks aj so zásielkovňou je 400 CZK. V prípade objednania viacerých kusov doriešime detaily v SZ. Napíšte sem prosím kto má o odznak a šiltovku záväzný záujem a koľko kusov. Záujemcovia, prosím Vás o zápis vo formáte: Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks Každý ďalší prosím kopírovať celý zoznam ako pri kalendári. Platbu, číslo účtu, adresu doručenia potom dohodnem s každým po SZ. P.S.1: díky Bertovi za nápad a priestor a všetkým moderátorom za podporu. P.S.2: Celá vec s merchom je nadšenecká akcia pre fanúšikov fóra. Vaše osobné údaje, ktoré mi zašlete, budú využité výlučne k zaslaniu merchu na vami zadanú adresu. Odoslaním údajov s týmto súhlasíte. Díky, Peter 1 1
farkyostrava Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna (upraveno) Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Upraveno 4. dubna uživatelem farkyostrava
Já ml. Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks
Xenomorfus Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks
Lukyn77 Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks
Beet Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks
Paw Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks
Vit Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna (upraveno) Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks Upraveno 5. dubna uživatelem Vit
tikzot Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks
Tomak Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks
M.K. Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks
cezan Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks
Michal400 Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks
Skipi Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks
p3k Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna (upraveno) Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks Upraveno 5. dubna uživatelem p3k
Bert Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks
EpsteinBarr Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna (upraveno) Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks Kšiltovka - EpsteinBarr - 1ks Upraveno 6. dubna uživatelem EpsteinBarr
petr4612 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks Kšiltovka - EpsteinBarr - 1ks Odznak - petr4612 - 1ks Kšiltovka - petr4612 - 1ks
Dave123 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks Kšiltovka - EpsteinBarr - 1ks Odznak - petr4612 - 1ks Kšiltovka - petr4612 - 1ks Odznak - Dave123 - 1ks Kšiltovka - Dave123 - 1ks
Tanner Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Odznak - Harwey - 2 ks Siltovka - Harwey - 1 ks kšiltovka Farky 2 ks Odznak - Já ml. - 2 ks Kšiltovka - Já ml. - 2 ks Odznak - Xenomorfus - 3 ks Kšiltovka - Lukyn77 - 1 ks Kšiltovka - Beet - 1ks Kšiltovka - Paw - 1ks Kšiltovka- Vít- 1 ks odznak Tikzot - 1ks Kšiltovka Tikzot - 1ks Kšiltovka - Tomak - 1ks Kšiltovka - M.K. - 1 ks Šiltovka - cezan - 1 ks Odznak - Michal400 - 2 ks Kšiltovka - Michal400 - 1 ks Kšiltovka - Skipi 1 ks Kšiltovka - p3K 1 ks odznak - Bert - 2 ks Kšiltovka - Bert - 1 ks Kšiltovka - EpsteinBarr - 1ks Odznak - petr4612 - 1ks Kšiltovka - petr4612 - 1ks Odznak - Dave123 - 1ks Kšiltovka - Dave123 - 1ks Odznak - Tanner - 2ks 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se