Lukyn77 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Když už se tu srovnávalo kolo a koloběžka, jak vám to kluci jede na velkých koloběžkách do kopce? Rovina mi jde, z kopce mi to jede taky pěkně, ale do kopce mám pocit, že jedu asi stejně rychle, jako kdybych rychle šel... mám skládačku Oxelo Town 9 EasyFold na rychlé přesuny městem, se sportovními modely se to nedá srovnávat. Jde mi o to, zda je to prostě vlastnost pohybu na koloběžce nebo jen mou malou vytrénovaností a pidikolečkama. Martine, tady je lék na tvůj problém :-)https://www.rcdarky.cz/cz-detail-1653-hill-killer-kolobezka-1500-2000w-ultra-strong-drive-cervena.html?gclid=CjwKCAjwj4zaBRABEiwA0xwsPx5-KXF4d96OJqyqJ5EyjIcUEEqlIuLDxCOkSRbOPVFbF1j59U4mkxoCNukQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 (upraveno) Jojo, Lukáši, úplně vidím, jak to během sekundy skládám a lezu do busu/tramvaje/metra nebo vlaku není nad kamaradskou radu Jinak jsem rád, že je to vlastnost. Tuhle jsem se snažil v kopci předjet hezkou slečnu a jel jsem tak pomalu, že mi to přišlo trapný a radši jsem slezl a šel pěšky předstírajíc defekt... Upraveno 9. července 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Jojo, Lukáši, úplně vidím, jak to během sekundy skládám a lezu do busu/tramvaje/metra nebo vlaku není nad kamaradskou radu Jinak jsem rád, že je to vlastnost. Tuhle jsem se snažil v kopci předjet hezkou slečnu a jel jsem tak pomalu, že mi to přišlo trapný a radši jsem slezl a šel pěšky předstírajíc defekt... MHD nepočebuješ, má to dojezd 70 km a když si dáš kolena k tý baterce, tak to máš i s vyhřejváním :-) Sjížděl sem z Horních Míseček a do kopce si to elegantně šlapala na bicyklu opravdu pěkná slečna a za ní, s odstupem cca 10m funěl sportér na koloběžce, evidentně v deficitu úplně všeho ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 P.S.: hlodá ve mně, že bych pustil Mibo Express 20/20, abych uvolnil místo na něco dalšího. Tak kdyby někdo chtěl...Co tě k tomu Radiku vede? zajímá mě to,páč jsem se svou expresskou 100% spokojenej (závoďák to ale není, no). Jinak ty "dokopce" nevidím tak černě, jedu sice pomaleji (zrovna tak jako když se jede na kole), ale právě kopce jsou výzva a dobrou technikou jízdy se dá jet dost efektivně. a potom ten pocit, když se sviští dolů !Když jedu na kolobce a žena na kole, že právě do kopce ji v pohodě stačím, z kopce předjíždím a naopak po rovině mám co dělat se udržet.Jízda po rovině je nejmíň efektivní, tam ten průměr co dosáhne kolo prostě "neuodrážím" (dlouhodobě cca 25km/h+).Jakých průměrů s kolobkou zhruba dosahujete?Je to moje subjektivní pozorování, kolobka (20/20) je ve výsledku samozřejmě pomalejší než kolo, ale ne o tolik. Máme tu zvlněný a kopcovitý terén a tu kolobku tady právě skvěle využiju. Neustále po rovině by mě to asi tolik nebavilo. Včerejší hodinová projížďka - zvlněný profil trasy, pár stoupání a klesání, tak 20% šotolina polní cesty, zbytek asfalt: výsledný průměr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 včera taky rychlá projížďka ve zbytcích denního světla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Jakých průměrů s kolobkou zhruba dosahujete? Já jsem tlustej a jezdím po placaté trase, takže tak okolo 3 minut na km většinou, ale to trasy max do 40km délky, jak jedu 50 nebo 60 tak jsem pomalejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 lub: vede me k tomu moje neustala touha v oblasti cyklo zkouset neco novyho, zvlastniho a nezridka i neobvyklyho az divnyho... velobundus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Sezóna v plným proudu a tady je nějak mrtvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Letos je nějaký divný časový rozpoložení, za celý minulý měsíc mám sotva 200km . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 vcera odpo jsem dal na zaver roku rychlych 20km a dnes jsem malem nevstal z postele jak me boli telo, to je bida.tak pratele kolobkari - at nam to v tomto roce dobre jezdi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 mám rád tyhle večerní jízdy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Představte si, že jedete na dvanáctipalcové koloběžce bez brzd 1000 km z Aše až k hranicím Slovenska s Ukrajinou. Máte to? Tak teď to zkuste dát za 64 hodin... A v článku najdete i originálně umístěné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 znam, jeden bydlel naproti v baraku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 to byli panečku frajeři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 ..si tady jezdim tak sám....nádhernej večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 lub, on 16 Čer 2019 - 22:05, said:..si tady jezdim tak sám..Nejezdíš, já akorát nefotim. I když v posledních vedrech jsem Kostku vyměnil za skládačku do knajpy. Zamakam si i tak a zpátky to nesu na popruhu na rameni do MHD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 (upraveno) Pánové...Je to tady striktně o koloběžkách pri sport-offce, nebo mi tady někdo poradíte i s elektro-kolobrndou? Hledám už týdny a zatím se v tom nejsem schopen ani trochu zorinetovat. Sháním elektro-kolobrndu, která bude co nejlehčí, nejmenší, s nosností asi 90kg a s dojezdem 10-15km. Chci ji strčit do zavazadelníku UL letadla, abych nebyl úplně závislej na taxíku nebo známých, když doletím někam na malý letiště, odkud se není jak dostat. Pokud by vás něco napadlo, budu vděčný za jakokoliv radu, nebo za odkaz na vhodné vlákno či web. Díky. Edit: Cena asi do 8-15k... Upraveno 17. června 2019 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Mrkni sem Cyrile http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/120745-elektrokolobezka-jakou-vybrat/?hl=elektro&do=findComment&comment=2196384 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Mrkni sem Cyrile http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/120745-elektrokolobezka-jakou-vybrat/?hl=elektro&do=findComment&comment=2196384Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Kamarád jezdí na koloběžce do práce každý den asi 12 km jedna cesta, přišlo mi to uhozený, dokud jsem to nezkusil. Pak jsem si koloběžku půjčil na prodloužený víkend a v pondělí si ji při výletě u Hanušovic koupil. Máme tady kolem dost pěkných tras, takže teď vyrážíme s manželkou skoro každý den. Tak nějak mne i těší, že na nás kolisti v obtažených elasťácích koukají jak na pankáče :-) Poslední výlet do pivovaru Clock v Potštejně, dáte pivo, kafe, pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se