Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Včera za vchodem do brněnské Ikey postával  tak 55letý chlápek s IWC BP. Tak jsem pozdravil a  pochválil mu skvělou volbu hodinek. Odpověděl : " No jo no." .... Tak nejspíše zdejší pacient nebude. :) 

Odesláno

Dneska pan optik ve Visus Optik měl na ruce starší Breitling Chronomat s modrým cifrem na nový černý gumě s nápisem.

Já tradičně jen SKX, bodejť by ne, když jsem tam za jedny EDC brejle nechal zase třicet litrů. A další na sport potřebuju.

Odesláno
před 5 hodinami, Chosef76 napsal:

Včera za vchodem do brněnské Ikey postával  tak 55letý chlápek s IWC BP. Tak jsem pozdravil a  pochválil mu skvělou volbu hodinek. Odpověděl : " No jo no." .... Tak nejspíše zdejší pacient nebude. :) 

Sympaťák 🤣

Odesláno

V sobotu (4.7.) jsem se mimul v Praze před Stavovským divadlem cca ve 14:50 s vyšším borcem v (tuším) modrém tričku s BLNR na oysteru. Měl takový nepřítomný pohled, tak jsem ho ani nezdravil (měl jsem BLNR, ale na jubilee). Někdo místní? 😅

Odesláno

Jak jsem přes koronu moc nejezdil sockou, tak jsem v dělání “spy  fotek” vypadl dost ze cviku. Pán v busu a takový ty populární černý Tissot chronografy se žlutýma ručičkama,  nějaký PRS nebo PRC pokud si dobře pamatuju 😀

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Frajerum z MPM uz byznys s cinskyma smukama asi moc nejede, tak presedlali na pujcovani kolobezek na Pustevnach:-)
8345a09c9a72037d1784d60108b110c1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
V 10. 7. 2020 v 20:00, sqad napsal:

Frajerum z MPM uz byznys s cinskyma smukama asi moc nejede, tak presedlali na pujcovani kolobezek na Pustevnach:-)

Naopak bych řekl, že byznys jede, ono se stačí podívat na jejich web, tam mají nalinkovanou většinu svého byznysu. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...