Harwey Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Aktualne NG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Fesak na poste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 4 minutami, artsvk napsal: Fesak na poste Ale jako Pamy ve stylu! To se mi líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Ty pruhy jsou strašný, navíc je má na kalhotách vertikálně kde to sako a vestu sehnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Tipos platil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Herec ze seriálu Mentalista má vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Jj, peknej svetr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 (upraveno) Simon je Longines ambasador. Upraveno 19. února 2021 uživatelem jožko Chyba gramatická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Jj po delším přezkoumání jsem zjistil že i v seriálu nosí zajímavé kousky Ložínek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Pokud se nepletu, tak měl včera v pořadu POKLAD Z PŮDY jeden ze znalců na ruce bílé Daytony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Identifikuje to někdo? Mě to připadne jak nějaký Invicty, ale třeba se pletu. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) V 16. 2. 2021 v 20:48, artsvk napsal: Fesak na poste Kdo to vlastně je? Jenom herec, nebo nějakej bejvalej výherce co jim dělá gziftu? EDIT: odpovim si sám https://www.reflex.cz/clanek/divoky-kacer/91401/sok-miliardar-henri-z-reklamy-na-eurojackpot-neni-miliardar-dnes-uz-se-neda-verit-ani-reklamam.html Upraveno 26. února 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) Se tu s kolegy bavíme... to jakože opravdu někdo věřil, že herec v reklamě není herec, ale milionář, který se chce o kouzlo podělit s ostatními a rozšířit řady rychlebohatych?!! Notyvole Edit: "dnes se už nedá věřit ani reklamě"... notyvole, se mi zhroutil svět, dovčerejška jsem každé věřil Nedej aby se ukázalo, že se nedá věřit novinářům a politikům. Upraveno 26. února 2021 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 No tvl to je snad to vlákna humor. "Lidé po celé Evropě se cítí být oklamání a někteří dokonce z nějakého důvodu zneuctěni. Lokálně probíhá i rabování." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Právě běží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Radši mi řekněte co to má Vlastík na hňápě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 řekl bych, že toto od Invicty https://www.ebay.com/itm/Invicta-1878-Reserve-Excursion-Touring-Chronograph-SS-Blue-Dial-Mens-Watch/401748549540 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 6 hodinami, JoyStick napsal: Identifikuje to někdo? Mě to připadne jak nějaký Invicty, ale třeba se pletu. ? Invicta jak vyšitá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 6 hodinami, azeppelin napsal: Edit: "dnes se už nedá věřit ani reklamě"... notyvole, se mi zhroutil svět, dovčerejška jsem každé věřil No přávě, dyť já taky. V životě jsem neochutnal RedBull, protože jsem se fakt bál, že mi po něm narostou křádla. Takže nenarostou, jó? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 V 26. 2. 2021 v 18:21, snake napsal: Invicta jak vyšitá Viděl jsem s ním rozhovor, kde měl ještě něco většího, a určitě ne PAMy , takže ta Invicta asi sedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se