JR_2010 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Dálniční momentka, úplně mi ukápla slza...jo, a jel předpisově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 4 hodinami, JR_2010 napsal: Dálniční momentka, úplně mi ukápla slza...jo, a jel předpisově A neřídil ho Kopta? On tenhle typ přeci miluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Spy ze me urcite nebude, ale pan vedle u stolu nejspis nejaky spolecensky Ball. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Včera v Klatovech v kavárně na náměstí nejspíš nějaké Avengery od Breitlingu dle lunety a indexů. Spyshot vzhledem k fullzoomu na mobilu a třesoucím se rukám nekvalitní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Spyshot povedenej Ja jich par nafotil. Zoom a tresouci ruka je peklo. Zakladem je nekam ten telefon oprit (stul, podrucka zidle apod.). Nekdy je taky lepsi fotit bez zoomu a pak ostrihnout.Kazdopadne tady jde jasne poznat brajtle, mise splnena! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Já si myslím, že jsou to Colty, ale jinak spy dobré ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 tohle má snad na ruce půlka hotelu ty zlaté “carrery” mě ničí pokaždé když je potkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 před 2 hodinami, x591 napsal: tohle má snad na ruce půlka hotelu ty zlaté “carrery” mě ničí pokaždé když je potkám. To je teda masakr!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Tem Versace dole se nejak rozsypaly indexy Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 Stezka korunami stromů Lipno - rado captain cook v modrý barvě... Naživo pěkný hodinky a boží tah... Kozu jsem nezkoušel, nehodilo se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid808 Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 před 17 hodinami, fijo napsal: Stezka korunami stromů Lipno - rado captain cook v modrý barvě... Naživo pěkný hodinky a boží tah... Kozu jsem nezkoušel, nehodilo se to Pravděpodobně jen shoda náhod, ale na Stezce korunami stromů na Lipně s modrými Cpt. Cooky 2020 na tahu na levém zápěstí jsem byl já ... minulý týden v úterý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 před 7 minutami, Liquid808 napsal: Pravděpodobně jen shoda náhod, ale na Stezce korunami stromů na Lipně s modrými Cpt. Cooky 2020 na tahu na levém zápěstí jsem byl já ... minulý týden v úterý Tohle bylo včera, modrý cooky, moto tričko BSA a kožená taška přes rameno... Náhoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Moje první Spy photo... Jestli byly pravé netuším. Zepředu jsem je neviděl. Byly v Chorvatsku na lodi na hotel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simbian Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Tak taky přidám jednu z lodi z Chorvatska. Omega, typ nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Nenapadá někoho, co jsem dneska viděl?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Právě teď v letadle z Atén do Mnichova typek, co četl Steinbecka v azbuce na ruce černé Daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Jedu z hospody a na céčku v metru starší pán a černé hodinky s uchem, tak mě hned napadnou Panerai, ale pak si říkám že to je dajaké čudné, vteřinovka skáče tak asi nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Nejsem znalec PAMek ale tohle to asi nebudou…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farookh01 Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Prvá spyphoto! Dúfam, že ma Andy pochváli Ale keďže Seiko ide úplne mimo mňa, tak neviem čo to je za model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Haha, pekny Seiko!Ja vcera vyrazil po dobe do civilizace a v metru jedny male DJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se