Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes Brumlovka - Gamma a PAM,  co se fakt na tenkou ruku a pod manžetu zoufale nehodí- proto lezly  ven jako pěst na oko...

(něco jako  PO na gumě k manžetovým knoflíčkům u jistého Jindry :D...) 

Ale prohlížel sis je náramně, pane nositeli, tak to má být ;)

Odesláno

V neděli odpoledne na Evropské na světlech s měrem od letiště.

attachicon.gif002.jpg

Jestli se nepletu tak je to DaemoneUltimate

Odesláno (upraveno)

Zřejmě dobrej oddíl no, :D I když podle hodinek těžko soudit. Před  lety můj šéf měl Pateky Calatrava a byl to hajzl k pohledání. Od té doby mám pořád k Patekům lehkou averzi, jinak bych si asi už nějaké pořídil. Přeju ať AP zůstane tvou oblíbenou značkou. :cheers: 

Upraveno uživatelem Dali
Odesláno

pár fotek z Duesseldorfu před týdnem. Koho zajímají ceny v BRD u WEMPE. Víc jsem toho nestihnul, neb přiběhnul nerudnej hlídač

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

pár fotek z Duesseldorfu před týdnem. Koho zajímají ceny v BRD u WEMPE. Víc jsem toho nestihnul, neb přiběhnul nerudnej hlídač

K Wempemu do výlohy jsem se díval nedávno v Kolíně nad Rýnem, ale něco vyfotit mě nenapadlo :wallbash: Byl to nádhernej pohled.

Odesláno (upraveno)

Tak kdo byl v Řepích v černý troubící Sonatě? :-) Ani hodinek jsem si v rychlosti nevšim...

Upraveno uživatelem Locque
Odesláno

Včera jsme vyrazili z vesnice do Prahy. Kromě ambiente, výstavy Muchy jsem se chtěl podivat i na hodinky na pařížské. Stalo to za to. Ve vsech obchodech ani noha, Omega na staromaku - ochotnej mladej kluk, vytáhl bondovky ukázal popovidal. V rolexu moc příjemná slečna nebo mlada paní - i kdyz jsem ji řekl, ze se jdu jen podivat, tak byla preochotná, pak ale vylezl ze zákulisí chlap, změřil si mne a sledoval mne celou dobu, jako bych držel v ruce kladivo na rozbití vitrin. Despekt z něho jen čišel, připadal jsem si jak sociální.

Kdyz kupuju novy auta do firmy tak si beru obyčejný rifle a triko a podle chování prodejců pak vyberu autosalon kde koupíme. Rolex by neprošel.

Odesláno

Tady nějaké Rolády od Bamfordu - ani nevím, jaký na to má místní Rolexová páka názor, jen mě to zaujalo.

Odesláno (upraveno)

docela by mě zajímalo jak budou vypadat za deset dvacet let. jestli bude prosvítat kov nebo ne.

jinak bamford mě nebere. to je jak lepit matný folie na auta. už je to na každým vraku

Upraveno uživatelem SCIFI

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...