IzTaPa Odesláno 16. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2013 Ted v restauraci u lemura v dvore kralove - na uniforme jmeno robert a na ruce pepsiny. Nekdo mistni?
sicq Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 trochu netradičně dnes k vidění na idnes.cz - http://sport.idnes.cz/david-storl-koule-vyhadal-zlato-mistrovstvi-sveta-f87-/atletika.aspx?c=A130817_080417_atletika_fil - co kdyby sem občas chodil i někdo z německa? )
Dali Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 V neděli odpoledne na Evropské na světlech s měrem od letiště.
emef Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Dneska ráno Praha, tram 18, Bondovky v kvarcu, tak kdopak to byl? Na kozu jsem se necejtil, kdyžtak sorry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zhrado Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Dnes prišiel kamarát na fajnom aute. GAZ ČAJKA. A takéto hodinky tam sú. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Dnes Brumlovka - Gamma a PAM, co se fakt na tenkou ruku a pod manžetu zoufale nehodí- proto lezly ven jako pěst na oko...(něco jako PO na gumě k manžetovým knoflíčkům u jistého Jindry ...) Ale prohlížel sis je náramně, pane nositeli, tak to má být
PetrM Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Hodinky v hodinách = hodinky na druhou?To je ale hodně dobrý nápad. Takový trezor by nehledal ani Arsen Lupin..
Moty Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 V neděli odpoledne na Evropské na světlech s měrem od letiště. 002.jpg Jestli se nepletu tak je to DaemoneUltimate
honza71 Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Včera jsem byl domlouvat podmínky smlouvy v nové práci.No a pan majitel měl na ruce tohle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak já se teším do nový práce.
Dali Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 (upraveno) Zřejmě dobrej oddíl no, I když podle hodinek těžko soudit. Před lety můj šéf měl Pateky Calatrava a byl to hajzl k pohledání. Od té doby mám pořád k Patekům lehkou averzi, jinak bych si asi už nějaké pořídil. Přeju ať AP zůstane tvou oblíbenou značkou. Upraveno 21. srpna 2013 uživatelem Dali
hulk Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 pár fotek z Duesseldorfu před týdnem. Koho zajímají ceny v BRD u WEMPE. Víc jsem toho nestihnul, neb přiběhnul nerudnej hlídač Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Dneska před devátou v metru na míráku, černé PO. Někdo odsud?
siwi Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 pár fotek z Duesseldorfu před týdnem. Koho zajímají ceny v BRD u WEMPE. Víc jsem toho nestihnul, neb přiběhnul nerudnej hlídač K Wempemu do výlohy jsem se díval nedávno v Kolíně nad Rýnem, ale něco vyfotit mě nenapadlo Byl to nádhernej pohled.
Locque Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 (upraveno) Tak kdo byl v Řepích v černý troubící Sonatě? :-) Ani hodinek jsem si v rychlosti nevšim... Upraveno 22. srpna 2013 uživatelem Locque
Ondoni Odesláno 23. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2013 Hlásím černý PO dnes v poledne Na příkopech...týpek s bradkou, kterou by možná moh´ závidět samotný Belzebub
gunman Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 Včera jsme vyrazili z vesnice do Prahy. Kromě ambiente, výstavy Muchy jsem se chtěl podivat i na hodinky na pařížské. Stalo to za to. Ve vsech obchodech ani noha, Omega na staromaku - ochotnej mladej kluk, vytáhl bondovky ukázal popovidal. V rolexu moc příjemná slečna nebo mlada paní - i kdyz jsem ji řekl, ze se jdu jen podivat, tak byla preochotná, pak ale vylezl ze zákulisí chlap, změřil si mne a sledoval mne celou dobu, jako bych držel v ruce kladivo na rozbití vitrin. Despekt z něho jen čišel, připadal jsem si jak sociální. Kdyz kupuju novy auta do firmy tak si beru obyčejný rifle a triko a podle chování prodejců pak vyberu autosalon kde koupíme. Rolex by neprošel.
IntoPicture Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 Tady nějaké Rolády od Bamfordu - ani nevím, jaký na to má místní Rolexová páka názor, jen mě to zaujalo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 Mě se to líbí, obecně mi černé hodinky přijdou hezké a u R se mi to líbí dvojnásob
Hasňa Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 Me se to nelibi primo extreme. Cerne hodinky jsou pekne jen keramiky, kde nikdy nebudou tou cernou prosvitat kovove zarici skrabance.
SCIFI Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 (upraveno) docela by mě zajímalo jak budou vypadat za deset dvacet let. jestli bude prosvítat kov nebo ne. jinak bamford mě nebere. to je jak lepit matný folie na auta. už je to na každým vraku Upraveno 24. srpna 2013 uživatelem SCIFI
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se