Ondoni Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 (upraveno) No já taky dneska potkal pilotky od štajnů na václaváku...v bronzu...a pokud jsem špatně koukal a byly to IWC BP ve zlatě, tak se dotyčnému omlouvám. Ty hodinky jsou némlich stejný Upraveno 17. června 2015 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 A teď si vem, že někdo těch třičtvrtě mega nebo kolik od štajnů přeplatí a ještě si myslí, že má bůhvíco.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Dneska jsem viděl kluka s hnusnym fakem géček a měl pěkně zamlžený sklíčko wr fejků se nedá věřit Upraveno 17. června 2015 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Rado Original Diver dnes v Brně na Holandské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Fujtajblovej fík Breitling v centru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Kolega na vedlejším oddělení nosí tohle. O pravosti dost pochybuji ale třeba se pletu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Fujtajblovej fík Breitling v centru No jo, klasika s turbem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 siwi : přesně , čím víc funkcí a parádiček fíky mají , tím lepší pro ty fejkonoše . Tohle byl německy hovořící turista . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Kolega na vedlejším oddělení nosí tohle. O pravosti dost pochybuji ale třeba se pletu. :-)Nepleteš, noční směna Upraveno 17. června 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 A teď si vem, že někdo těch třičtvrtě mega nebo kolik od štajnů přeplatí a ještě si myslí, že má bůhvíco.. A teď si představ, že v tom ani nemaj Unitas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Právě teď na obědě v restauraci v ostravské fukušimě pán IWC BP. Nějaký místní chronomagor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Dneska jsem viděl kluka s hnusnym fakem géček a měl pěkně zamlžený sklíčko wr fejků se nedá věřit Jestli to nebyl můj kolega :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eaglein Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 dnes taliani v mochovciach rolex sub (cierne, zelene), milgy, daytony, omegy constalation asi nerez a moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Moony 3570.50 na tahu v práci u cizince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Před chvílí čišník v Restauraci U Bronců na Florenci na ruce tyhle (nebo jim velmi podobné) Orisy. Naposled když jsem tam byl tak měl ještě Certiny GMT Podium v PVD úpravě, takže docela polepšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Tak má to skoro naproti Koscomu, dostane nějaký lepší dýško, rovnou tam zaběhne.. teda, to je ta lepší varianta:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Dnes jsem potkal poprvé někoho s G-shock Frogman. Japonsky turista, tak jsme chvili pokecali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Dnes hodinář ?měnič baterek? měl na ruce Tag Heuer v quartzu. Jsem mu je pochválil, on si všiml mých SKX009, ale pověděl ?pěkné cesia?, tak jsem kozu ani nazkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Včera večír U Sládečků chlapík moony na tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Včera v metru, 18:32, nastupoval na Kačerově směr centrum, poslední dveře 2. vozu, chlapík v outdoorovém s prázdným modrým batohem Deuter: Na hlavě černá sepraná kšiltovka, na bradě kozí bradka, na sobě šedomodrá kostkovaná košile, outdoorové sandály (asi Keen), červené kalhoty pod kolena a na zápěstí červené G-Shocky. Měl k tomu takové ty barevné pletené náramky, předloktí jak bandasky, na krku dřevěné korále. Ta Géčka byla dost výrazná, ale na něm s tím zbytkem to parádně ladilo a dobře mu to seklo. ... Tipuju to na G-7900A-4ER, i když teda úplně jistý si nejsem... Vystupoval na Pražského povstání. Teď mi vlastně dochází, že byl s těmi červenými Géčky v "červeném" metru - prostě jak píšu, měl to dobře sladěné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se