Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Tak jsem si dnes vyrazil Pražskou MHD a hned úlovek. Ráno po 7 hodině bus 136 směr Jižní město, mladý pán kolem 30 na ruce nějaké pilotky s řemenem s jedním cvočkem, což mi docela sedí na nějaké Archimede. Řekl bych, že i on koukal na mojí ruku, ale kozu jsem nezkusil, jednak jsem byl ve stádiu, kdy ještě napůl spím a taky jsem byl vysloveně líný vytahovat sluchátka z uší :) Takže se ptám tady, někdo zdejší?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Píše to, webová stránka není dostupná, po kliku na fotku. A přitom jsem to předtím minimálně jednou už dělala. Sem patří ještě smajlík. Never mind. Má Breitling, pro chronomagy běžná věc.

Píše to, webová stránka není dostupná, po kliku na fotku. A přitom jsem to předtím minimálně jednou už dělala. Sem patří ještě smajlík. Never mind. Má Breitling, pro chronomagy běžná věc.

Tak prvni mi to pise, at pockam s prispevkama 2 vteriny a ted to tu je dvakrat. Myslim, ze si ze me delaji moderatori srandu.

Tak prvni mi to pise, at pockam s prispevkama 2 vteriny a ted to tu je dvakrat. Myslim, ze si ze me delaji moderatori srandu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...