Bells Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tak jsem si dnes vyrazil Pražskou MHD a hned úlovek. Ráno po 7 hodině bus 136 směr Jižní město, mladý pán kolem 30 na ruce nějaké pilotky s řemenem s jedním cvočkem, což mi docela sedí na nějaké Archimede. Řekl bych, že i on koukal na mojí ruku, ale kozu jsem nezkusil, jednak jsem byl ve stádiu, kdy ještě napůl spím a taky jsem byl vysloveně líný vytahovat sluchátka z uší Takže se ptám tady, někdo zdejší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Projíždím fotogalerii z Brna a hele copak to má držák deštníku na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 V deštivém dni Rolex u Prašné brány . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Suby s leštěným článkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Suby s leštěným článkem?Pokud fotka neklame a jsou to full gold, tak ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Spíš bi-color, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasion Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Já taky viděla hodinky, ale nejdou mi sem vložit žádné fotky. Je to tím, že jsem ženská? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Blondýna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Zrejme ano. Fazer , nez se nechal presit, s tim mel také problémy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasion Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Píše to, webová stránka není dostupná, po kliku na fotku. A přitom jsem to předtím minimálně jednou už dělala. Sem patří ještě smajlík. Never mind. Má Breitling, pro chronomagy běžná věc. Píše to, webová stránka není dostupná, po kliku na fotku. A přitom jsem to předtím minimálně jednou už dělala. Sem patří ještě smajlík. Never mind. Má Breitling, pro chronomagy běžná věc. Tak prvni mi to pise, at pockam s prispevkama 2 vteriny a ted to tu je dvakrat. Myslim, ze si ze me delaji moderatori srandu. Tak prvni mi to pise, at pockam s prispevkama 2 vteriny a ted to tu je dvakrat. Myslim, ze si ze me delaji moderatori srandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Dneska v jednom zdravotnickém zařízení ve F-M, bílé Breitling for Bentley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Turista na Staromáku a Hublot Big Bang . Pěkný hodinky , pán nevypadal na fejkonoše . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Včera v práci bílé Expy 16570, jedny DSSD a dneska konečně něco mimo rolex - Marky XVII na tahu a musím říct, že na tom tahu je to paráda největší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepan_1981 Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Dnes v 18:00 čekal pán ve sportovním sáčku na autobus 135 u vchodu metra Florenc, na ruce něco co podle nožek vypadalo na Nomosky, světlý cifr, zlaté pouzdro a hlavně to bylo na červenomodrém pruhovaném NATO strapu, ten musel být odsud :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Turista na Staromáku a Hublot Big Bang . Pěkný hodinky , pán nevypadal na fejkonoše .Ty pansky kabelky nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Dneska v jednom zdravotnickém zařízení ve F-M, bílé Breitling for BentleyJá to nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Já ti rozumím, ale kam dáš:- doklady- peněženku- klíče od domu- klíče od autapopř. další jako:- cigára- zapalovač- léky- inzulín apod.když počasí na bundu není? Ty pansky kabelky nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 (upraveno) Do kapsy, né voe ?Teda inzulin nemám, ale u důchodců z tohoto důvodu buzertašku chápu. Upraveno 20. srpna 2015 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Myslíš, že je to smysluplná odpověď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Jasně. A pokud si vezmu upnuté gatě, tak mě žena stejně nepustí ven samotného, tak si dám šrajtofli k ní do kabelky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se