Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Kolem 14h Chodovská, pěkná blondýnka s quartzkami ála Nomos na modrobílém natu. Kéž by některá tady s fóra (nikoliv kvůli hodinkám :whistling: ).

. Pokud by sis spletl Nomos s Radem tak bych byl ochotnek tvrdit, ze je to moje ale pravdepodobnost je nizka krome toho, ze tam v tu dobu byla.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vcera vecer na Capri: Hermes Paris Kelly, stribrne, bily cifr na svetle hnedem reminku - ulet! :-) jinak za posledni tyden na stejnem miste hlavne nespocet vsemoznych Rolad a Brajtli, Panerai.

Za vylohama pastva pro oci od Patek Philipe, Audemars Piquet a dal vse mozny co uvidite i jinde (Rolex, Tudor, IWC, atd...) a hlavne krasne kaminkove CapriWatch... :-D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

vcera vecer na Capri: Hermes Paris Kelly, stribrne, bily cifr na svetle hnedem reminku - ulet! :-) jinak za posledni tyden na stejnem miste hlavne nespocet vsemoznych Rolad a Brajtli, Panerai.

Za vylohama pastva pro oci od Patek Philipe, Audemars Piquet a dal vse mozny co uvidite i jinde (Rolex, Tudor, IWC, atd...) a hlavne krasne kaminkove CapriWatch... :-D

Piquet je Nelson.

Odkaz ke komentáři

Dneska kolem 17:30 metro C, od Muzea na Pankrác, mladý muž s vousem, brýlemi, v modrém triku a na ruce starší model Omega Seamaster. Zdálo se mi, že mi taky kouká na zápěstí, ale "kozu" jsem nezkoušel abych nevyděsil jeho (nejspíše) mámu, se kterou tam byl. Někdo zdejší?

Upraveno uživatelem Locky
Odkaz ke komentáři

Ja to teda nevidel (nejak nemam TV), ale kamoska rikala, ze je nejaky novy serial "Přístav"...a pry tam ma skoro kazdy nejake hodinky...:-). Tak sem kouknul na googla a fakt, je to cosi na Prime. A par hodinek tam opravdu je k videni. Dokonce Ctvrtnicek ma na promo fotkach a ve filmu vymenene remeny. Ale typy jsem teda nerozlustil, moje amaterske oko na to nestacilo :-).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...