Locky Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Kolem 14h Chodovská, pěkná blondýnka s quartzkami ála Nomos na modrobílém natu. Kéž by některá tady s fóra (nikoliv kvůli hodinkám ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Kolem 14h Chodovská, pěkná blondýnka s quartzkami ála Nomos na modrobílém natu. Kéž by některá tady s fóra (nikoliv kvůli hodinkám ). . Pokud by sis spletl Nomos s Radem tak bych byl ochotnek tvrdit, ze je to moje ale pravdepodobnost je nizka krome toho, ze tam v tu dobu byla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Včera jsem na jednání u jednoho pána viděl Prim Tycho de Brahe s damaškovým pouzdrem. Docela mě to překvapilo v takové fabrice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Kolem 14h Chodovská, pěkná blondýnka s quartzkami ála Nomos na modrobílém natu. Kéž by některá tady s fóra (nikoliv kvůli hodinkám ).Nebylo to spis neco takovehoto https://www.danielwellington.com/global/men/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Právě teď jsem klientovi pochválil Navitimery. Vypadaly fakt pěkně. Akorát na ruku, žádné velké hrůzy. Akorát si stěžoval na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Nebylo to spis neco takovehoto https://www.danielwellington.com/global/men/Mozna i jo, neco ve stylu toho Glasgow. Spise mne prekvapilo to nato, nez samotne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) Pan ve veku 65+ s krasnejma Omega Speedmaster(bilej cifr) na tahu,ale kozu jsem nezkousel,pac by me dorubal tou hulkou jako psa.Moc hezky hodinky. Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 vcera vecer na Capri: Hermes Paris Kelly, stribrne, bily cifr na svetle hnedem reminku - ulet! :-) jinak za posledni tyden na stejnem miste hlavne nespocet vsemoznych Rolad a Brajtli, Panerai. Za vylohama pastva pro oci od Patek Philipe, Audemars Piquet a dal vse mozny co uvidite i jinde (Rolex, Tudor, IWC, atd...) a hlavne krasne kaminkove CapriWatch... :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flashman Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 To dopad.Ho dotuju, tak Primky mu stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 vcera vecer na Capri: Hermes Paris Kelly, stribrne, bily cifr na svetle hnedem reminku - ulet! :-) jinak za posledni tyden na stejnem miste hlavne nespocet vsemoznych Rolad a Brajtli, Panerai.Za vylohama pastva pro oci od Patek Philipe, Audemars Piquet a dal vse mozny co uvidite i jinde (Rolex, Tudor, IWC, atd...) a hlavne krasne kaminkove CapriWatch... :-D Piquet je Nelson. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 sorry, preklep... piguet samozrejme... :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Ve ctvrtek odpoledne v Tesco krpole pan okolo 50 s manzelkou a na ruce eltonsky spolecensky primky (mozna Linea). Vypadaly dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Na Facebooku jsem narazil na toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Takovej televizní walkman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 (upraveno) Dneska kolem 17:30 metro C, od Muzea na Pankrác, mladý muž s vousem, brýlemi, v modrém triku a na ruce starší model Omega Seamaster. Zdálo se mi, že mi taky kouká na zápěstí, ale "kozu" jsem nezkoušel abych nevyděsil jeho (nejspíše) mámu, se kterou tam byl. Někdo zdejší? Upraveno 29. srpna 2015 uživatelem Locky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Ty Seika jsou ukrutné... Na nich by se dobře sledoval hokej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Locky: Jestli to byla pritelkyne a je to clen fora tak ti za tu mamu podekuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Komu jsem to koukal na zápěstí na větřkovickém triatlonu? Vypadalo to jako igeny nebo spíše Seiko 5, na modrém NATO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Ja to teda nevidel (nejak nemam TV), ale kamoska rikala, ze je nejaky novy serial "Přístav"...a pry tam ma skoro kazdy nejake hodinky...:-). Tak sem kouknul na googla a fakt, je to cosi na Prime. A par hodinek tam opravdu je k videni. Dokonce Ctvrtnicek ma na promo fotkach a ve filmu vymenene remeny. Ale typy jsem teda nerozlustil, moje amaterske oko na to nestacilo :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 U Dejdara to vypadá jako Edifice Čtvrtníček asi nějaké pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se