Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Tak kdyz to zrekapituluju za poslední tyden, tak ve Východním Německu zajímavé kusy(hodinky).. Jedny R day date prezident, DJ na jubilee , pak nějaký TH a pak smuck.

Dnes jen náhled na svatbu jako kolemjdoucí .. Hublot, SUB Apod kousky..asi dobrej oddíl ..

Pak odpoledne v AFI paláci v Pcich potetovanej typek s SOH černá 42mm..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pred zhruba dvema tydni na jednom vetsim ruskem letisti jsem si behem cekani ve fronte na odbaveni vsiml, ze pan za mnou, ktery tam oblicejem vubec nezapadal, ma na zapesti elegantni Rolexy, Datejust se zlatavym cifernikem a rimskymi indexy. V letadle pak sedel vedle mne, tak jsem mel moznost si je prohlednout zblízka a prohodit s nim i par slov. Jednalo se o italského hoteloveho manazera, hodinky jsem mu, samozrejme, pochvalil... Dve rady prede mnou pak sedel dalsi stastny majitel Datejustu, zrejme starsiho modelu bicolor na jubilee, kteremu se ty hodinky k teplakam ale vubec nehodily...

Jinak v Kazachstanu, ktery jsem navstivil jeste predtim, jsou, zda se, dost popularni Tissoty. Prodavaji se tam i jejich fejky, coze je v Evrope vec dost nevidana :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...