Hasňa Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 To chtělo foto. Ale dobré oko. Sent from my D6633 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Fakt jo?! To koukam, skoda ze neni foto. Já jsem taky koukal jak sova , ale říct mu o wrist shot jsem se neodvážil ve vší slušnosti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Fejkový brajtle s turbem. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atari Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Ranní bus do Budapešti (od Eurolines), pán na ruce potápky Certina automatic. Někdo odtud? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 v Praze během přestupu několikery rolexy. líbí se mi ta jejich nenápadnost, se kterou (alespoň na mě) svítí na zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Jedno spionske foto:Newark Penn Station - bud sraz chronomagoru a nebo nejake kseftiky. Jeden mel lupu a okukovali nejake hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Včera v Praze, metro Můstek B směr Zličín, poslední vagón, lehce před 17h, pán s brýlemi opřený o bočnici dveří (snad) Omega De Ville Chronograph. Četl knihu o Habsburcích, tak jsem ho nerušil a jen se kochal.Někdo zdejší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moravep Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Teď v mhd jedna starší dáma igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Konečně někdo kdo u nas v praci taky nosí pořádný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2016 Dneska v Globusu dva chronokolegové z fóra - jeden s Kocourama druhej s Skx009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Cas dovolenych. Selfiny jsou rajem pro smiraky, jako jsem ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Včera na jednání, oboje pěkný, UN lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Na můstku a posléze v Air Bank ve Vodičkové, holohlavý kolega s Orliky. Tak snad konečně někdo z fora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesvagner Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 V utery v ZOO, hrozne velke a vysoke hodinky na celkem drobnem panovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipG Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Včera (7.7) večer linka Wizzair 21:05 z Londýna do Prahy, sedadlo 26E někdo v černém tričku National Geographic Czech republic na ruce (asi) Damasko DC56. Na pokec to moc nebylo, ale prý je má již 12 let a sériové číslo je 0025. Že by někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Dneska v Praze na Andělu u autobusů pán v obleku s IWC Portofino. Někdo místní? Upraveno 8. července 2016 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerber Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Včera večer v hospodě Doxa, myslím že to byly tyhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Tak kdyz to zrekapituluju za poslední tyden, tak ve Východním Německu zajímavé kusy(hodinky).. Jedny R day date prezident, DJ na jubilee , pak nějaký TH a pak smuck.Dnes jen náhled na svatbu jako kolemjdoucí .. Hublot, SUB Apod kousky..asi dobrej oddíl .. Pak odpoledne v AFI paláci v Pcich potetovanej typek s SOH černá 42mm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Le Samoura? Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Pred zhruba dvema tydni na jednom vetsim ruskem letisti jsem si behem cekani ve fronte na odbaveni vsiml, ze pan za mnou, ktery tam oblicejem vubec nezapadal, ma na zapesti elegantni Rolexy, Datejust se zlatavym cifernikem a rimskymi indexy. V letadle pak sedel vedle mne, tak jsem mel moznost si je prohlednout zblízka a prohodit s nim i par slov. Jednalo se o italského hoteloveho manazera, hodinky jsem mu, samozrejme, pochvalil... Dve rady prede mnou pak sedel dalsi stastny majitel Datejustu, zrejme starsiho modelu bicolor na jubilee, kteremu se ty hodinky k teplakam ale vubec nehodily... Jinak v Kazachstanu, ktery jsem navstivil jeste predtim, jsou, zda se, dost popularni Tissoty. Prodavaji se tam i jejich fejky, coze je v Evrope vec dost nevidana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2016 Oni se dělají full gold Daytony? Maník na zahrádce je má, ale vypadají na fíkusy a navíc prijeli maluchem, ale člověk nikdy neví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se