siwi Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Navrhuji "Důlková koroze napadla tubus".A odpověď by byla: "Takhle sloníka neprodáš." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Teď, v událostech reportér Čt,Michal Cagala, Prim Sport II. Je zdejší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Ja kozu zkouším jen na vysloveně slabší kusy, abych náhodou nedostal přes hubu. Jinak používám pochvalu hodinek a za minutku už vím. Sry, ale mám něco dělat a strašně se mi nechce, tak prokrastinuju a vymejšlím pičoviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Zatim co u zrozeni kozy jsem jako pametnik byl, slonik mi nic nerika. Jak to vzniklo? Mimochodem nikdy jsem nepotkal nikoho se zajimavejma hodinkama, natoz z chronomagu, natoz ho vyfotit, to asi pac jezdim autem. Takze si uz roky musim vystacit s japoncem v krumlove s beckovejma bikolorama a kolegou z prace s ulysnejma nardenama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Tohle potkat se moc casto nepostesti. Slusnej voddil!Pana znam 8 let. Predtim nosil Hublot a Breitling. Slusny progres.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 No to jo. Hlavne dobrej, ze se na neho dostalo. To se kazdymu nepostesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Zatim co u zrozeni kozy jsem jako pametnik byl, slonik mi nic nerika. Jak to vzniklo? ...Před časem se v Humoru objevoval jeden takový vtip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Sry, ale mám něco dělat a strašně se mi nechce, tak prokrastinuju a vymejšlím pičoviny.Bože... Lobo! Tak to jsem dlouho neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Před časem se v Humoru objevoval jeden takový vtip?asi 10x na každé stránce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Mediterane na Andělu a Oris s modrým cifrem na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Dneska jsem na lince metra B mezi Butovicema a Karlovým náměstím viděl naproti pána v obleku, co měl na sobě nějaký hodinky, podle pohybu vteřinovky bych řekl, že jsou to mechanický chronografy, ale na jiném subdialu se žádná ručka nehýbala, což by měla ne? Nevíte, co to mohl mít na ruce a jestli to byly vůbec mechaniky? Timex a nejspíš i jiné baterky mají plynulý pohyb vteřinovky, ale tenhle byl klasický. Byly to každopádně hodinky s bílým cifrem, kdy index 12 a 6 byly římská čísla, 3 subdialy na 12 a 6 + jeden malý subdial u 9 + napravo nejspíš logo, potažmo datum a dva pushery. Myslel jsem na seiko a casio, ale google v téhle věci nepomohl, když už to vypadalo nadějně, tak to nemělo ty dvě římská čísla. Díky za případné řešení záhady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Včera v rest. Binhminh na Petřinách mladej týpek s modrýma keramickýma SMP předposlední model. Kozu jsem nezkoušel, pokud byl hodinkovej, tak maximálně na fóru časy.ru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 (upraveno) Netrafil som vlakno. sorry Upraveno 14. června 2019 uživatelem rustin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Vcera na firemnej akcii jedna kolegyna male damske Mondaine. Ostala zaskocena, ze vobec viem co je to za znacku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Mimochodem nikdy jsem nepotkal nikoho se zajimavejma hodinkama, natoz z chronomagu, natoz ho vyfotit, to asi pac jezdim autem...Chce to více koukat, já dnes Makro v PRaze ... dva chlapíci, jeden Navi B01 na kožče, druhý Omega SMP - černé vlny na náramku. Obojí origo. Já IWC AQ Chrono. Koza neproběhla ... neměl jsem čas vykecávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Dnes asi v půl pátý v Domažlické jizbě na Strossu na zahrádce borec a starý bondovky. Chvíli si je sundal z ruky a hrál si s nima. Nevím jestli špatná fotka lepší než žádná, ale třeba to aspoň Andy ocení Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 (upraveno) Nic, blbě čtu po těch aperolech Upraveno 14. června 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Dnes asi v půl pátý v Domažlické jizbě na Strossu na zahrádce borec a starý bondovky. Chvíli si je sundal z ruky a hrál si s nima. Nevím jestli špatná fotka lepší než žádná, ale třeba to aspoň Andy ocení IMG_2614.jpg Sent from my iPhone using TapatalkAndy to oceni a prida jedny chronobrajtle do debaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Dneska zase C.I.P.A. Store na Smíchově, stejnej člověk co měl minule keramický Panerai 8 days měl dneska keramický Top Guny. To fakt musí bejt někdo místní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 (upraveno) Dneska zase C.I.P.A. Store na Smíchově, stejnej člověk co měl minule keramický Panerai 8 days měl dneska keramický Top Guny. To fakt musí bejt někdo místní.Oboje su od neho v inzercii takze trefa. EDIT: vlastne Topguny uz predane, tak uz kvazi nepravda.. Upraveno 15. června 2019 uživatelem lordsoft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se