OWG Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Dneska v tramvaji černý Pelagos. Se mi nějak zalíbily, že bych je i koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 to bude niekto z fora. raw jeany a pelagosy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Oddavajuca na mojej svadbe mala male bondovky v quartze, celkom nice touch. Asi su mi sudene aj siedmykrat. Na spyphoto to pochopitelne nebolo, ale mozno ich zachytil forograf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Hotel Vista, jako vždy úroda. Bodovky v keramice i nový poslední model, planet oceány, suby, vedle u stolu starší pán timexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Tak to asi nebyl hotel Vista v Ostravě? Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Tak to asi nebyl hotel Vista v Ostravě? Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí TapatalkNe ne, v Dolní Moravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 Asi už mi zůstanou. No, zlobit se nebudu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2019 (upraveno) ZOO Zlín Lešná, asi manželé s dítětem, mluvící anglicky. On Panerai Luminor Chrono 00162 a ona Rolex Submarine 116613. Měla k nim i hezky sladěné oblečení do modré a žluté barvy. Upraveno 14. července 2019 uživatelem RadekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Pekarska, Brno. Stary pan hledice do vylohy obchodu. Podival jsem se mu na ruku a mel Heuery. Oslovil jsem ho s omluvou a pochvalou hodinek. Pan mi odpovedel: Je mi 92 let, tyto hodinky mam 60 let. Cely zivot jsem pracoval jako zlatnik, hodinar. Nekolik kusu hodinek nam prislo na prodejnu, tak jsem si jedny vzal, byly strasne drahe. Tak takto, vazeni, vypadaji hodinky, ktere s vami prozili celych 60 let.Slovy nekterych z vas - Nekdo mistni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Teď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 16. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2019 Dnes v Hornbachu v OV postarší sympatický (pokud by to náhodou byl někdo odsud a čte to) pán s Rolex, asi Deepsea. Na spyfoto to nebylo, už tak se trochu divil, jak na něj civím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Včera teamová večera a šéf ktorého vidím 1x za mesiac pozerám že má nové citizen promaster solar, modre, na nato, super sú. Predtym mal vostok nh35a, pekne su oboje , ten citizen na volný čas super! Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Teď!nechci bejt hnidopich, ale tyhle hodinky pochází ze 70. let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 V 92 letech si pamatovat jak se jmenuju je skoro zazrak, natoz tenhle detail.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Poslední dva dny se poštěstilo i v útrobách MHD. Jde o výřezy z fotek, tak omluvte kvalitu fotek. Včera pán Speedmaster day date, nejspíše 3520.50.00: Dnes zahraniční turista AP RO chrono, nejspíše 26320ST.OO.1220ST.02, ale také to mohl být fejk, ač měl tedy velice zdařilý náramek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Locky, dobre ty! Ja dnes smiroval na poste jedny citizeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Ty ponožky v sandalech to bude cech nejakej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Ceskej pantata na ceske poste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goran02 Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Aby nebyla jen pražská MHD, tak jedny PS 2 na trase Olomouc - Nebotein. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se