gerhard Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Neviem kam to dat , VIP to nie je ale zaujimave ano tak co to moze mat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 4 dny na veletrhu v Madridu, tisice lidi, stovky hodinek: Nejzajimavejsi kousek UN Freak, ale taky treba mlady Cinan s Ball GMT, vetsina Asiatu nema vkus, tohle byla "New China". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Dneska kolem třetí hodiny Zlatý Jablko Zlín, kavárna v přízemí, černý Zenith Defy Classic Open Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Včera v příslušném butiku na Staromáku live tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Dnes v mojí oblíbený kavárně Zanzibar na Vinohradech pána s Navitimerama na kůži...vůbec tam vídám sem tam nějaký ty lepší kousky. Přiznejte se, kdo z vás tam chodí;-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 CBC kavárna na Karadžičovej, UN Maxi Marine Diver Black Sea. Zavzpomínal jsem si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Neviem kam to dat , VIP to nie je ale zaujimave ano tak co to moze mat ? Zkusim to,zadek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Dnes v restauraci Mansweld v Plzni pěkné "Inženýry" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Zkusim to,zadek?On asi nemyslel v ruce, ale na ruce. Podle mne BfB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Před časem ve fitku na Vršovické nějaké PAM...jaké nevím, očumovat v šatně moc neumím a vytáhnout kozu mi vzhledem k mé nahosti a pár dalším účastníkům přišlo tak nějak nepatřičné...ale tipuju na člena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 (upraveno) Dnes v transfúzní stanici nějakej 45ti kilovej fayboy měl na ruce zlatý hodinky open heart na koženém řemenu a rozměr pouzdra asi jako víčko od solvíny. Na té špejly se to nedalo přehlédnout. Upraveno 19. října 2012 uživatelem zibarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Dnes jsem viděl na jednom réžojedovi tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 nevím kam to dát..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 včera (21/10/2012) Myslbek cca 17:00. Zlatý Ulysse Nardin chronograph na modrym kaučuku. Ale asi to byl Rus (podle kulatýho ksichtu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomash. Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 nevím kam to dát..... to mi něco připomíná KLIK. Jen je škoda, že tam vlepil takovouhle hudbu. Dal bych tam něco stylovějšího - Webern, nebo Ligeti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Dnesni vydani Hospodarskych novin a jejich priloha "proc ne?!" poctenicko prevazne o hodinkach. Rozhovory s Janem Lidmanskym ( ), Vladanem Hajkem, Zdenkem Kverkou (Dusak), Tomasem Janebou (Carollinum), Stephenem Urquhartem (Omega)... a dalsi. A stranky obsahuji i plno fotek pro potechu oka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Taky to zrovna čtu, pěkný. Doporučuju každýmu si dnes ty HN koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Kdyby to nekdo scanoval a nekam mailoval, rad bych se prizivil. Tady HN na stancich nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
u04298 Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Díky za tip. Už jsem si jedno vydání taky ukořistil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Pred cca 15 mnutam na D8 bily passat a logo Chronomag, on to zjistil na mem aute prvni, ja az pri sjezdu z dalnice na exit 29 Kdo jsi, tajemny fantome, skla jsme meli oba tmava a soubeznou jizdu jsem nechapal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se