HondzaX Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Tak zvěsti o možném zdražování ve světě hodinek se pomalu začínají naplňovat. Od pondělí došlo u Hanhartu ke zdražení několika modelů, jako např. Pioneer One, Mk1, Mk2, nebo právě i 417ES. Ve všech případech se naštěstí jedná o relativně rozumných 50 EUR..ale stejně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 No hezky.Ja zase zaregistroval vcera jejich post se zminkou o 417ES v 39mm verzi. Nevim ale jestli budou mensi jen bronzovky nebo i ocelovky. Ne, ze by mi 42mm nesedely, ale tohle muze byt zajimave. Uvidime jestli budou a jak na tom budou proporcne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 https://revolutionwatch.com/introducing-the-hanhart-bronze-417-chronograph-edition-no-2-copperhead-for-revolution-the-rake/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Hanhart právě oznámil další limitku čítající 150 kusů. Jedná se model 417 ES v ocelovém pouzdře o velikosti 39 mm! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Neodolal jsem a objednal, tak snad jsem to stihl včas a jeden kousek ze 150 jsem chytil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Vypadají skvěle, držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Pecka ty 39 mm. Vědělo se, že přijdou, ale trochu jsem se obával, že ukousnou číslice 2, 4, 8 a 10 (s čímž mám obecně dost subjektivní problém), ale dopadlo to na jedničku s hvězdičkou. Moje 417 v 42 se mi nosí dobře, ale kdyby 39tky nebyly limitkou, tak po nich skočím na 100%. Teď mám bohužel úplně jiné výdaje Skipi - jestli ti to vyjde, tak gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronoland Odesláno 29. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2021 V 22. 11. 2021 v 18:23, Skipi napsal: Neodolal jsem a objednal, tak snad jsem to stihl včas a jeden kousek ze 150 jsem chytil. Gratulujem. Celá edícia bola vypredaná za 12 hodín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Dnes dorazily. Škoda, že teď nemám lepší foťák, tak aspoň mobilem. Jsou krásné, velikost pro mě naprosto ideální, balení stylové. Bojím se, že tohle nebudou moje jediné Hanharty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Diese Uhr ist bombastisch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 @Skipi Tak to je velká paráda! Gratuluji! A jak píšeš, Hanhart je návyková záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Gratulace. Jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Děkuji. Zkusím pak někdy lepší fotky. Tak aspoň jedna z netu. Ten červený čudlík to krásně oživuje, přitom taková blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Vůbec se nedivím tvému nadšení. Dlouhodobě po téhle značce pokukuju, jen jsem se díky absenci tahu neodhodlal ( já na gumu, nato či kožené řemínky všeobecně nejsem ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Řešení zde: https://shop.hanhart.com/en/straps-accessories/208/pioneer-stainless-steel-strap-20-mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2021 Před hodinou, hinkle napsal: Řešení zde: https://shop.hanhart.com/en/straps-accessories/208/pioneer-stainless-steel-strap-20-mm Hele, když já ti úplně nevím, tohle jsem si vysnil u TH Monako a tím tahem jsem to úplně zabil sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moondog Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Ahoj všem fandům hodinek Hanhart. Trochu to tu oživím a přidávám svůj nový přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Zdravím dalšího pionýra jedničku. Za sebe musím říct, že za ten rok a něco, co je nosím, se ze svátečních leštěnek posunuly do role hodinek, které musím mít na ruce, co to jde. A furt mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 (upraveno) Hahnart právě představil klasiku klasik - model 417 ES ve velikosti 39 mm!!! Něco, na co jsem opravdu dlouho čekal. A podle prvotních reakcí nejen já. K dostání u CZ/SK distributora IGANE (igane@igane.eu), případně napište mne a já vás propojím. DIstributor má časově omezenou akci, kdy ke každé objednávce přihodí jedno kožené pouzdro na hodinky v hodnotě 49 EUR. V první várce dorazí jen omezené množství kusů. Technické detaily zde: CASE Stainless steel, satined/polished Diameter 39 mm, Height with glass 13.5 mm (11,55 mm without glass) Crown with the historic Hanhart "h” Fluted rotating bezel, continuously rotatable, with red marking Anti-reflective convex sapphire glass High-domed sapphire glass Screwed-down stainless steel case back Water resistant to 10 bar/10 ATM according to DIN 8310 Continuous serial number Shockproof with Hanhart movement protection Antimagnetic up to 16.000 A/m according to DIN 8309 Engraving of the historical logo on the case back DIAL AND HANDS Historical Logo Super-LumiNova® Light Old Radium coated numerals and hand Minute and Second hand bent at tip to prevent parallax errors STRAP Black calfskin strap with white stitching and leather underlay Alcantara on the inside Pin-buckle with historical logo, Lug width 20 mm MOVEMENT Manual wound chronograph Sellita SW 510 M Symmetrical button arrangement 28.800 A/h, 4 Hz, 23 jewels Power reserve minimum 58 hours after full winding FUNCTIONS Small second 30-minute counter Bicompax Chronograph with central stop-second Upraveno 8. července 2022 uživatelem HondzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 19 minutami, HondzaX napsal: Hahnart právě představil klasiku klasik - model 417 ES ve velikosti 39 mm!!! Něco, na co jsem opravdu dlouho čekal. A podle prvotních reakcí nejen já. K dostání u CZ/SK distributora IGANE (igane@igane.eu), případně napište mne a já vás propojím. DIstributor má časově omezenou akci, kdy ke každé objednávce přihodí jedno kožené pouzdro na hodinky v hodnotě 49 EUR. V první várce dorazí jen omezené množství kusů. Technické detaily zde: CASE Stainless steel, satined/polished Diameter 39 mm, Height with glass 13.5 mm (11,55 mm without glass) Crown with the historic Hanhart "h” Fluted rotating bezel, continuously rotatable, with red marking Anti-reflective convex sapphire glass High-domed sapphire glass Screwed-down stainless steel case back Water resistant to 10 bar/10 ATM according to DIN 8310 Continuous serial number Shockproof with Hanhart movement protection Antimagnetic up to 16.000 A/m according to DIN 8309 Engraving of the historical logo on the case back DIAL AND HANDS Historical Logo Super-LumiNova® Light Old Radium coated numerals and hand Minute and Second hand bent at tip to prevent parallax errors STRAP Black calfskin strap with white stitching and leather underlay Alcantara on the inside Pin-buckle with historical logo, Lug width 20 mm MOVEMENT Manual wound chronograph Sellita SW 510 M Symmetrical button arrangement 28.800 A/h, 4 Hz, 23 jewels Power reserve minimum 58 hours after full winding FUNCTIONS Small second 30-minute counter Bicompax Chronograph with central stop-second Tak ty nemají chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se