ivan_989 Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Ondrej tie 3 prepojené trojuholníky sú symbol čoho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Valknut - pěkné popsané třeba zde http://lumenn.blog.cz/0902/magicke-symboly-triquetra Chtěl jsem původně triquetru ale tohle se mi tam hodilo víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Ondrej71Velmi zaujimavy motiv.biely a cierny vtak je nieco v zmysle skinfaxi a hrimfaxi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Ondrej71Velmi zaujimavy motiv.biely a cierny vtak je nieco v zmysle skinfaxi a hrimfaxi?Diky Hledal jsem vhodný motiv docela dlouho a nakonec jsem to jeste na míste s taterem upravoval. Ten černý a bílý vypadali původně trochu jinak, tam nevim uplne presne význam. Změnili jsme je na černá a bila - zrcadlově k symbolům dole u kořenu - den a noc, život a smrt. A jejich propojení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Ondrej diky, v severskej symbolike sa neorientujem...Moc pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 (upraveno) vo vikingskej mytologii su den a noc prezentovane bielym (skinfaxi) a ciernym (hrimfaxi) konom. edit.prave citam knihu o vikingskej mytologi (edda) Upraveno 13. března 2018 uživatelem janobo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mijamoto Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Čus chlapi,mám z dob dávných minulých studentských malé tetování na rameni a rád bych se ho zbavil... Máte někdo zkušenosti s odstraněním? Respektive s tím, jak moc precizní to odstranění bylo.. Jestli jde vidět jizva apod.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 (upraveno) Mno, nevím zatím konečný výsledek .... Ale raději být tebou bych si to nechal překreslit ( jestli ti tattoo nevadí )... chodi na odstraňování laisrem. Tattoo o velikosti 10cm ( da se říct čárky - má vytetované váhy na předloktí ) má za sebou 15 sezení. Za mne změna žádná. Každé sezení 500 / první 1k / ... Až k ni pojedu blejsknu na porovnání a postnu to sem ... Upraveno 13. března 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 MYslím, že k odstranění tetování by se tady mohl dlouze rozepsat Cegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 No, malování je pro mě umění, kterým rozhodně neoplývám. Zvlášť, pokouším li se levou rukou, ač jsem pravák. Nicméně se mi to ohromně líbí - měla to být vlaštovka v pravo dole...Takže příští je jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Čoveče vona to asi vlaštovka nebude. Moje to má taky na sobě a když sem tomu říkal vlaštovky tak říkala že je to jinej pták ale zapoměl jsem ho. Už vím. Salašník. Asi Upraveno 28. března 2018 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 To je pštros né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 (upraveno) Čoveče vona to asi vlaštovka nebude. Moje to má taky na sobě a když sem tomu říkal vlaštovky tak říkala že je to jinej pták ale zapoměl jsem ho.Už vím. Salašník. AsiJo, salašník, holubice, vlaštovka... Kde je pravda? Za těch pár roků se nám někam vytratila a dnes už nikdo neví co to vlastně je.No nic. Už jsem si byl celkem jistej. Budu pátrat dál. Sakra. Edit: Nicméňe si myslím, že tahle od Sailora je opravdu vlaštovka. Upraveno 28. března 2018 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Třeba takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 (upraveno) No a já tedy naposledy toto. Lehce proti současnému trendu,zůstávám u černé. Upraveno 29. března 2018 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 MYslím, že k odstranění tetování by se tady mohl dlouze rozepsat CegyAno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Tak já mám po dnešku první sezení že tří. Plán byl udělat dnes obrysy a to jsme stihli. Pokračování příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 (upraveno) Ještě, že to tu tak žije... Aspoň nemusíte koukat x stránek dozadu :-DTak dnešní sezení 2/3... Edit : poslední hlášení ode dnes za měsíc :-) Upraveno 16. dubna 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 mAra_, on 16 Dub 2018 - 21:01, said:Tak dnešní sezení 2/3...a co bude 3/3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se