Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

A na obhajování 16GB mrzáčků už se fakt vyprdněte - nejlepší je že číst pindy ala "mě zbývající 3GB stačí" od machrů co sem pak dotyčnou podvýživu po dvou dnech vrazí do inzerce, protože do zmíněného prostoru už se jim nezvládne stáhnout a před instalací rozbalit ani větší OTA aktualizace systému  <_<

Věř tomu nebo ne, ale já mám 16 GB iphona 4 roky (už druhého) a nikdy jsem neměl potřebu tu "podvýživu" dát sem do prodeje - ani nikam jinam. A už vůbec to nepotřebuju obhajovat. Jediným zamýšleným obsahem mého příspěvku byl souhlas s kolegou, že jsou lidi, kterým to prostě stačí a větší nevyužijou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. jestli apple zacne zlevnovat, nikdo si to uz nekoupi

No nevím, kolem mě si to kupuje čím dál míň lidí a buď nakupují android nebo windows v ceně 7-12 tis. Měl jsem několik verzí iPhone s 16GB a vždy mi to stačilo, teď už to neřeším, mám jinou platformu, předražený umělohmotný telefon jsem odmítnul, teď mám za 2000,- tlačítkovou Nokii s dotekáčem (stále má HW FM rádio) a vydrží celý pracovní týden nabitá :)

Odkaz ke komentáři

Buď přes iTunes na počítači - a nebo vypnout-zapnout, vlízt znova do nastavení a novou verzi 9.3.1 to načuchá samo... právě vyzkoušeno na manželčině iPadu, kde jí taky předtím viselo že má "staženo 9.2.1". Mimochodem, instalační balík má 1,8 Giga, o 230MB víc než měl ten předchozí...

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem zašel na čerňáku do iStylu a souboj face-to-face iP6S vs 5S (zastoupil SE) mě natuty přesvědčil, že jestli jsem chvilku pochyboval zda nejít do větší úhlopříčky, tak rozhodně ne. Navíc se tento typ pouzdra (hrany vs obliny) IMO drží líp jednou rukou při (občas krkolomném) focení hodinek :) Tudíž vybráno jest - iPSE 64GB vermírnej prach to bude.

Btw, nechce se mi zas dávat skoro litr za ochranné sklo Zagg - někdo tu před časem zmiňoval nějaký kvalitativně podobný ekvivalent z čajny. Hoďte pls odkaz na koupi, kdo víte co myslím.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

2Maxel: Já nosím iPhone už 6. rok normálně po kapsách bez obalu, fólií a nebo skel - a světe div se, zatím bez škrábanců a rozbitých skel, dokonce i loňský 5S s hliníkovýma zádama je dodnes beze stop. Takže nejmenovaní sem přispívající prodejci příslušenství a šprcek prominou, ale vyvalit 10-20% ceny mobilu za "ochranu" je pro většinu zdejších "kobercových kancldiverů" IMHO naprostá zbytečnost...

Odkaz ke komentáři

2Maxel: Já nosím iPhone už 6. rok normálně po kapsách bez obalu, fólií a nebo skel - a světe div se, zatím bez škrábanců a rozbitých skel, dokonce i loňský 5S s hliníkovýma zádama je dodnes beze stop. Takže nejmenovaní sem přispívající prodejci příslušenství a šprcek prominou, ale vyvalit 10-20% ceny mobilu za "ochranu" je pro většinu zdejších "kobercových kancldiverů" IMHO naprostá zbytečnost...

Díky za názor. Máš asi kliku, protože co já viděl konkrétně modely 5 a 5S nošené bez ochrany, tak to byla dost trága. A byli to většinou cifršpióni, auditoři, apod. = rukama toho moc nepodělaj. Nicmeně jsou cca 2 hlavní důvody proč sklo (a bumper) stopro zas použiju.

1) nejsem čistý kobercový kancldiver (zajímavý výraz) větší část pracovního týdne provádím různé činnosti ve výrobě komponent kolem strojů (soustruhy, frézky, obráběcí centra, apod) a u montáže motorů, které telefonem dokumentuji, a např. na služební ostružině již několik slušných šrámů za ten rok a půl je (páč je bez ochrany, neplatil jsem)

2) až budu chtít přejít na novější model, což dříve nebo později nastane, lepší zhodnocení se dá předpokládat v případě telefonu v co nejlepším stavu (budu ho platit ze svého) - na to jsou speciálně jablíčkáři dost hákliví

No a jelikož se mi právě nechce platit zas větší sumu (sice to za ten Zagg neni ani těch 10%, ale pořád je to dost), proto bych tentokrát vyzkoušel jak jsou na tom ty skla z Číny.

Vozíme ty čínské skla. Už jsem jich nalepil na 5 a 5S asi 50 a nebyl nikdy problém. Nejsou ani skoro vidět. Zato u 6 a 6S je to hnus a nepoužívám to a display mám docela dost dodřený. Když tak SZ.

Díky za info. Až dojde ke koupi telefonu, ozvu se a nějak se domluvíme.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Kluci, mám iPhone 4s s ios 7 a dnes se mi z ničehonic zablokovaly všechny stažený aplikace- maj jen takovou tu stínovou barvu, když na ně kliknu tak se tam napíše čekání a nic. Nevíte co s tím? Jelikož mám jen 8GB, tak jsem nikdy neaktualizoval, telefon jsem zkusil restartovat, obnovil tovární nastavení ale nic...pokud se to tu už řešilo, tak se omlouvám, ale nechce se mi tu procházet stovky stránek

Odkaz ke komentáři

2sashator: vypadá to jako neúspěšný pokus o update aplikací, které buď nejde stáhnout (změna AppStore účtu?), nebo je mezitím z Appstore autor stáhnul - a nebo zkompiloval na verzi Xcode vyžadující novější iOS, zatímco starou odstranil z cloudu (v takovém případě buď musíš updatovat taky, a nebo najít lokální zálohu původní aplikace staženou na počítači).

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...