Andrew Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Hmmm, to je fakt, na tuhle (silnou) část trhu poněkud zapomněli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 (upraveno) Ja to pochopil tak ze apple ma vase otisky prstu a nyni je potrebuje priradit k urcitemu obliceji. Dalsi verze se bude odemykat vzorkem DNA Nebo vzorkem moči ;-) Upraveno 13. září 2017 uživatelem papen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Naživo to bude luxusní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Andrew: Já myslím, že tahle část trhu radši ty explodující Samsung Note nebo co to tenkrát bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 http://nazory.ihned.cz/c1-65879180-procesory-od-applu-si-zaslouzi-poklonu-jen-to-vrteni-psem-by-mohli-v-cupertinu-omezit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 A jako kazdy rok "Apple uz neni co byval...".. Tvl snad uz se vas konecne pristi rok zeptaji, jak to maji delat... :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Na X nemám (respektive firma mi ho nepořídí) a stejnak bych se o něj bál. Myslel jsem si na tu osmičku, ale zazdili to tim sklem vzadu - doufal jsem, že pudou spíš do neklouzavosti, neškrábatelnosti a menší rozbitnosti.. prostě taková maličko odolnější varianta oproti luxusní X. Vzhledem k tomu, že jenom letos mám už třetí sklo, nevim, jak by se v práci dívali na účty za rozflákanej skleněnej zadek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 A jako kazdy rok "Apple uz neni co byval...".. Tvl snad uz se vas konecne pristi rok zeptaji, jak to maji delat... :-D Sent from my iPhone using Tapatalk+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Tož ten vystouply foťák je u X vyloženě hnusný... Jinak jsem si rozbil display na 7, tak pošlu na výměnu do servisu za nový kus a koupím si 8. 7 dostane juniorka a všichni budou spokojeni X nechci, nelíbí se mně a chci mít odemykání otiskem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 13. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 To je výborný, jak se tady periodicky, vždy po uvedení nějakého nového produktu, hromadí výkřiky o tom, jak je to na hovno, kdo si to všechno nekoupí, jak je to drahý, jak jde Apple do kopru...jsem myslel, že z toho už lidi vyrostli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Ježkovi voči, ty děláš jako bych ho a priori pomlouval. Naopak, já si ho koupil a jsem s ním spokojen, v rámci mezí, no, více méně.Ja mam S8 a je to naj telefon aky som kedy drzal v ruke. Jediny fail je bixby, to skutocne je na lager. Citacka prsta funguje perfektne a je aj na lepsom mieste ako u starsich modelov. Keby mal note8 dedikovany sd slot tak zaplatim aj cennikovku.. Deti maju apple tak to trochu sledujem, ale pozeram, ze velkovezir ovocnej cirkvi definitivne priznal, ze je kastrat bez guli, zato ho bavi pocitat revenue. Jak som nemal rad Jobsa, ale ten chlapik vedel co chce a vedel riskovat. Tito si len honia pred zrkadlom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 To je výborný, jak se tady periodicky, vždy po uvedení nějakého nového produktu, hromadí výkřiky o tom, jak je to na hovno, kdo si to všechno nekoupí, jak je to drahý, jak jde Apple do kopru...jsem myslel, že z toho už lidi vyrostli. Přesně! Teď už neni kůl o něčem psát, že mi to přijde blbý, mnohem víc je psát, že jsou ti, kterejm se něco nelíbí, malý děti a tak. Zas to všem natřel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 13. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Přesně! Teď už neni kůl o něčem psát, že mi to přijde blbý, mnohem víc je psát, že jsou ti, kterejm se něco nelíbí, malý děti a tak. Zas to všem natřel:)Cože? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 me se libi i Xko i 8.. skleneny zada parada... id ksichtu neee, ale to pujde vypnout.. snad jen.. 35 uz mi prijde na hranici hlouposti, ale zase bude nas min, co to za to daj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 chápu, že pro toho, kdo má 7 tam moc funkčních důvodů k upgradu není, ale kdo chce, důvod si vždycky najde ad Panedge - pubescentní dítě nemám, ale potvrdilo se, že amíci jsou jako děti, protože zrovna emoji je na keynote celkem zaujaly (!?) jinak atmosféra v sále nic moc, fail s Face-ID pobavil, stane se, furt lepší naž modrá smrt u MS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Za mě teda Xko palec nahoru. Ono moc nevím co už by tam šlo dát dneska víc:-) Ty malý rámečky za mě vypadají líp než kdyby to bylo celý jen jeden velký displej, jen doufám, že ten nerez nebude tak náchylnej na mikroškrábance jako třeba starý iPody. Trochu se ale bojím toho odemykání, u mě většinu času leží telefon na stole v kanclu, prostě tam dám jen občas palec a zkontroluju, abych s ním musel jakkoliv jinak manipulovat (tady třeba nechápu tu čtečku na zádech). Kdybych ho musel pokaždý vzít nebo se nad něj nějak naklánět, to bude peklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Na kontrolu bude stacit klepnout do displaye a ukazou se klasicky notifikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Deti maju apple tak to trochu sledujem, ale pozeram, ze velkovezir ovocnej cirkvi definitivne priznal, ze je kastrat bez guli, zato ho bavi pocitat revenue. Jak som nemal rad Jobsa, ale ten chlapik vedel co chce a vedel riskovat. Tito si len honia pred zrkadlom. kde to chceš podepsat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 13. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Ja mam S8 a je to naj telefon aky som kedy drzal v ruke. Jediny fail je bixby, to skutocne je na lager. Citacka prsta funguje perfektne a je aj na lepsom mieste ako u starsich modelov. Keby mal note8 dedikovany sd slot tak zaplatim aj cennikovku.. Deti maju apple tak to trochu sledujem, ale pozeram, ze velkovezir ovocnej cirkvi definitivne priznal, ze je kastrat bez guli, zato ho bavi pocitat revenue. Jak som nemal rad Jobsa, ale ten chlapik vedel co chce a vedel riskovat. Tito si len honia pred zrkadlom.Děkujeme za názor a posíláme klíčenku:-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Ja teda neviem, čakal som, že apple dakáže schovať tú čočku fotoaparátu do tela telefónu. Stále som v to nejak tajne dúfal. Skutočne by tak ohromne všetkým vadilo, keby ten telefón bol o 2mm hrubší (a kompenzovali by to o štvrtinu vyššou kapacitou baterky)? Beztak ho väčšina z nás nosí v obale práve kvoli tomu, aby sa nevyklal na rovnej ploche. Už mi trošku vadí, že tú vystúplu čočku ľudia trošku akceptovali a odteraz to bude tak. U telefónu za 35k mi to proste vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se