stalker Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Pracuji v pivovaru,tak Svijanskou desítku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Tak já teda Volt, Albrechta, Kocoura a Matušku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 (upraveno) V pátek jsem byl v pivovaru Zlatá kráva. Dobrý pivo. https://beerweb.cz/pivovar/zlata-krava http://www.zlatakrava.cz/ Upraveno 10. února 2019 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Primátor, samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Sedmý schod a Baronku (Saaz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Permon, ideálně Sherpu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 V hospodě jsem vždycky glgal Ostravar, ale jsem z něho nafouknutý jak Zeppelin. Posledních pár let piju v hospodě Radegast, je to takové inertní europivo, které nezanechává ráno následky...Z lahvoňů pak Primátor, Carlsberg apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeB Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Rád zkusím všechno...ale Plzeň z tanku je Plzeň z tanku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Radegast 12 ryze hořký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Já měl rád Bernarda, ale po tomhle asi změním značku: https://www.narodninoviny.cz/pivovar-bernard-ocenil-policistu-ktery-autem-zastavil-motorkare/ (no flame, ten už tady někde byl a každej na to prostě máme svůj názor) Jinak rád ochutnávám malý pivovary, využívám celkem často www.peevo.czZ cest po ČR mi nejvíc imponoval Trautenberg z Úpy, fakt skvělý pivo: http://www.pivovartrautenberk.czMám taky rád pšeničný a ALE. Dobrej weizen dělá u nás Primátor, dobrej ALE třeba Lobkowitz.Plzeň mám rád, ale dám 3 max a končím.Ještě jsem si vzpomněl na Zichovec, taky dobrej a kousek mám Únětice, taky si tam vždycky rád koupím s sebou. No a nesmím zapomenout ani na Matušku, taky moc dobrý pivo, chodím na něj do Karlína do Krystal bistro.Konec hlášení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Já nejradši tankovou Plzeň U Veverky ........ jinak Svijany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeB Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Jo a ještě jsem zapomněl dodat - Pivovar Dětenice - místní řezaný mě tam vždycky dostane do kolen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 dawe009máš recht, švestkový mi taky nejede, radši Svijany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 budvar, what else ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Clock, Matuška, tankova Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 V tomhle jsem neskutečná konzerva. Plzeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 (upraveno) Pivu moc nedam, ale kdyžuž, tankofka je tankofka - jak Plzeň, tak Kozel 11. Krom toho jako jihočech nepohrdnu kvasnicovým Platanem. Naopak Budvar mam za neuvěřitelný patoky Občas když je slina, polotmavý Klostermann se dá. Na svatbě v 2011 jsem měl Holbu, ale nějak se zkazila mi přijde poslední dobou. Ze světových pak můžu Guinness, nebo Leffe. Upraveno 11. února 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 (upraveno) Leffe je skvělý pivo. Vždycky se tím (omylem samozřejmě) zduním někde na letišti..celkem to dává Upraveno 11. února 2019 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Znám Dva roky zpět jsem pendloval mezi Prahou a Birminghamem, na letišti v Meriden maj slušnou pivotéku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 (upraveno) maxel : ...Budvar mam za neuvěřitelný patoky ... ale nee.. dej si, az pujdes kolem, veproknedlozelo u medvídků, k tomu cernej BUDVAR... a uvidis, nema chybu.. Upraveno 11. února 2019 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se