Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Ahojte, chtěl bych prosím poradit s výběrem telefonu pro manželku. Vůbec se v tom nepohybuji, já sám mám nokii lumia ani nevím kolik a jsem s ní víceméně spokojený. Pro ni by to měl být nějaký spolehlivý, uživatelsky příjemný dotykáč, v ceně max do 5 tis. Bude s tím volat, občas SMS, internet a mělo by to mít nějaký slušnější foťák vepředu i vzadu. Určitě ne nějaká obrovská placka. Doporučíte něco?

Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slušnější zadní i přední foťák max . do 5000 kč??? Tak na to zapomeň, ale záleží, co bereš jako "slušnější" foťák. Každopádně pokud může být WM jako máš ty, tak Lumia 650. Na to, co píšeš, že to chce, je to plně dostačující a foťák je průměr, zadní 8 mpx, přední 5mpx, ale žádné zázraky nečekej, ale na běžné focení stačí.

Odkaz ke komentáři

a kde teda ty slevy najdu, Priv za 280 liber bych bral hned, hlavne ted při tom kurzu...

Nevim jak je to s pripadnym dorucenim do CR, ale Blackberry ma velke slevy v UK, DE a US na svych oficialnich strankach. Nejvetsi slevy jsou asi na BB Priv za $280 liber nebo $320 euro, pripadne 299 USD.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem ho v ruce od známého, neměl jsem namysl totální zásek, ale takové lehké občasné zadrhnutí, říkal něco o ne úplně ideální synchronizaci s PC, ale Android je pro mě všeobecně nezkousnutelný, to bych se raději asi vrátil k iOS, jen kdyby měli klávesnici.

Odkaz ke komentáři

Ja nemam zadne porovnani, poslednich 7 let jsem nikdy nic jineho nez Android nezkusil, ze se Android telefony po par mesicich pouzivani trochu obcas zpomali je bohuzel fakt, ale nevidel bych to jako tragedii. Navic v Priv bohuzel nebyl uz pri uvedeni pred rokem nejvykonnejsi procesor, ale i tak mi prijde vykon v pohode. 

Synchronizace s PC - co tim presne myslel? Ja mam na telefonu pracovni email i kalendar, telefon je spravovany pres MDM, a nikdy jsem nezaznamenal problem. Naprimo s PC nesynchronizuju teda nic, ani me teda nenapada, co bych mel s PC synchronizovat. 

Hodne dobre spojeni Android a hardware je asi ted novy Pixel od google, ale ty ceny jsou silene. 800 dolaru za mobil, to uz mi prijde prece jen trochu moc. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

No, uprimne, pokud si kazdy dva roky nekoupis novej ajfoun, tak se ti taky snizi rychlost celkem znatelne...

Kdyz to vemu jenom pres cenu, dat neco kolem 300 dolacu za Priv mi prijde asi lepsi volba nez dat to same za nizsi stredni, nebo stredni tridu cinskych mobilu. Uz jenom ten mirne upraveny android a hardwarova qwerty klavesnice stoji za to. 

Odkaz ke komentáři

Asi tak, za 300 dolaru je to slusna volba, za 14 co stoji u nas trosku premrstena... Ja teda mam uz druhej rok xperii z2, 2,2 ghz, 3 gb ram a beha furt jak za mlada, na nic necekam a semtam sjedu i hry, treba modern warfare a ok... Pocitam ze nas casem rozdeli maximalne baterka...

Odkaz ke komentáři

Já prakticky výhradně telefonuju a smskuju s Nokia Asha 300, BB Passport mám jen jako mobilní kancelář. Nokia vydrží 3-4 pracovní dny, dotekový displej zjednoduší ovládání, T9 super, občas nějaká upomínka v kalendáři, budík, víc od něj nepotřebuju.

416G%2BhRwnGL._SY300_.jpg

Odkaz ke komentáři

Ja chci naopak od telefonu celkem dost. Kromě kanceláře, tisíců záznamů v kalendáři, navigace, endomonda, také zábavu a vlastně jím ovládám i většinu elektroniky doma, když není ovladač po ruce. Teď mám LG V10, ale ani dva předchozí telefony Nexus 5 a Nexus 4 se mi navzdory všeobecnému klišé nesekaly. Naproti tomu manželčino HTC za 3,500,- které bylo více na zemi, než na stole opravdu zlobilo. Teď má nějakou zmenšeninu G4 a odezvy vynikající, uvidíme po crashtestech.

Když jsem koupil prvního Androida (HTC Desire S) měl jsem chorobné nutkání ho připojovat k PC, pozdeji iMacovi a dlouho mi trvalo zjistit, že je to pravěk. Ne, že by to nešlo, ale telefon ihned synchronizuje každý vložený kontakt, kalendář, nakreslenou poznámku v zápisníku, email a treba i pořízenou fotku - což já nechci, s účtem a ten po zapnutí maca, nebo notebooku s nimi. Tohle bych už kabelem dělat nechtěl. Na úrovni souborů i služeb se s telefonem dostanu napříč platformou i na domácí linuxový NAS server, satelitní VU+ a jmenovaná počítadla. Takže se mi vzdycky nechce věřit, že se Android nedá synchronizovat s PC, nebo že se seká (nebavím se teď o entry levelu za těch 3,500)

Odkaz ke komentáři

Ja chci naopak od telefonu celkem dost. Kromě kanceláře, tisíců záznamů v kalendáři, navigace, endomonda, také zábavu a vlastně jím ovládám i většinu elektroniky doma, když není ovladač po ruce. Teď mám LG V10, ale ani dva předchozí telefony Nexus 5 a Nexus 4 se mi navzdory všeobecnému klišé nesekaly. Naproti tomu manželčino HTC za 3,500,- které bylo více na zemi, než na stole opravdu zlobilo. Teď má nějakou zmenšeninu G4 a odezvy vynikající, uvidíme po crashtestech.

Když jsem koupil prvního Androida (HTC Desire S) měl jsem chorobné nutkání ho připojovat k PC, pozdeji iMacovi a dlouho mi trvalo zjistit, že je to pravěk. Ne, že by to nešlo, ale telefon ihned synchronizuje každý vložený kontakt, kalendář, nakreslenou poznámku v zápisníku, email a treba i pořízenou fotku - což já nechci, s účtem a ten po zapnutí maca, nebo notebooku s nimi. Tohle bych už kabelem dělat nechtěl. Na úrovni souborů i služeb se s telefonem dostanu napříč platformou i na domácí linuxový NAS server, satelitní VU+ a jmenovaná počítadla. Takže se mi vzdycky nechce věřit, že se Android nedá synchronizovat s PC, nebo že se seká (nebavím se teď o entry levelu za těch 3,500)

Na LG nedám dopustit, škoda, že teď nic moc nepředvádí v ceně, kterou jsem ochoten za ten spotřebák dát (5 - 6 tis). A telefon s PC jsem kabelem nespojoval ani nepamatuju, řekl bych tak 6 let bez přehánění. Synchronizace přes net nebo wi-fi.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...