quest987 Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Mam neco podobnyho s iP - do doby nez jsem si koupil 3G jsem menil telefony co tyden az 2 mesice a ted za posledni 2 nebo 3 roky, jsem si koupil pouze iP 3G + 4, mam spoustu telefonu na testovani, pripadne se ke mne cas od casu dostane neco sluzebniho, ale do doby, nez Apple udela neco co me totalne nastve tak me zmena asi neceka - uz treba kvuli aplikacim, co jsem si koupil, ktere maji hodnotu zhruba jako ten iP4 A to dava smysl,uz nakou dobu spekuluju nad nakupem iphona(asi oddoby co mam ipad)na hrani a pro vyuziti druhe simky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 OHLEDNĚ DOTYKÁČŮ... Já mám HTC Touch Pro 1 a naprosto mi dostačuje - dotykový displej, hardwarová klávesnice a kompaktní rozměry z něj dělají výborného společníka. :-) Jinak Windows mobile prostě nění uzpůsobený pro pohodlné ovládaní prsty, takže pokud máte rádi mastné otisky na displeji, radím iphone. (Myšleno samozřejmě ironicky. S Iphonem 4 se setkávám dnes a denně a pokud bych vybíral nový mobil, nejspíš bych neváhal ani minutu.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 (upraveno) foxik28: Tak uz jedu na Tapatalk. Dobry. Ale to musi to forum byt napojene na ten jejich system? Bo se mi nepodarilo dat do databaze treba http://hifi.slovanet.sk/bb/. Nebo delam neco spatne? Upraveno 22. ledna 2011 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Mam dotaz na zdejsi znacle a fanousky ... Vybiram novy smartphone a mam dva favority: SonyEricsson a HTC (mam i ted) v obou je Android, ale SE jsem nikdy nemel, mate nekdo pozitivni/negativni zkusenost s touto znackou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 SE XperiaX1 zatím vpohodě,jen slabší místo v plastech u baterky tam se musí s citem,ale u nových modelů už je to snad vyřešeno a jedna novinka: http://www.sonymania.cz/view.php?cisloclanku=2011080016-Sony-Ericsson-Xperia-arc-S-stejny-kabat-zivejsi-telo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Ahoj, co se mě týká, mám už třetí HTC (HTC TyTNII Kaiser WM6.0, HTC Touch Diamond 2 WM6.5 a HTC Desire) a vyzkoušel jsem řadu dalších smartphonů včetně SE nebo Samsungů a vždycky jsem se vrátil k HTC. Ty rozdíly nejsou obvykle nějak markantní, ale HTC mi příjde, že to má všechno trošku líp dotažené a navíc se může oproti zbývajícím výrobcům pochlubit masivní podporou i ze strany fanouškovské základny. (XDA-developers). Takže nehodnotím SE vyloženě negativně, ale za mě po 5ti letých zkušenostech říkám jednoznačně HTC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajt Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Já mám HTC androida a jsem nesmírně spokojený. HTC nabízí svoje Sense UI, kde si můžeš na svoje plochy umístit widgety přímo od této firmy, takže je jinde nenajdeš. Tyto widgety mi právě přijdou nejlepší ze všech, co jsou dostupné, proto, kdybych vybíral nový mobil, bral bych znova HTC. Jsou tam i další vychytávky. Co se o jejich telefonech traduje je horši foťák, to mají SE myslím lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 (upraveno) widgety no dobrá a co stím,nijak zajímavý dopněk nezvyšující užitnou hodnotu mobilu Upraveno 2. září 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Ano to je pravda, widgety HTC jdou při trošce snahy nacpat i do SE, ale to není ten důvod proč vybrat HTC. Mrkni na tohle srovnání, je sice rok staré a porovnává starší kousek HTC Desire a SE Xperia (oba v tu dobu byly nové TOP modely a přímí konkurenti): http://www.gizmag.co...eria-x10/14885/ Je tam hezky srovnáno bod po bodu a HTC téměř v každém má "něco navíc". Abychom byli objektivní je třeba uvést, že SE tehdy ještě měla starou verzi Androidu, ale vlastně i tento fakt o něčem svědčí. A řekl bych, že i v novějších modelech bude srovnání podobné. A o Samsungu jsi neuvažoval? Ten je na tom podle mě na stejné, ne-li lepší úrovni jak SE. Samsung Galaxy II co jsem zkoušel někdy na jaře nebyl vůbec špatný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2011 Ja mám Samsung Galaxy S2 a musím říct, že po HTC Desire a Desire HD velice příjemná změna k lepšímu...na HTC byla vždy nejaká chyba...u Samsungu jsem žádnou nezjistil...zatím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 ja mam LG p500, a je to (nielen podla mna) mobil s najlepsim pomerom cena/hodnota! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Mě je naordinováno Blackberry. Roky jsem se tomuto přístroji vyhýbal .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Ja mám Samsung Galaxy S2 a musím říct, že po HTC Desire a Desire HD velice příjemná změna k lepšímu...na HTC byla vždy nejaká chyba...u Samsungu jsem žádnou nezjistil...zatím... to iste u mna. Galaxy S2 uz asi dva mesiace a nenachadzam na tom chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 (upraveno) já LG gd 880mini,hodně muziky za málo peněz,ale OS tam mohly narvat Upraveno 16. září 2011 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 To LG urcite nemontovaly jen zeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Nedávno jsem chvíli provozoval SGS a velmi mě zklamal- mizerná výdrž, GPS a zalagovanost systému (s jakoukoliv ROM) mě od Samsungu odradila... Tak jsem řešil nějaký nový telefon a zaujala mě Motorola Defy. Jelikož je na ní odladěný CM7, který jsem na předešlém Desire zbožňoval, tak jsem neváhal a zakoupil u VF. Můžu říct že jsem velmi spokojen. Rychlá, odolná, údajně vodotěsná a na 3,7" display i malinkatá s výbornou výdrží. Docela mě překvapila vzhledem k ceně, která byla poměrně přátelská. Navíc má vychytávky, které jsou celkem funkční (2 mikrofony atd....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Samsung galaxy s2, iphone 4, nokia n9? Doteď mám N97 mini, potřebuju maily, internet a především velmi dobrou synchronizaci s outlookem (kontakty, kalendář..). Jsem z vybírání už otrávenej. Nokie jsou asi obecně v háji, u jabka mám obavy z bezproblémové synchronizace když mám ntb s win, a samsung nevím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Samsung galaxy s2, iphone 4, nokia n9? Doteď mám N97 mini, potřebuju maily, internet a především velmi dobrou synchronizaci s outlookem (kontakty, kalendář..). Jsem z vybírání už otrávenej. Nokie jsou asi obecně v háji, u jabka mám obavy z bezproblémové synchronizace když mám ntb s win, a samsung nevím.. Já jsem opustil outlook a používám google. Synchronizace je mnohem lepší a navíc je bezdrátová, synchronizuje to přes internet. Kontaky, kalendář a maily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Samsung galaxy s2, iphone 4, nokia n9? Doteď mám N97 mini, potřebuju maily, internet a především velmi dobrou synchronizaci s outlookem (kontakty, kalendář..). Jsem z vybírání už otrávenej. Nokie jsou asi obecně v háji, u jabka mám obavy z bezproblémové synchronizace když mám ntb s win, a samsung nevím.. Provozoval jsem iPhona na počítači s win a naprosto bez problémů jsem bez dalšího software (neberu li skoro povinný iTunes) synchronizoval s outlookem. Potom jsem změnil win pc na iMac a jablko z jablkem podle očekávání také bez problému. iPhone mě po takřka 4 letech postupně omrzel a já chtěl laborovat. Koupil jsem HTC Desire S a synchronizuji ho s OSX na iMacu a ani tak není problém. Tam to je, jak naznačil někdo nade mnou, řešeno synchronizací skrz gmail. Jak kalendář, tak kontakty a třeba i dokumenty, které já nepoužívám. Je to fakt efektivní. Prostě do telefonu, iMaca, nebo do webového rozhraní gmailu vložím, nebo smažu kontakt, či záznam v kalendáři a během několika sekund se změna projeví ve zbývajících zařízeních. Běhá to naprosto samo a já to jen ze zvyku občas zkontroluju. I když mám telefon u sebe neusále, přináší to i bonus v podobě toho, že kdekoli je počítač s internetem, máš tam i možnost přístupu do adresáře a kalendáře. Pokud jsem s HTC doma na stejné wifi jako je iMac, můžu přes ftp klienta bez nějakého připojování iMacem procházet adresářovou strukturu HTC, ať je třeba v jiné místnosti a to i bez rootu/jailbreaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Já jsem opustil outlook a používám google. Synchronizace je mnohem lepší a navíc je bezdrátová, synchronizuje to přes internet. Kontaky, kalendář a maily. On člověk vlastně ani outlook (na macu iMail, Calendar, Address Book) opouštět nemusí, všechno co jsem zmínil jde nasměrovat na gmail, jako je android telefon a tím vlastně docílit toho co jsem popisoval ke konci předchozího postu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se