koroner Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Za mě byl super Honor 8 se skvělou ergonomii (hw čtečka prstů zezadu) honor 10 má debilne umístěnou čtečku vpředu (s krytem spigen nepoužitelný) a rozpoznávání obličeje nefunguje v brýlích a v noci. Oba jsrm kupoval mimo jiné kvůli focení (zaplacený recenze je strašně chválili) ale na starý iphone 6s to kvalitou fotek nemá ani jeden a navíc ta apka foťáku je strašně pomalá. Tak když ani p20 pro není na fotky lepší, tak asi na čase zkusit nějakou jinou alternativu. Počkám, co udělá s trhem ta situace kolem USA a činy.... Ale myslím, že u těch ostatních Číňanů jako je xiaomi poco atd. Je to jen otázka času. Bude tu zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 koroner - nebude. Dost číňanů umožňuje odemknout bootloader (právě i tebou zmíněné xiaomi), a tím pádem nehrozí to, co u Huawei. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Honor 8 jsem teď používala víc jak dva a půl roku. Nemůžu proti němu říct vůbec nic. Výkon fajn, fotky pěkný, pro mě super velikost,..... poslední půl rok už byla na odchodu baterka, takže jsem se od nabíječky vzdalovala pouze s nabitou powerbankou, ale myslím, že na to měla nárok. Minulý týden jsem (po nekonečném čekání na Honor 20) už nevydržela a koupila Xiaomi mi9 SE. Rozhodující byla velikost a parametry foťáku, podpořené recenzemi.... Tak zatím ho mám krátce, ale žádná zásadní výtka. Prostředí tý nadstavby je jiný než u Honora, to je o zvyku, ale zatím sympaťák :-) Kdyby měl někdo dotazy, jsem tu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Pomalu se loučící baterka je i u mě důvodem ke změně. Právě jedu vrátit to LG a má volba nakonec padla na ASUS Zenphone 5z. Ten si budu vyzvedávat taky dneska, tak jsem zvědavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 5z je super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2019 Tak to jsem napnutej jak struna, jak tyhle námluvy dopadnou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Námluvy probíhají super Tohle je přesně telefon, jaký jsem hledal. Zatím jsem nenarazil na sebemenší problém. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 (upraveno) Tak to je dobře, já už radši nechtěl psát žádný pochvaly. Zenfone mají žena a brácha (nějakej starší teda) a jsou hodně spokojený. Má podle mě poměrně lehkou, pěkně udělanou a hodně svižnou nadstavbu, přišlo mi to skoro jak čistej android. Edit: Jo a není nad to, když si to může člověk osahat, jako si to provedl s tím LG. Já dycky sice koukám na různý video recenze a čtu, ale to není ono a ani v showroomu na to člověk nemá tak nějak klid. Upraveno 28. května 2019 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 (upraveno) ..... poslední půl rok už byla na odchodu baterka, takže jsem se od nabíječky vzdalovala pouze s nabitou powerbankou, ale myslím, že na to měla nárok.... Pomalu se loučící baterka je i u mě důvodem ke změně. Právě jedu vrátit to LG a má volba nakonec padla na ASUS Zenphone 5z. Ten si budu vyzvedávat taky dneska, tak jsem zvědavý. Končící baterka se u mě kryje zhruba s dvěma roky užívání, tak koupím nový mobil, v původním vyměním baterku (nová baterka stojí tak 300-500 Kč, měním sám, takže žádné další vícenáklady) a dám dětem, kterým to ještě dlouhou dobu slouží a nepotřebují stresovat s nabíječkou. Jinak Zenfone 5z je z mých zkušeností velmi dobrý telefon. Upraveno 28. května 2019 uživatelem Franta Dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 No, když jsem psal o tom, že bych chtěl Honor 8 se šestipalcovým displejem, tak u toho Asusu se mi to povedlo. Telefon jsem si právě donastavil ke svým představám a skutečně jsem nenašel nic, co by mi tady chybělo. Všechno tam je a ještě v o řád lepší kvalitě. Neskutečná rychlost, krásný displej i zvuk, no prostě jsem spokojený. A i tady jsou přiložená sluchátka, která hrajou opravdu moc pěkně, a k tomu perfektně drží v uších. Softwarová nadstavba je skutečně minimalistická a hodně připomíná čistý Android. Doinstalovaných aplikací není v systému moc. Zpravidla jde o aplikace Googlu (čili nativní). Asus přidal jenom aplikace bezprostředně související s nastavením a provozem telefonu. Fakt je ten, že pokud si člověk telefon dostatečně neosahá, nemůže nikdy vědět, jestli mu bude vyhovovat. I když má požadované specifikace, může tam být řada drobností, přes které se nepřenese. Tady jsem fakt rád za možnost vyzkoušet si zboží koupené přes internet a případně ho vrátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 (upraveno) A je tu K20 a K20Pro... vč. zveřejněných cen a odemknutelného bootloaderu. Ve střední i top třídě na čas vymalováno. Jediná nevýhoda je 156mm a absence certifikace IP67/8, byť základní odolnost je. zdroj např: https://mobilenet.cz/clanky/vlajkova-lod-redmi-k20-pro-predstavena-je-vykonna-a-ma-tri-fotoaparaty-37970 Upraveno 28. května 2019 uživatelem stosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Dnes mi nabídli z práce výhodný tarif od tútú a to Volání zdarma do všech sítí ,zdarma sms a 500MB dat za 399 kč,poslal jsem je do háje mám to samé a o stovku laciněji,díky Šimone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 500 mb dát je imho málo... Mám 1,5 giga+ neomezeně za 450 s dph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Kdo nezaregistroval květnovou nabídku Vodafone, tedy žádná podpultovka jen pro lepšolidi: 10 GB za 499 Kč bez závazku. https://www.vodafone.cz/tarify/data-10gb2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 (upraveno) Ahoj vespolek. Poprosím vás o radu. Telefonům vůbec nerozumím. Můj stávající phone Smasung Xcover3 už pomalu a jistě dosluhuje. Baterka je tam už druhá, zároveň se seká, denní restart je skoro pravidlem. jako logický krok se mi jeví nastupnický model Xcover 4. Voděodolnost a nárazuvzdornost a možná i ten foťák je pro mě důležitý. Jinak tel slouží jen jako prohlížeč, navigace a ten foťák. Existuje v této relaci, rozuměj do 5 tisíc +- něco lepšího, lépe vybaveného než Xcover4(vycházím z cen na Mironetu)? O 5ce se zatím nemluví. Předem děkuju Upraveno 2. června 2019 uživatelem Happycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Jestli trváš na odolném co něco od CAT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Potřebuju dvousimkový telefon, aktuálně jsem zvyklý na Samsung S7, kudy kam dál, ideál Samsung a nechce se mi dávat 17 za S10. Co třeba A50? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 (upraveno) Pred par mesiacmi som presiel z S7 na S10e a nelutujem. Vo vsetkom lepsi ale rovnako velky. Pri 2 sim ale prides o SD kartu. Da sa zohnat uz od nejakych 520 eur. Sent via IPoAC Upraveno 3. června 2019 uživatelem shaggy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 tom4: přešel jsem z S7Edge na A50 a A50 se teď zbavuju, nedoporučuji. Čtečka v displeji na prd, pomalá a nepřesná, foťák slušný jen venku na dobrém světle, jinak se s S7 nedá srovnat.Objednal jsem S9+ duos 256 Gb za 12 bez dph a doufám, že to bude lepší volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 (upraveno) Díky oběma, nebudu teda opouštět řadu S Upraveno 4. června 2019 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se