siwi Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Nešlo by to nějak porychtovat přes webovou aplikaci WhatsApp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Ne tam to bohuzel nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Prosím o radu. Skočit po Samsungu S10e, jakmile bude zase skladem v obchodech, anebo počkat na Pixel 4a? Hledám něco menšího, odolnýho, s dobrým foťákem a portem na 3,5mm jack, jako náhradu za S7. Samsungy mám rád, ale tenhle Google se mi taky líbí. Jenom se u něj trochu obávám plastovýho zpracování. Předem děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Se obavam ze s10e uz skladem nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Někde by se to asi ještě sehnat dalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 před 2 hodinami, Kluk jako buk napsal: Někde by se to asi ještě sehnat dalo... S10e jsou plny bazary treba mobilpohotovost.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 https://www.amazon.de/dp/B07MTQNHQF/?smid=A2FUXJM8X2SSXB&tag=idealode-mp-pk-21&linkCode=asn&creative=6742&camp=1638&creativeASIN=B07MTQNHQF&ascsubtag=YBI5S5_ASRhZjJvAx3aBKw&th=1&psc=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Mas ho v prodejnim vlakne za 7kSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 za tu cenu neni o com... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Tak jsem se dopracoval az sem... Iphone mi zacina lezt krkem z x duvodu, ktere uz nechci opakovat (pokud je nekdo zvedavec, najde jeden z duvodu ve vlakne apple).. V tuto chvili mam pozadavky na novy telefen nasledujici: Uloziste alespon 128GB, nejlepe + pametovka (Jakozto uzivatel iphone opravdu na prvni misto uvadim velikost uloziste ) Aktualni software alespon nasledujici 2 roky Fotak s optickou stabilizaci Idealne USB-C Huawei bez podpory google NE-E Cim mensi, tim lepsi, velikostne mi sedi v ruce IP7, 8, se(2020), samsung s10e, nebo ip x, xs, xr A to nejhorsi...... Rad bych se vesel s cenou do MAX 10k... No abych pravdu rekl, zacinam se trosku bat, ze me tu za tyto pozadavky/cena zlyncujete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 V 3. 7. 2020 v 18:47, Pepino777 napsal: Uloziste alespon 128GB, nejlepe + pametovka (Jakozto uzivatel iphone opravdu na prvni misto uvadim velikost uloziste ) Aktualni software alespon nasledujici 2 roky Fotak s optickou stabilizaci Idealne USB-C Huawei P30 Lite.... ale doporučil bych jít pár stovek přes 10k do P30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Jsem si myslel že s tou konfigurací tu zazní huawei, nebo xiaomi. No nevím, další řešení co mě napadá, počkat až na podzim výjde IP12 a lidi budou prodávat Xrka atd. Nebo jít do použitého s10e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Huawei P30 Pro by si nemal ok? su tam nejake kupony ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 před 3 minutami, jovani napsal: Huawei P30 Pro by si nemal ok? su tam nejake kupony ... Je tam kupon na 2 tis, ale diky za tip. Kouknu na nejake recenze. Ten by jeste mel mit google podporu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 jasne, google ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Pepino, podívej se na: Sony Xperia 10 II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Sony mě nikdy nějak nebralo, ale narazil jsem na huawei P30 a kupodivu se to docela dobře drží a není to lopata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 (upraveno) Koukám že Samsung přišel s novým Xcover Pro, hmm...akorát tedy recenze nic moc, aspoň v té dané cenovce. Musím někde vyzkoušet, hlavně foťák, který je údajně slabší, velká škoda. Nemáte ho někdo? https://www.samsung.com/cz/smartphones/galaxy-xcover-pro/SM-G715FZKDXEZ/ Upraveno 13. července 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 To máš asi pravdu krtku, konec konců když tak zavzpomínám, tak moje XZ1 compact toho přežila víc než kdejyký kamarádův Xcover. Byli tam odjakživa problémy s vodotěsností, no a všechny blbě fotili. XZ1 budu teď dávat po prázdninách klukovi a jelikož jsem byl vždycky móc happy, tak asi vezmu 10 II. https://www.sony.cz/electronics/smartphony/xperia-10m2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 (upraveno) Za mě, měl jsem xcover3 a na moje potreby dobrý až výborný. Na foťák se nesoustředím, důležitá je pro mě pohodlnost volání, psaní sms, prohlížeč - pružnost a nesekání se a v neposlední řadě velikost do 5''. Vzhledem k práci i prachovodoodolnost. Teď už mám třetím rokem A3 2017, ten je ještě lepší, parametry skoro stejný, ale nedá se měnit baterka. Teď řeším co koupit dalšího v té podobné velikosti do 5''+/- a odolností IP68. Výrobci se rozhodli, že budou dělat pádla a to mě prostě nejde pokousat. Nemáte nějakej typ, co dokoupit? Upraveno 14. července 2020 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se