dieegoo Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Chlapi, poraďte nějaký slušný dual sim. Už mě nebaví tahat soukromej a služební a s těžkým srdcem se budu vzdávat jablečnýho aparátu, ale nedá se svítit. Požadavky jsou asi jednoduchý: 1) Nesmí to být pádlo 5" a podobně.2) Ideálně nabíjení obden - měl by vydržet cca 20 minut volání / den, v práci připojen k wifi jinak 3G, sync emailů. Na filmy na tom koukat nebudu, hudbu poslouchat taky ne a hry taky nic.3) Rychlé prostředí - nechci na nic čekat, ale zároveň je mi jedno, jestli to bude Android, WinPhone nebo něco jiného.4) Použitelný foťák s LEDkou. Zatím mám v merkuAlcatel OT Idol 6030DXiaomi Hongmi - čína, ale hodně chválená, kdo ví... Bohužel jsem "limitovaný" pouze oficiální distribucí, žádnou šedivku mi firma nezaplatí. Tak jestli máte někdo pozitivní i negativní zkušenost s nějakým dualem, dejte vědět, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Ja ted koupil My Phone S line a zatim super,jen ta velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 exBURN - můžeš mne vzdělat a napsat, co je to za fólii "tvrzené sklo"? Existuje i na LG G2? Jak se pokládá a jaká je odezva na dotyk? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Nevím přesně - Dodavatel slibuje zázraky, ale počkám až mi dojdou vzorky a otestuju to. Mělo by to být teňoučké sklo co se přicucne k displayi a líp ho ochrání, navíc slibují olejofobní vrstvu atd. Ale jak říkám, chci ho prvě otestovat na svém iphone, pak uvidíme jak s kvalitou a zda je lepší jako folie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Pánové mám prosbičku,moje situace přesně vystihuje název tohoto vlákna.Potřebuju nějakej mobil pro dceru,kterej umí všechno,něco vydrží a stojí kolem dva a půl tácu.Velký nároky :-),díky za každou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiko Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 mladý jsem kupoval samsung galaxy ace 2. o vánocích stál 3,5k. tedko by to mohlo být méně. Jinak za lacinejší peníze tam byl huawei y300 (y350? nevím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Pánové mám prosbičku,moje situace přesně vystihuje název tohoto vlákna.Potřebuju nějakej mobil pro dceru,kterej umí všechno,něco vydrží a stojí kolem dva a půl tácu.Velký nároky :-),díky za každou radu. Lumia 520, jeden z nejprodávanějších telefonů od Nokie, což není náhoda. Nyní se doprodává za 2,5. A navíc si mladá slečna může vybrat barvu ke kabelce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiko Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Lumia 520, jeden z nejprodávanějších telefonů od Nokie, což není náhoda. Nyní se doprodává za 2,5. A navíc si mladá slečna může vybrat barvu ke kabelce.a nebo tak ale to čumim, že stojí už jen 2500. má celkem dobrej foták, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Pánové díky moc za tipy,mrknu na to,je toho tolik,že udržet si nějakej přehled je těžký,ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 (upraveno) 520 nebude špatný telefon,ale spíš bych hledal něco na Androidu. Tam asi zatím pro ní toho bude víc než na "voknech" a mládež na tom jede. http://mobilni-telefony.heureka.cz/f:p:493;1651:387362;2479:847071,802130,802120;1615:1700-2500/ Upraveno 9. května 2014 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Díky,určitě to bude s Androidem,nechci pak poslouchat co všechno kámoškám jde a jí né,může se pak radit s kámoškama co a jak.Momentálně mám nabídku na jetej Samsung S2.Je to dobrá mašinka?Podle testů jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 (upraveno) Co něco od Alkáče pro mladou. http://mobilenet.cz/clanky/barevna-stredni-trida-ala-alcatel-to-je-ctverice-one-touch-pop-10937 http://mobilenet.cz/clanky/alcatel-nabidne-ctyri-nove-modely-pro-mlade-a-zeny-13006 Upraveno 9. května 2014 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Moc děkuji za projevenou snahu,díky fóru a kamarádům z něj,jsem dostal takovou nabídku na Samsung S2,kterou vůbec nepřichází v úvahu odmítnout.Holka se zblázní radostí.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Jojo, SGSII je v pohodě - manželka ho má už několik let a urputně ho nechce vyměnit za jiný... Mimochodem, pořád jí funguje - což nechápu, protože mi každý telefon vydrží max rok a pak jde do kytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 zhrado právě psal, že mu ten stejný mobil vydrží 2 dny používání, můj vydrží 1 den ležení na stole, tak mi to přijde divný.Tak to máš ozaj niečo zle. 2 dni mne vydrží v pohode aj s celkom slušným používaním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2014 Tak to máš ozaj niečo zle. 2 dni mne vydrží v pohode aj s celkom slušným používaním.no jo, ale co. Až se mi bude chtít a nebo mě to bude natolik vytáčet, tak zkusím obnovit tovární nastavení, třeba to pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sherynek Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 asi už jdu s křížkem po funuse, ale z iphone 4 ios 7 jsem přešel na windows phone (konkretne nokia lumia 820), který je bezkonkurencne jeden z nejrychlejsich smartphonů dnes... Akorát jsem trochu jablkofil a asi si koupím zase iphone, ale novejsi model. Proto kdyby měl někdo zájem, prodám tuto lumii, nebo bych se i byl schopen domluvit na výměně za iphona moje nokie je v naprostém pořádku kdyžtak a do podzima v záruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jan333 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 ja sem si ted koupil ip 5s a nemuzu si na nej zvyknout proc to proboha nema tlacitka vedle homebuttonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 a k čemu by tam byla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 tak jsem si zkusil "live" u nás na značkovce HTC One M8 (což mi bylo doporučeno) a Ťamťunga S5 a buď stárnu, nebo nosím blbě střižené jeansy. Připadá mi, že jsou to telefony vhodné na kabelku. Nakonec jsem si ještě nic nekoupil a mladá se zaláskovala do jakéhosi Sony za 3tisíce (plast, celkem slušně lícuje, lehounký jak fejk, ale šlape rychle a Android 4xx už je moc prima), co má "hlavně" dedikované tlačítko na "walkmana" a tím je super Včera jsem si s tím hrál a jsem překvapený, jak hračka může dobře šlapat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se