Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Chlapi, poraďte nějaký slušný dual sim. Už mě nebaví tahat soukromej a služební a s těžkým srdcem se budu vzdávat jablečnýho aparátu, ale nedá se svítit.  

Požadavky jsou asi jednoduchý:

1) Nesmí to být pádlo 5" a podobně.

2) Ideálně nabíjení obden - měl by vydržet cca 20 minut volání / den,  v práci připojen k wifi jinak 3G, sync emailů.  Na filmy na tom koukat nebudu, hudbu poslouchat taky ne a hry taky nic.

3) Rychlé prostředí - nechci na nic čekat, ale zároveň je mi jedno, jestli to bude Android, WinPhone nebo něco jiného.

4) Použitelný foťák s LEDkou. 

Zatím mám v merku

Alcatel OT Idol 6030D

Xiaomi Hongmi  - čína, ale hodně chválená, kdo ví...  

Bohužel jsem "limitovaný" pouze oficiální distribucí, žádnou šedivku mi firma nezaplatí. Tak jestli máte někdo pozitivní i negativní zkušenost s nějakým dualem, dejte vědět, díky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím přesně - Dodavatel slibuje zázraky, ale počkám až mi dojdou vzorky a otestuju to. Mělo by to být teňoučké sklo co se přicucne k displayi a líp ho ochrání, navíc slibují olejofobní vrstvu atd. Ale jak říkám, chci ho prvě otestovat na svém iphone, pak uvidíme jak s kvalitou a zda je lepší jako folie

Odkaz ke komentáři

Pánové mám prosbičku,moje situace přesně vystihuje název tohoto vlákna.Potřebuju nějakej mobil pro dceru,kterej umí všechno,něco vydrží a stojí kolem dva a půl tácu.

Velký nároky :-),díky za každou radu.

Lumia 520, jeden z nejprodávanějších telefonů od Nokie, což není náhoda. Nyní se doprodává za 2,5. A navíc si mladá slečna může vybrat barvu ke kabelce.

Odkaz ke komentáři

520 nebude špatný telefon,ale spíš bych hledal něco na Androidu. Tam asi zatím pro ní toho bude víc než na "voknech" a mládež na tom jede.

http://mobilni-telefony.heureka.cz/f:p:493;1651:387362;2479:847071,802130,802120;1615:1700-2500/

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

asi už jdu s křížkem po funuse, ale z iphone 4 ios 7 jsem přešel na windows phone (konkretne nokia lumia 820), který je bezkonkurencne jeden z nejrychlejsich smartphonů dnes... Akorát jsem trochu jablkofil a asi si koupím zase iphone, ale novejsi model. Proto kdyby měl někdo zájem, prodám tuto lumii, nebo bych se i byl schopen domluvit na výměně za iphona ;) moje nokie je v naprostém pořádku kdyžtak a do podzima v záruce ;)

Odkaz ke komentáři

tak jsem si zkusil "live" u nás na značkovce HTC One M8 (což mi bylo doporučeno) a Ťamťunga S5 a buď stárnu, nebo nosím blbě střižené jeansy. Připadá mi, že jsou to telefony vhodné na kabelku. 

Nakonec jsem si ještě nic nekoupil a mladá se zaláskovala do jakéhosi Sony za 3tisíce (plast, celkem slušně lícuje, lehounký jak fejk, ale šlape rychle a Android 4xx už je moc prima), co má "hlavně"  dedikované tlačítko na "walkmana" a tím je super :D Včera jsem si s tím hrál a jsem překvapený, jak hračka může dobře šlapat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...