minimus80 Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Čekal někdo na nový TOOL?[/background][/size](247,247,247)]Som dnes celý Tool album pustil k sobotnému upratovaniu ako podmaz a dá sa. Album plnotučný 1h26, najviac ma bere 2hy song "Pneuma", pekne graduje a meni sa v nom tempo, ale song "Chocolate Chip Trip" ide mimo mna, to som nezvladol ani ako podmaz k vysávaniu... Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Přesně, deska výborná až na tu šestou skladbu. Pokaždý jí musím skočit, to se fakt nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Tohle na me skocilo v tom nekonecnem playlistu na youtube a jsem rad, ze jsem to nestihl nepreskocit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 (upraveno) Nová Beth Hart...dobře, dobře, moc nově už nevypadá https://www.youtube.com/watch?v=qiRiPtg9EFk Upraveno 3. září 2019 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Hele, bych řek' že babča má eště šmrnc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 (upraveno) Jaká babča volové :-) krásných 47!Kdybych měl jít na panáka s ní nebo s libovolnou dvacítkou, tak mne nenapadá žádná mladice, kterou bych upřednostnil před Bethhttp://youtu.be/FDmfoT9Rrhw Upraveno 3. září 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Nová Beth Hart...dobře, dobře, moc nově už nevypadá [media]https://www.youtube.com/watch?v=qiRiPtg9EFk[/media]Teď to hráli na polské Trójce, fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 6.12. Forum Karlin...tesim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 A v Rock Café včera Už jsme doma hrají FPB. Perfektní a docela komorní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Před spaním ve sluchátkách hodinová vzpomínka na Amy, famózní, aj sakra ty holky je ale škoda :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 novej kousek od Tilla,dobrej klip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Já pracuji na kompletaci Davida :-) Zajímavý projekt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Jsem se Aničky normálně polekal, brr. Fakt škoda Ocáska, u Cars jsem se léta nemoh dostat přes new wave bariéru, nakonec se to povedlo.https://www.youtube.com/watch?v=gvy2yqUHLLg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 No tvl čumím na tu šikovnou děvčicu jak puk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 (upraveno) trochu mi to připomíná Chelsea Wolfe, asi je to trochu ostřejší: LINGUA IGNOTA bude mít koncert v ČR Upraveno 26. září 2019 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Šup z cédéčky do košíčku, něž nás převálcujou lpéčka :-) Na pár kousků se tam hodně moc těším.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Starý pán natočil skvělé album... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Hodne se mu povedlo! Uz jsem si ho dal tak petkrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 trochu mi to připomíná Chelsea Wolfe, asi je to trochu ostřejší: LINGUA IGNOTA bude mít koncert v ČR Přijde mi to jako strašná vykrádačka Myrkur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se