Duke650 Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Asi takto ... hudbu RHCP mám rád, byl jsem dvakrát na jejich koncertě, ale potřetí nejdu ani zadarmo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Jo, to sem taky už slyšel, Anthony je ve zpěvu občas falešnej, ale dcera je miluje, já je mám rád a nikdy sme na nich nebyli, tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Tento koment u videa jsem nepsal já, ale klidně bych se pod to podepsal. Snarky Puppy jsem objevil na YT náhodou, když jsem byl 8 týdnů po úrazu "nechodící". Časem jsem vstřebal všechna jejich alba a videa.... a pak jsem začal hledat jednotlivé muzikanty ... Bill Laurance, Mark Lettieri, Shaun Martin, Larnell Lewis a mnozí další ... to je nepředstavitelný zdroj radosti z hudby. I have to say that discovering Snarky Puppy has probably been the most incredible music experience I've ever had in my life. The rabbit hole I've gone down to find everything and everyone connected to Snarky Puppy has given me more new music that I can barely keep up with it all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Fajný mejdan. Odesláno z mého SM-G996B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Včera jsem objevil Grey Daze, jedu to pořád dokola a furt si opakuju, jaká je strašná škoda, že tu už Chester není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 rammstein. nové album milé překvapení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2022 Jak už jsem zmiňoval jinde, vyrazili jsem na Blondie. Byly trochu obavy, jaký to bude na živo (přeci jen už tam nějaký roky jsou), ale bylo to úplně super. Fajn bonus byla předkapela - Johhny Marr, bejvalej katarista the Smith, kterej hrál kromě svejch věcí právě i několik kusů od Smith. Jo, dobrý to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Tak kdo ze zdejšího osazenstva byl včera? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2022 Aj, tak to je velká škoda, teď to tady čtu, sakra....Mr.Vangelis RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 21. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2022 Kluci, konečně jsem setřídil svoji diskografii a podle základních žánrů jsem udělal seznamy obsahující interprety a názvy desek které mám postahované. Jde většinou o rock, metal i elektronickou hudbu. Nevím zda tohle je na samostatné vlákno, ale každopádně zkusím nahrát soubory sem. Jsou to celkově skoro 2Tb hudby, většina je ve FLAC, ale i v MP3. Pokud by někdo měl zájem o něco, klidně napište SZ a domluvíme jakým způsobem Vám to nasdílím. Na oplátku třeba uvítám nějaké seznamy od Vás. Pokud by to mělo vadit, klidně zápis smažu. Ambient FLAC.docx České FLAC.docx Cizí MP3.docx České MP3.docx Electronic FLAC.docx Hardrock cizí FLAC.docx Multiinstrumental FLAC.docx Pop FLAC.docx Woman FLAC.docx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Cory Wong (https://en.wikipedia.org/wiki/Cory_Wong) je známý hlavně jako “ten s tím rychlým pravým zápěstím, co hraje s Vulfpeck”, ale v Paisley Park Session ve skladbě Meditation zjevně myslel na malého velkého Prince... paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Šikovná dcérka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Mám stání u pódia, yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 (upraveno) Upraveno 12. června 2022 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 před 11 hodinami, Harwey napsal: RHCP? Jak jim to šlo klukům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 před 28 minutami, African napsal: RHCP? Jak jim to šlo klukům? ano RHCP...vies co, aj dobre to bolo, Tonko zvladol spievat... jasne ze perfekt, zena spokojna, co viac si priat. dali taky set starych aj novych, mali to nacvicene chlapci..na to, ze 60-nici, celkom sa aj hybali:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Hrozne se mi libi jejich novy album. Jsou porad skveli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 před 11 minutami, Harwey napsal: ano RHCP...vies co, aj dobre to bolo, Tonko zvladol spievat... jasne ze perfekt, zena spokojna, co viac si priat. dali taky set starych aj novych, mali to nacvicene chlapci..na to, ze 60-nici, celkom sa aj hybali:) Tak paráda Nové album jak píše ATOM je fantastický.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 nejake fotky https://mojamuzika.dennikn.sk/live/red-hot-chili-peppers-foto?ref=inc&_ga=2.194632169.573388475.1655120842-220927908.1655120842 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se