Liqid Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Sorry, ale mě to prostě přijde tak jednoduchý, až je to hnusný
Vjace Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Jeden rád holky, druhej vdolky. Dohadování o tom co je lepší nemá řešení. Mě se třeba interiér Tesly (seděl jsem jen v S) nelíbí. Ale pokud to má někdo jinak, tak proč ne. Sent from my iPhone using Tapatalk
M3maniac Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 ten tablet bych udělal krapet větší...asi bych ho protáhnul až dozádu....
Pavelpu27 Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Hlavně za jízdy se na těch dotykáčích pracuje fakt parádně! Brrr,to je hnus.
sejkoram Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 ten tablet bych udělal krapet větší...asi bych ho protáhnul až dozádu.... aby ses nedivil. jasné každého věc. jen mě překvapilo jak jste to auto sepsuli
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Jinak pripominas mi babicku, kdyz videla ze nema pravdu tak rekla "bez do prdele" a sla pryc. ..... takže sbyl hubatej vod malička měla pravdu stařenka
M3maniac Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Sorry, pořád jsem marně pátral v paměti co mi to připomíná a pak jsem si vzpomněl, ... zmodernizovaný Rover 25 prostě vypilovanej design tohoto auta..... nemastne, neslané ,model S je proti tomu nádhera, prostě nebe a dudy.
sch7 Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 (upraveno) Tak taky máme doma asi 14 dnů prckolet VW UP! na CNG a zatím super. Jeden by mohl říct malé a nepraktické, omyl... Potřeboval jsem převézt kožené křeslo a v mé sedmičce ani omylem tady jsem sklopil sedačky a jelo se :-) první kilometry jsem si říkal, že v těch testech lžou a za 3kg jezdili asi z kopce, ale když jsem zvolil cestu zpět po okresce namísto dálnice tak spotřeba spadla ze 4kg na 3,1kg a to už mě bavilo , natankoval jsem za 23,50 x 3,1 a to jsme na cca 73 haléřích za kilometr. Reálně po městě to vidím na 1kč/ km. Všude to vleze, místa uvnitř habaděj a jezdí to za levno.No u nás zatím spotřeba asi 5,5 kg ale je to ježdění spíš po Praze. Jinak je to docela živé ( proti superb 140kw) Ale kdyz si mám vybrat tak si vezmu golf. Upraveno 11. prosince 2016 uživatelem sch7
M3maniac Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Dnes cesta k máti, podle předpisů. Samá vesnice a okreska, hustý provoz a průměr 2,7 kg CNG :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
eskimak Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Tesla volila kupit nejaku lacnu automobilku co by jej ukazala ako vyzera moderny interier, napriklad Ladu alebo Daciu . Toto nemozu mysliet vazne, ved to je hnus velebnosti. Ten display mali zvacsit aj na sirku, az po spolujazdcove dvere. Chapem, je to lacne a niekde setrit musia.
tmoris Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Ten monstr lcd panel dava podle me smysl jen pri autonomnim provozu, kdyz se clovek nemusi soustredit na cestu a neco si tam smrdla. Pokud je to ale jediny zpusob jak ovladat vsechno co clovek v aute ovladat chce, tak mi to prijde nejen nevhodne ale i dost nebezpecne..
honzyk Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 tesla X je naprosto skvělá. ve špatný barvě a zaflakana od brecky bude i 911 vypadat blbě. Interiér A8 je oproti tesle jak z dob krále klacka. Sent from my iPhone using TapatalkBarvou ani břečkou to nebude, na mě to působí podobně jako X4, X6 nebo ty SUV/coupé vobludy od Mercedesu, Tesla S se mi líbí moc, zvenku, ale ten interiér je fakt hroznej. Tablety v interiéru moc nemusím ale třeba Volvo ukázalo že to jde udělat celkem pěkně.
Roland Sands Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Ten monstr lcd panel dava podle me smysl jen pri autonomnim provozu, kdyz se clovek nemusi soustredit na cestu a neco si tam smrdla. Pokud je to ale jediny zpusob jak ovladat vsechno co clovek v aute ovladat chce, tak mi to prijde nejen nevhodne ale i dost nebezpecne..Zajímavé čtení o autonomnim provozuhttp://dfens-cz.com/autonomni-rizeni-i-tested-on-real-people/
kloubik Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Temer pokazde kulate cislo na tachometru promeskam a nevsimnu si, ale konecne se povedlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Docela prekvapeni jsou pneu - porad mam originalni z tovarny, najezd 50 tis mil, tedy cca 80tis km a stale maji 3-4mm (all season Michelin Latitude). Cekal jsem spise pulku, moc lidi vydrz tovarnich zrovna nechvali. Na hory uz to neni, ale suchou dalnici jeste chvili asi vydrzi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Druhá fotka je super...jak z kalenare
Bells Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 To teda, kloubiku myslím, že by ti měli z Jeepu ještě něco dát za perfektní propagaci, taková fotka zafunguje pořádně Paráda!
axuoh Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Pánové, jezdí tu někdo (nebo má zkušenost) s Oplem Insignia?Dočetl jsem se klasická slabá místa (málo místa vevnitř, občas že snad zlobí elektronika?), ale jinak pořád nevím, co si o tom autě myslet.Konkrétně se mi pak líbí kombík rok 2010, motor dvoulitr turbo benzin 162kW automat 4x4.Díky za každý názor!
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Pánové, jezdí tu někdo (nebo má zkušenost) s Oplem Insignia?Dočetl jsem se klasická slabá místa (málo místa vevnitř, občas že snad zlobí elektronika?), ale jinak pořád nevím, co si o tom autě myslet.Konkrétně se mi pak líbí kombík rok 2010, motor dvoulitr turbo benzin 162kW automat 4x4.Díky za každý názor!Jezdím, nejdřív jsem si vyslechl tady to všeobecné o mercedesech passatech oktavkach a pak jsem si objednal combi 2.0cdti 4x4Od března do dneska 60.000kmJediné co bych změnil je automat;) ja mam manuál a jednička je fakt krátká Lítám denně Plzeň Praha.
eskimak Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 (upraveno) Pánové, jezdí tu někdo (nebo má zkušenost) s Oplem Insignia?Dočetl jsem se klasická slabá místa (málo místa vevnitř, občas že snad zlobí elektronika?), ale jinak pořád nevím, co si o tom autě myslet.Konkrétně se mi pak líbí kombík rok 2010, motor dvoulitr turbo benzin 162kW automat 4x4.Díky za každý názor!O spolahlivosti ti moc nepoviem, mam v okoli 3 insignie, jedna takmer nova, jedna ma asi 5 rokov a ok a dalsiu po znacnych problemoch (s motorom) majitel rozstrelil na totalku. To bol tusim nejaky 2.8v6, neviem ci turbo, 4x4 automat.Osobny dojem: neobratne, tazke, z vonku velke vnutri male, vzadu ubohe miesto, asi nepoznam ziadne horsie auto strednej triedy. Myslim to vazne, ak by to bral niekto ako neadekvatnu kritiku - ktore auto tejto triedy podobneho datumu vyroby je horsie (jazdnymi vlastnostami, priestorom)?Edit: korekcie Upraveno 14. prosince 2016 uživatelem eskimak
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 (upraveno) Jen dodám cenikovka byla 1,1m CZKKupoval jsem nové za 640.000czkVaše hyundaiem zmanipulovaný kecy o velkém kufru nebastím, jezdím sám, na zábavu mam 6 jiných aut plus veterány a obytnak a hasičský auto Tak teď se zeptám já- které německé auto je za tu porizovacku lepší? Holej passat? Oct s 1,6d? i40 v plnej palbě?Odjezdil jsem Octavie, superby, gt5, xc60, Chrysler tak me zajímá lepší auto za ty prachy pro příští rok, jelikož ve 120.000 menim. Upraveno 14. prosince 2016 uživatelem vwtyp11
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se